Mazda 6

Sambata, 20 Ianuarie | Industrie

Mazda6 va fi retrasă din Japonia. Urmează Europa?

Mazda a anunțat oficial că va retrage modelul său de clasă medie Mazda6 de pe piața din Japonia. Producția modelului va înceta în aprilie.
Vineri, 29 Septembrie 2023 | Modele noi

Viitoarea generație Mazda6 ar putea fi transformată într-un coupe cu 4 uși

Potrivit unor informații apărute în presă, viitoarea generație Mazda6 ar urma să fie transformată într-un coupe cu 4 uși. Alături de asta, potențialul model va fi disponibil doar în configurație cu tracțiune pe roțile din spate.
Joi, 02 Februarie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mazda 6: Apple CarPlay în standard și două ediții speciale noi

Mazda 6, modelul de clasă medie al japonezilor, a primit o serie de îmbunătățiri pentru acest an. Printre noutăți putem aminti de o paletă de culori îmbogățită, echipament mai bun în dotarea standard și chiar două ediții speciale, dintre care una este aniversară.
Duminica, 27 Martie 2022 | Industrie

Oficial: Viitoarea generație Mazda 6 nu va avea roți motrice spate

Zvonuri privind dezvoltarea unei noi arhitecturi cu propulsie spate și motoare cu șase cilindri în linie pentru viitorul model Mazda 6 au circulat încă din 2018. Din păcate, săptămâna aceasta am primit confirmarea oficială ca următoarea Mazda 6 va rămâne un model cu tracțiune față.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații despre viitoarele motoare Mazda cu șase cilindri în linie: niponii pregătesc și o versiune Skyactiv-X, iar debutul este programat după anul 2022

Mazda va introduce în ofertă motoare cu șase cilindri în linie. Noile propulsoare vor fi disponibile după 2022 și vor putea fi comandate în versiuni pe benzină, diesel sau Skyactiv-X.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Modele noi

Mazda 6 va rămâne fără motorul diesel de 184 de cai putere: unitatea, eliminată din gamă în 2021 din cauza normelor de emisii

Mazda 6 va putea fi achiziționată de anul viitor doar cu motoare pe benzină. Japonezii vor elimina din gamă unitatea diesel de 2.2 litri și 184 de cai putere, ca urmare a noilor norme de poluare.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Mazda 6: modelul nipon ar putea trece la arhitectură cu roți motrice spate și motoare cu șase cilindri în linie

Viitoarea generație Mazda 6 va fi prezentată în 2022. Conform surselor, modelul de clasă medie va trece la o arhitectură cu roți motrice spate și va fi echipat cu motoare cu șase cilindri în linie.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Reportaj

Amintiri din Muntenegru: Mazda a lansat versiunile 2018 ale modelelor sale în noua țară-senzație a Adriaticii

Dacă nu ai vizitat până acum Muntenegrul, probabil că impresia pe care o ai despre această țară este una neclară. Când conduci noile modele lansate de Mazda pe șoselele impecabile proaspăt turnate și când ajungi pe plajele din Kotor, impresia ți se va schimba însă radical.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Intern

Prețuri Mazda 6 în România: modelul producătorului japonez pleacă de la 25.200 de euro

25.190 de euro este prețul de pornire pentru noul Mazda 6 în România. Modelul producătorului japonez poate fi comandat atât în versiune sedan, cât și într-o variantă break. Cinci niveluri de echipare și cinci versiuni de motorizare sunt oferite de constructorul nipon.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Mazda6 2.2 diesel a realizat un record pe un circuit din Germania: 221 km/h viteză medie pe 24 de ore

Mazda a dus trei Mazda6 2.2 CD175 pe circuitul oval ATP din Papenburg, Germania, pentru a încerca doborârea a 20 de recorduri FIA. Realizările sunt în curs de omologare, dar modelul japonez a reuşit să obţină o viteză medie de 221,072 km/h pe parcursul celor 24 de ore în care a fost condus.
Luni, 04 August 2014 | Modele noi

Mazda 6 devine şi mai eficientă în compania motorului diesel SkyActiv de 2.2 litri: 3.9 litri la sută consum mixt

Mazda a aplicat o serie de modificări motorului diesel SkyActiv de 2.2 litri oferit în gama sa de modele de segment mediu. Consumul mediu al berlinei de 150 CP scade de la 4.2 la 3.9 litri la sută.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Iulie 2014 | Industrie

Mazda a reuşit vânzări triple faţă de aşteptările interne în primele cinci luni ale anului

Japonezii de la Mazda au avut o creştere a livrărilor de 24% în primele cinci luni ale anului în comparaţie cu aceeaşi perioadă a lui 2013. Conducerea companiei dorea o creştere de 7%.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Miercuri, 29 August 2012 | Modele noi

Mazda6, a treia generaţie - primele fotografii şi informaţii oficiale

Modelul de segment mediu al celor de la Mazda a ajuns la a treia generaţie. Noul Mazda6 este mai uşor, mai spaţios şi mai tehnologizat.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Modele noi

Mazda isi va prezenta noua generatie de motoare la Tokyo

Japonezii de la Mazda au anuntat ca vor prezenta o noua generatie de motoare la Salonul Auto de la Tokyo, alaturi de o noua transmisie automata, care este cu 5% mai eficienta decat unitatile actuale.

Tag-uri similare

Mazda, Salon Auto, Salonul Auto, Mazda2, Tokyo, motoare mazda, Salonul Auto Tokyo, Mazda 6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru