Masini electrice Volvo

Duminica, 19 Aprilie 2020 | Industrie

Volvo ar putea reduce numărul de facelift-uri pentru modelele din gamă: "Investițiile vor merge în electrificare și sisteme autonome"

Volvo a anunțat că ar putea reduce numărul de facelift-uri lansate pentru modelele din gamă pentru a direcționa cea mai mare parte a investițiilor spre electrificare și sisteme autonome.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Industrie

Volvo vrea să rămână doar cu mașini electrice în gamă: "Clienții vor decide când renunțăm la motoarele cu combustie internă"

Volvo intenționează să dezvolte exclusiv modele electrice la un moment dat după anul 2025, după ce vânzările de hibrizi vor scădea sub un anumit prag.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Modele noi

Versiunea electrică a lui Volvo XC40 va fi prezentată în 16 octombrie: SUV-ul va primi un nou sistem de asistență activă

Volvo a anunțat că versiunea electrică a SUV-ului XC40 va fi prezentată în 16 octombrie și va deveni primul model al constructorului echipat cu un nou sistem de asistență activă.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Volvo XC40 va fi prezentată până la sfârșitul anului: vânzările vor începe în 2020

Volvo a anunțat că versiunea electrică a SUV-ului XC40 va fi prezentată oficial în acest an înainte de startul vânzărilor în 2020.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo are planuri ambițioase pentru 2025: "Jumătate dintre mașinile pe care le vom vinde vor fi electrice și cumpărate prin abonament"

Volvo și-a stabilit ca obiectiv că jumătate dintre mașinile comercializate în 2025 să aibă propulsie electrică și să fie achiziționate pe bază de abonament.
Vineri, 25 Mai 2018 | Modele noi

Volvo confirmă înlocuirea lui V40: "Vom introduce mai multe modele, inclusiv cu versiuni electrice"

Volvo a dezvăluit că va lansa mai multe modele noi pe platforma SUV-ului XC40 care vor înlocui actualul V40. Noile modele vor avea și versiuni electrice.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo nu exclude utilizarea alimentarii cu hidrogen ca sistem range-extender pentru mașini electrice: experiment cu XC90

Volvo a dezvoltat un sistem de alimentare cu hidrogen ca sistem range-extender pentru SUV-ul XC90. Totuși, o astfel de soluție nu va apărea în producția de serie mai devreme de 10 ani.
Miercuri, 19 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Prima mașină electrică Volvo va fi produsă în China: este dezvoltată pe platforma pentru modele compacte și va fi lansată în 2019

Volvo a anunțat că primul său model electric va fi produs în China 2019 și exportat la nivel global. Acesta va utiliza platforma CMA dedicată mașinilor din segmentul compact.
Marti, 28 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Volvo: "Maşinile hibride şi electrice vor avea un preţ asemănător cu cele diesel după 2020"

Volvo anticipează că preţurile maşinilor hibride şi electrice vor scădea treptat după 2020 până în punctul în care vor ajunge aproape de nivelul celor cu motoare diesel, ca urmare a noilor norme de poluare.
Marti, 14 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Noi detalii despre prima mașină electrică Volvo: va avea autonomie de peste 400 de kilometri

Primul model electric de la Volvo va apărea pe piața în 2019 și va avea o autonomie de cel puțin 400 de kilometri conform standardului american EPA.
Marti, 14 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Primele detalii despre modelele electrice pregătite de Volvo: baterii de 100 kWh și motoare de până la 600 de cai putere

Prima mașină electrică Volvo va fi lansată în 2019 cu o baterie de 100 kWh ce ar putea asigura o autonomie de circa 500 de kilometri, iar următoarele modele vor avea motoare de până la 600 de cai putere.
Joi, 09 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Volvo va avea o gamă diversificată de electrice, dar nu renunță la diesel: "Există loc pentru ambele propulsii"

Volvo va începe lansarea modelelor electrice în 2019, însă cel puțin pentru moment exclude renunțarea la propulsia diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Ianuarie 2015 | Modele noi

Volvo: "Ne concentrăm pe hibrizii plug-in, deşi avem şi tehnologie pentru maşini electrice"

Marca Volvo este pregătită să lanseze modele electrice de serie mare pe piaţă, dar se va concentra pe hibrizii plug-in până când eletricele vor fi cu adevărat populare, explică Lex Kerssemakers, vicepreşedintele departamentului de strategie produs.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Modele noi

Oficial Volvo: "Mi-ar plăcea să facem un rival al lui Tesla Model S"

Lex Kerssemakers, şeful departamentului de strategie produs de la Volvo, a declarat că ar fi încântat să creeze un rival al lui Tesla Model S din poziţia sa actuală.

Tag-uri similare

masini electrice, Volvo, modele noi Volvo, noutati Volvo, poze Volvo, masini electrice Volvo, vehicule electrice Volvo, lansari Volvo, proiecte Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru