McLaren

Marti, 04 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: McLaren readuce cromul pe monopostul său. Grafica, creată pentru etapa din Marea Britanie

Echipa McLaren a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul MCL60. De această dată, mașina de concurs va purta o grafică cromată, cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii.
Miercuri, 24 Mai 2023 | F1 TOP

F1: McLaren prezintă o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania

McLaren a dezvăluit o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania. Monopostul MCL60 va rula într-o nouă combinație de culori pentru a sărbători victoriile echipei britanice în Formula 1 și în alte discipline din motorsport.
Joi, 11 Mai 2023 | Industrie

McLaren: toate modelele noi vor primi motoare V8 hibride

McLaren a confirmat oficial că toate modelele sale din viitor vor primi un propulsor V8 cu tehnologie hibridă. Viitorul hypercar al mărcii va primi acest motor și ar urma să fie lansat în 2026.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Industrie

McLaren pregătește succesorul lui P1: motor hibrid și lansare în 2026

Potrivit celor mai noi informații din presă, succesorul hypercar-ului McLaren P1 va avea un propulsor hibrid, iar modelul urmează să fie lansat în 2026.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

McLaren 750S a fost prezentat oficial: V8 cu 750 CP

Constructorul britanic de automobile a lansat oficial noul 750S, succesorul lui 720S. În cazul său, motorul V8 dezvoltă 750 de cai putere, iar în SUA pornește de la circa 293.000 de euro.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un viitor supercar McLaren, noul etalon al mărcii

McLaren a publicat un clip teaser cu un viitor supercar, destinat a fi noul etalon al mărcii. Noul model va fi dezvăluit oficial în mai puțin de 24 de ore.
Joi, 09 Martie 2023 | Industrie

McLaren sărbătorește 10 ani de la debutul hypercar-ului P1

Constructorul britanic de automobile celebrează 10 ani de la debutul hypercar-ului P1. Au fost produse doar 375 de exemplare, toate fiind asamblate manual de o echipă de 82 de ingineri.
Luni, 13 Februarie 2023 | F1 TOP

F1: McLaren prezintă culorile noului monopost aniversar pentru sezonul 2023

McLaren a dezvăluit oficial grafica noului său monopost pentru sezonul 2023. Botezat MCL60, pentru a marca cei 60 de ani de existență a echipei britanice, noul monopost va fi pilotat de Lando Norris și Oscar Piastri.
Joi, 02 Februarie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Mick Schumacher, pilot de rezervă și la McLaren

Mick Schumacher a fost anunțat ca pilot de rezervă al celor de la McLaren. Echipa britanică a ajuns la o înțelegere cu Mercedes, care prevede ca germanul să fie pilot de rezervă în cadrul ambelor echipe.
Luni, 09 Ianuarie 2023 | F1 TOP

F1: McLaren dezvăluie data lansării monopostului din 2023

Echipa McLaren a anunțat oficial data lansării noului său monopost de Formula 1 pentru sezonul 2023. Noua mașină de concurs a echipei britanice va fi prezentată în 13 februarie.
Marti, 27 Decembrie 2022 | Siguranta

McLaren Artura, rechemat din cauza unui risc de incendiu

Mai multe exemplare McLaren Artura au fost rechemate în service din cauza unui risc de incendiu. Acesta ar putea fi cauzat de scurgeri de combustibil. Problema afectează 164 de exemplare.
Marti, 13 Decembrie 2022 | F1 TOP

Noi mutări în F1: Andreas Seidl pleacă la Sauber, Andrea Stella devine Team Principal la McLaren

Andreas Seidl, fostul șef al echipei McLaren F1, va fi noul CEO al Sauber Motorsport, după ce Fred Vasseur a plecat la Ferrari. Totodată, Andrea Stella a fost promovat la funcția de Team Principal la McLaren.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1: McLaren prezintă o grafică nouă pentru ultima cursă din Abu Dhabi

McLaren a dezvăluit o grafică nouă pentru ultima cursă de Formula 1 din acest sezon, care va avea loc la Abu Dhabi. Noua grafică a fost creată de o artistă din Liban.
Marti, 27 Septembrie 2022 | F1 TOP

Formula 1: McLaren a pregătit o grafică specială pentru etapele din Singapore și Japonia

Echipa McLaren va rula cu o grafică specială în cursele din Singapore și Japonia. Noua grafică aduce accente roz neon, create pentru a marca revenirea Formulei 1 în Asia după doi ani de pauză forțată de pandemia de coronavirus.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

McLaren nu exclude lansarea unui SUV

Noul șef al celor de la McLaren nu exclude ca marca britanică să dezvolte un SUV. Potrivit zvonurilor, acesta ar putea debuta după 2025.
Sambata, 03 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1: Oscar Piastri va pilota pentru McLaren în 2023. Australianul îl va înlocui pe Daniel Ricciardo

McLaren a anunțat oficial înlocuitorul lui Daniel Ricciardo pentru sezonul 2023. Este vorba despre Oscar Piastri, care a semnat un contract cu echipa britanică pe mai mulți ani și va pilota alături de Lando Norris din 2023.
Miercuri, 24 August 2022 | F1 TOP

F1: Daniel Ricciardo va părăsi echipa McLaren la finalul acestui sezon

Pilotul australian Daniel Ricciardo va părăsi echipa de Formula 1 McLaren la finalul acestui sezon. Ricciardo vrea să rămână în Marele Circ.
Duminica, 21 August 2022 | Modele noi

Noul McLaren Solus GT, o mașină de Formula 1 de serie: motor V10 de 840 de cai putere

McLaren a publicat primele imagini oficiale cu noul Solus GT, un model care poate fi considerat o mașină de Formula 1 de serie. Noul model a fost construit special pentru circuit, este propulsat de un motor V10 de 840 de cai putere și are o aerodinamică inspirată din actualele monoposturi de Formula 1. McLaren Solus GT va fi produs în doar 25 de exemplare.
Vineri, 19 August 2022 | Oameni si masini

Schimb de experiență: Doi designeri McLaren, uluiți de puterea lui Bugatti Chiron

Doi designeri de la McLaren au fost invitați de către o personalitate faimoasă pe platforma Youtube pentru a conduce un exemplar unicat Bugatti Chiron. Cei doi designeri au avut parte de un schimb de experiență unică și au rămas uimiți de puterea hypercar-ului francez.
Luni, 18 Iulie 2022 | General

BMW și McLaren ar putea dezvolta împreună un supercar și un crossover. Ambele vor fi electrice

Potrivit unor zvonuri, BMW și McLaren ar putea dezvolta, în viitorul apropiat, un supercar electric și un crossover electric. Viitoarele mașini vor fi bazate pe o platformă comună și vor fi lansate în a doua jumătate a deceniului.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru