Matt LeBlanc

Luni, 04 Iunie 2018 | General

Matt LeBlanc părăsește emisiunea Top Gear: sezonul 26 începe în acest an și este ultimul filmat împreună cu actorul american

Matt LeBlanc, actorul cunoscut pentru rolul din cadrul serialului "Friends", a anunțat că părăsește poziția de co-prezentator din cadrul emisiunii Top Gear. Sezonul 26 debutează în 2018 și este ultimul filmat în actuala formulă.
Luni, 26 Septembrie 2016 | General

Reforma Top Gear: Matt LeBlanc, actorul din serialul Friends, va conduce emisiunea

După plecarea lui Chris Evans din fruntea noii echipe Top Gear, BBC a decis să apeleze la serviciile lui Matt LeBlanc, unul dintre actorii principali ai seriei Friends.
Luni, 30 Mai 2016 | General

Au stricat Top Gear? Primele reacții după primul episod din era post-Clarkson: "O imitație nereușită" și "O rușine"

Top Gear este departe de a fi show-ul TV pe care îl cunoaștem după plecarea echipei vechi de prezentatori. Noile gazde "nu au umor" și "reprezintă copii slabe ale lui Clarkson", spun criticii.
Luni, 18 Aprilie 2016 | General

Apar primele fisuri în noua și fragila echipă Top Gear? Chris Evans și Matt LeBlanc par să nu fie cei mai buni prieteni

Chiar dacă are o echipă nouă, abia formată, cu nu mai puțin de șapte membri, noul Top Gear dă semne de instabilitate. CHris Evans nu se înțelege cu actorul american Matt LeBlanc .
Miercuri, 16 Martie 2016 | General

Echipă nouă, tradiții vechi: noii membri Top Gear sunt criticați după ce au înecat în fum un monument important din Londra

În timpul filmărilor pentru unul dintre episoadele noii serii, echipa Top Gear a reușit să supere londonezii pentru că a acoperit cu fum de cauciucuri un monument închinat eroilor din primul Război Mondial.
Joi, 11 Februarie 2016 | General

Echipă de vis: Top Gear anunţă formula completă pentru show-ul care revine la TV în luna mai

Noul sezon Top Gear va avea o echipă formată din şapte personalităţi: prezentatorii Chris Evans şi Matt LeBlanc vor fi acompaniaţi de pilotul de curse de sex feminin Sabine Schmitz, Eddie Jordan şi jurnalistul Rory Reid. Plus, desigur, The Stig.
Joi, 04 Februarie 2016 | General

Echipa Top Gear începe să prindă contur: Matt LeBlanc, actorul din seria ”Friends”, i se alătură lui Chris Evans

Top Gear a anunțat cel de-al doilea prezentator al emisiunii. Lui Chris Evans i se va alătura Matt LeBlanc, actorul care a devenit celebru după serialul Friends.

Tag-uri similare

Top Gear, Chris Evans, Matt LeBlanc, noul prezentator Top Gear
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru