Master

Marti, 21 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Renault Master este aici: versiunea electrică are autonomie de peste 410 kilometri

Renault a dezvăluit oficial noua generație Master. Noua utilitară franceză primește și versiuni electrice, cu o autonomie de peste 410 kilometri.
Joi, 14 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Renault Master primește o versiune pe hidrogen: conceptul promite 500 de kilometri autonomie

Hyvia, noua companie creată de Renault împreună cu americanii de la Plug Power, prezintă primele două prototipuri pe bază de hidrogen din portofoliu. Primul este Master Van H2-TECH (alimentat cu hidrogen), care va debuta în 2022, și o stație de reîncărcare cu hidrogen.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Intern

Porsche extinde programul de master în inginerie auto de la Cluj: curs nou de “autovehicule cu conducere autonomă” și predare în engleză

Porsche Engineering a anunțat extinderea programului de master în inginerie auto pe care l-a introdus în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj. În noul an universitar, studenții vor beneficia în premieră de un curs de “autovehicule cu conducere autonomă”. În plus, limba de predare va fi schimbată din română în engleză pentru ca programul de Masterat să devină unul internațional.
Luni, 28 Iulie 2014 | Industrie

Renault şi Fiat au semnat o colaborare pe segmentul vehiculelor comerciale

Renault va produce un vehicul comercial uşor în Franţa pentru cei de la Fiat începând cu al doilea sfert al anului 2016. Modelul păstrează platforma tehnică a francezilor şi prezintă elemente de design specifice mărcii Fiat.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Renault a prezentat noua fata a utilitarei Master

Noul Renault Master vine cu o fata impunatoare si cu elemente interioare care il apropie mai degraba de o masina de familie decat de o utilitara get-beget.

Tag-uri similare

Master, Renault Master, noul Renault Master
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru