Masini noi MINI

Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Vicepreședintele Mini: "Nu excludem ideea unor modele mai mari decât Clubman"

Clubman, cel mai mare model din oferta actuală Mini, nu va rămâne pentru multă vreme cel mai mare autoturism al britanicilor, anunță englezii de la Autocar.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Mini Clubman: imagini și informații oficiale (ACTUALIZARE)

A doua generație a modelului Mini Clubman a fost prezentată oficial. Noul model se prezintă cu o nouă interpretare a conceptului shooting brake fiind adaptat pentru nevoile clienților din clasa compactă.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Mini va lansa un înlocuitor al lui Countryman până la sfârșitul anului 2016

Mini se pregătește să înlocuiască SUV-ul Countryman cu o nouă generație, care promite o schimbare de filozofie pentru cel mai mare model din portofoliul britanicilor.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Mini Superleggera, viitorul rival al lui Mazda MX-5, este așteptat să debuteze în 2019

Englezii de la Mini s-au hotărât să introducă în producție modelul Superleggera după ce au primit numai reacții pozitive de la prezentarea sa de anul trecut. Varianta de serie ajunge în reprezentanțe în 2019.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Mini va renunța și la Paceman, pe lângă Coupe și Roadster

Mini se pregătește de o restructurare a gamei, iar aceasta include eliminarea a trei modele din ofertă. Pe lângă Coupe și Roadster, Mini va renunța și la Paceman în viitorul apropiat.

Tag-uri similare

Mini, Mini Countryman, modele noi Mini, Countryman, noutati Mini, Mini Coupe, Mini Paceman, Mini Roadster, poze Mini, Paceman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru