Mazda6 facelift

Joi, 30 Noiembrie 2017 | Modele noi

Mazda6 primește îmbunătățiri noi: design ușor revizuit și modificări în ceea ce privește comportamentul dinamic

Mazda6 a primit ceva modificări cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Oficialii constructorului japonez spun că au îmbunătățit comportamentul dinamic și că au revizuit materialele de la interior. Exteriorul primește câteva retușuri.
Miercuri, 10 August 2016 | Modele noi

În fața unor amenințări ca Renault Talisman, Ford Mondeo și VW Passat, Mazda6 nu se predă: îmbunătățiri consistente pentru modelul japonez

Mazda6 a primit o serie de îmbunătățiri tehnologice pentru a putea continua lupta cu numele grele din segmentul mediu.
Luni, 02 Februarie 2015 | General

Duelul zilei în Autovot 2015: BMW Seria 2 Active Tourer își înfruntă rivalul Mercedes-Benz B-Klasse în lupta dintre monovolumele compacte premium

Săptămâna începe cu confruntarea dintre Renault Laguna și Mazda6 în categoria Mașinilor Accesibile, în timp ce în categoria Mașini Premium are loc un duel inedit între monovolume compacte: BMW Seria 2 Active Tourer și Mercedes-Benz B-Klasse.
Marti, 16 Decembrie 2014 | Modele noi

Mazda6 și Mazda CX-5 facelift: interior nou, mai multe sisteme de siguranță și tracțiune integrală

Mazda6 și Mazda CX-5 vor primi o serie de modificări importante cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, desfășurat în martie 2015. Ambele modele vor beneficia de o listă lungă de sisteme de siguranță, dar și de motorizări noi.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mazda6 facelift: modelul nipon primeşte un retuş discret la doi ani de la debut

Mazda a aplicat un facelift pentru modelul său de clasă medie, la doi ani de la debutul pe piaţă al acestuia. Restilizarea este discretă şi aduce în plus mai multă tehnologie, confort sporit şi o antifonare îmbunătăţită.
Marti, 04 Mai 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: 115 imagini noi cu Mazda6 facelift

Japonezii de la Mazda au prezentat o galerie foto de amploare a facelift-ului aplicat lui Mazda6, care surprinde ambele versiuni de caroserie in care este oferit acest model.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Noul Mazda5, lansat alaturi de Mazda6 facelift

Gama de modele de familie a celor de la Mazda au atras atentia tuturor la salonul elvetian. Monovolumul Mazda5 si versunile sedan si break Mazda6 au fost prezentate in premiera la Geneva.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Mazda6 facelift debuteaza la Geneva

Faceliftul operat pe Mazda6 se pregateste sa debuteze in 2 martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Gama de motorizari a fost revizuita, tinuta de drum imbunatatita iar designul a fost adaptat la noua filosofie Zoom-Zoom.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

Faceliftul lui Mazda6 este asteptat la Geneva

Salonul Auto de la Geneva ar putea marca debutul unui facelift operat pe actualul Mazda6. Modificarile estetice vor incerca sa alinieze sedanul la noua filosofie de design a japonezilor.

Tag-uri similare

Mazda, Mazda3, Mazda6, Mazda5, Mazda6 facelift, noul Mazda6, Mazda Geneva, Mazda6 facelift Japonia, poze Mazda6 facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru