Mazda MX-5

Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Teaser cu un nou concept Mazda. Ar putea anunța viitorul MX-5

Mazda a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept. Noua mașină ar putea oferi o imagine despre cum va arăta viitoarea generație a celebrului model decapotabil MX-5.
Joi, 05 Octombrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mazda MX-5: faruri LED noi și sistem multimedia nou

Mazda a pregătit o serie de noutăți pentru celebrul său model decapotabil MX-5. Noutățile aduse de japonezi constau într-o semnătură luminoasă nouă a farurilor, precum și un sistem multimedia revizuit, printre altele.
Joi, 24 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Mazda: Viitoarea generație MX-5 va fi electrificată

Constructorul japonez de automobile a confirmat că viitoarea generație MX-5 va avea un sistem de propulsie electrificat. Până în 2030, toate modelele din portofoliu vor avea o formă de electrificare.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Mazda MX-5 ar putea avea versiune hibridă: schimbarea, necesară pentru respectarea testelor de emisii

Mazda ar putea implementa un sistem de propulsie hibrid pe viitoarea generație a sportivei MX-5, ca urmare a necesității de a respecta noile teste de emisii.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Joi, 01 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Mazda MX-5 se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească cel mai popular roadster din lume: Mazda MX-5.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Modele noi

Mazda a prezentat MX-5 30th Anniversary: ediția specială pregătită în cinstea celui mai popular roadster va fi disponibilă în 3.000 de unități

Mazda a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială MX-5 30th Anniversary. Versiunea limitată la 3.000 de unități marchează 30 de ani de la debutul celui mai popular roadster din lume.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi

Mazda MX-5 30th Anniversary: ediție specială pregătită în cinstea celui mai popular roadster din lume

Mazda a publicat prima imagine teaser cu viitorul MX-5 30th Anniversary. Versiunea limitată marchează 30 de ani de la debutul celui mai popular roadster din lume și va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Chicago.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Decembrie 2018 | Reportaj

Amintiri din Muntenegru: Mazda a lansat versiunile 2018 ale modelelor sale în noua țară-senzație a Adriaticii

Dacă nu ai vizitat până acum Muntenegrul, probabil că impresia pe care o ai despre această țară este una neclară. Când conduci noile modele lansate de Mazda pe șoselele impecabile proaspăt turnate și când ajungi pe plajele din Kotor, impresia ți se va schimba însă radical.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Modele noi

Mazda confirmă îmbunatățirile pentru MX-5: 184 CP pentru motorul pe benzină de 2.0 litri și 5 noi sisteme de siguranță

Mazda MX-5 a primit un update pentru motorul pe benzină de 2.0 litri, care generează acum 184 CP în loc de 160 CP. Roadsterul este echipat și cu 5 noi sisteme de siguranță.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Modele noi

Mazda MX-5 ar putea primi motoare pe benzină îmbunătățite: unitatea SkyActiv-G de 2.0 litri va ajunge la 184 de cai putere

Mazda MX-5 va fi disponibil în curând cu o nouă versiune a motorului SkyActive-G de 2.0 litri, a cărui putere va crește de la 160 CP la 184 CP, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 25 Iulie 2017 | Reportaj

Odă Bucuriei. O zi cu Mazda MX-5 pe Transfăgărășan

Ca să înțelegi de ce o mașină îți poate stârni senzații de fericire fără a avea 400 de cai putere și fără a-ți lovi capul de tetiere la fiecare apăsare a pedalei, trebuie să testezi un MX-5. Pe Transfăgărășan. Într-o zi în care toate se aliniază perfect.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Acoperiș deasupra capului: Fiat va dezvolta un coupe bazat pe Mazda MX-5/Fiat 124 Spider

Italienii profită de colaborarea cu Mazda pe tema dezvoltării unor modele sport compacte și va lansa în 2017 un coupe care are la bază actuala generație Mazda MX-5/Fiat 124 Spider.
Marti, 26 Iulie 2016 | Modele noi

Cură de slăbire: Mazda MX-5 va primi caroserie din fibră de carbon şi motoare mai mici pentru următoarea generaţie

Viitoarea generaţie a roadsterului Mazda MX-5 va deveni mai uşoară datorită utilizării unei caroserii din fibră de carbon şi va fi propulsată de motoare mai mici. Lansarea este programată după 2021.
Luni, 25 Aprilie 2016 | Industrie

Cel mai popular roadster din lume a mai atins un record: un milion de exemplare Mazda MX-5 produse în 27 de ani

Mazda celebrează un milion de unități MX-5 produse în cei 27 de ani de existență ai modelului. Roadsterul este cel mai popular model al segmentului.
Vineri, 25 Martie 2016 | Premii auto

Japonezii au luat potul: Mazda MX-5 este Mașina Anului în lume în 2016

Mazda MX-5 a câştigat premiul World Car Of The Year în 2016 după ce a învins în finală Audi A4 şi Mercedes-Benz GLC. Mai mult, roadsterul japonez a fost desemnat și cea mai frumoasă mașină lansată în lume anul trecut.

Tag-uri similare

Mazda, Mazda MX-5, concept Mazda, roadster Mazda, 20 de ani Mazda MX-5, Mazda MX-5 Superlight, Mazda MX-5 20th Anniversary, MX-5 20th Anniversary
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru