Masini rulate

Duminica, 31 Martie | Industrie

Mașini second-hand: cele mai multe vin din Germania

În urma unui studiu realizat de cei de la carVertical, a ieșit faptul că românii preferă mașinile importate din Germania. În același timp, studiul a arătat că multe mașini second-hand ascund anumite probleme.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

STUDIU: În România, una din 5 mașini nu are kilometri reali

Potrivit unui studiu realizat de către carVertical, România este una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini rulate din Europa. Totodată, una din 5 mașini rulate, verificate prin intermediul acestei platforme, are kilometrajul dat înapoi.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Renault cumpără acțiuni la platforma de mașini second-hand Heycar, controlată de VW și Daimler

Renault a intrat în acționariatul heycar, o platformă de vânzări pentru automobile rulate controlată de Volkswagen și Daimler, cu operațiuni în Germania, Marea Britanie și Spania.
Vineri, 14 Mai 2021 | Intern

Studiu: Românii ajung să plătească de trei ori mai mult pentru o maşină second hand adusă din Germania

Românii ajung să plătească de trei ori mai mult pentru o maşină second hand adusă din Germania, iar fenomenul rablelor "cosmetizate" de vânzători a scăzut calitatea parcului auto naţional şi a crescut costurile cu diminuarea poluării, potrivit unui studiu realizat de o companie specializată în consultanţă tehnică şi financiară.
Marti, 04 Iunie 2019 | Intern

Studiu: 30% dintre mașinile rulate cumpărate în România, în primele 5 luni, aveau kilometrajul dat înapoi: clienții cu buget sub 10.000 euro au șanse mai mari să fie înșelați

Aproape 30% dintre mașinile second-hand cumpărate în România, în primele 5 luni din 2019, aveau kilometrajul dat înapoi, potrivit unui studiu realizat de o platformă online. Cei mai expuși înșelătoriilor sunt clienții care au un buget mai mic de 10.000 de euro pentru achiziția unei mașini rulate.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Intern

Piața românească second-hand scade cu 8% în 2018, însă parcurile de mașini ușor rulate ale dealerilor prind avânt

Deși păstrează încă 3 sferturi din piața auto, zona mașinilor second-hand a frânat în 2018 comparativ cu anul anterior. Scăderea de peste 8% nu este însă resimțită de parcurile de mașini ușor rulate ale dealerilor, care profită de avantaje precum garanția suplimentară și verificarea tehnică a mașinilor pentru a crește și în 2018.
Luni, 17 August 2015 | Intern

Proiect de lege: parlamentarii vor restricţionarea la trei luni a dreptului de circulație al mașinilor cu numere străine în România

Proiectul de lege care împiedica șoferii români să circule în România mai mult de trei luni cu o mașină înmatriculată în alt stat va primi o nouă variantă în septembrie, după începerea sesiunii parlamentare.
Marti, 24 Septembrie 2013 | Intern

România: 52% din automobilele înmatriculate în 2013 sunt mai vechi de zece ani

O analiză a pieţei auto interne arată că românii au cumpărat mai multe maşini vechi decât în anul precedent, fiind preferate cele cu o vechime mai mare de zece ani.
Miercuri, 20 Martie 2013 | General

Infografic: Cinci lucruri pe care ai nevoie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

RCA Ieftin şi Automarket te învaţă cum să nu te păcăleşti atunci când îţi cumperi o maşină second-hand. Iată cinci lucruri de bază pe care trebuie să le ştii.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... MAŞINILE SECOND-HAND

Automobilele rulate reprezintă jumătate din piaţa auto din România anului 2011. Pentru consumatorul de rând, acestea au secretele lor. Iată 20 de lucruri pe care nu le ştiai despre maşinile second-hand şi cum sunt ele vândute.

Tag-uri similare

Romania, piata auto Romania, second-hand, masini rulate, automobile rulate, masini sh Romania, second-hand Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru