Mercedes A-Klasse

Miercuri, 17 Mai 2017 | Modele noi

Noua generație Clasa A, anticipată de o imagine publicată de șeful Mercedes

Dieter Zetsche, președintele Daimler, a publicat o imagine teaser cu noua generație a modelului Mercedes Clasa A, așteptată tocmai în 2018.
Vineri, 23 Decembrie 2016 | Modele noi

Mercedes suprapopulează gama sa compactă: chiar dacă există CLA, germanii vor lansa și A-Klasse Sedan

Mercedes vrea să își extindă și mai mult prezența în segmentul compact. Germanii vor lansa și un A-Klasse Sedan la sfârșitul anului 2018.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes A-Klasse facelift: modificări importante pentru compacta premium și pentru versiunea A45 AMG

Mercedes a dezvăluit oficial faceliftul operat pe actuala generație A-Klasse. Modelul compact primește motorizări îmbunătățite, o echipare tehnologică generoasă și o versiune A45 AMG cu performanțe de supercar.
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes A-Klasse facelift se va lansa la sfârșitul acestei luni

Mercedes a anunțat că va introduce faceliftul actualului A-Klasse cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, programat la sfârșitul acestei luni.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Mercedes va schimba numele SUV-ului ML în GLE

Mercedes va reboteza gama sa de SUV-uri, după modelul actualului GLA. Această decizie va duce la dispariţia numelor GLK, ML şi GL în următorii ani.
Joi, 03 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes CLA Shooting Brake, confirmat oficial şi anunţat pentru primăvara lui 2015

Mercedes a confirmat oficial lansarea variantei de caroserie CLA Shooting Break. Derivatul cu portbagaj al actualului CLA va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Episodul de astăzi vă aduce o armată întreagă de modele Mercedes tunate, printre care şi extrem de atrăgătorul S63 AMG Coupe. Prezente la apel sunt şi Volkswagen Beetle Cabrio şi Range Rover Sport.
Vineri, 16 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu zece noi propuneri de tuning. Cap de afiş este „The Hulk”, bazat pe Lamborghini Aventador, însă avem şi un Mercedes G63 AMG 6x6 blindat care costă 2.4 milioane de euro.
Marti, 11 Martie 2014 | Tehnologie

Mercedes nu va folosi motoare cu trei cilindri pe modelele cu propulsie spate

Mercedes lucrează la o nouă generaţie de motoare cu trei cilindri. Unităţile nu vor fi instalate însă pe modelele clasice, echipate cu propulsie posterioară, fiind destinate doar reprezentanţilor din clasa compactă.
Luni, 10 Februarie 2014 | Modele noi

Mercedes va coordona lansarea modelului compact Infiniti

Viitorul model compact Infiniti, inspirat de conceptul Q30, va avea la bază arhitectura cu tracţiune faţă a modelelor A-Klasse şi CLA. Mai mult, Mercedes va chiar superviza direct naşterea compactei japoneze.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes A-Klasse şi B-Klasse vor primi tracţiunea integrală 4Matic

Mercedes a anunţat că va introduce tracţiunea integrală 4Matic în lista de opţionale a modelelor A-Klasse şi B-Klasse, începând cu luna ianuarie a anului viitor.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes introduce un diesel Renault de 1.5 litri pe actualul CLA

Mercedes extinde gama de motorizări a modelului CLA cu un diesel de provenienţă Renault. Motorul francezilor ajută CLA să obţină un consum de numai 3.9 litri/100 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Tuninguri lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Pe lângă numărul mare de constructori, la Salonul Auto de la Frankfurt s-au aflat şi numeroşi tuneri. Toţi au depus eforturi pentru a prezenta modele cu o faţă nouă. Vedete au fost produsele Mercedes, dar şi Lamborghini.
Joi, 29 August 2013 | General

Mercedes a reprimit dreptul de a vinde maşini în Franţa, după scandalul gazului refrigerant

Consiliul de Stat francez a dat câştig de cauză celor de la Mercedes în scandalul gazului refrigerant. Germanii vor putea să îşi vândă din nou maşinile pe piaţa din Franţa.
Miercuri, 07 August 2013 | Industrie

Comisia Europeană va media conflictul dintre Mercedes şi Franţa cu un test independent

Comisia Europeană a decis să intervine în conflictul dintre Mercedes şi autorităţile franceze. Organismul european va superviza o serie de teste independente, care ar putea debloca interdicţia de vânzare a unor modele germane.
Marti, 23 Iulie 2013 | Modele noi

Mercedes va continua să lanseze noi modele compacte: GLA şi un roadster

Dieter Zetsche, şeful Mercedes, a recunoscut că gama de modele compacte se va lărgi în continuare. Platforma cu tracţiune faţă va ajunge să găzduiască cinci modele.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (13)

Automarket vă oferă la acest sfârşit de săptămână o selecţie a celor mai importante ştiri din tuning. Avem pentru voi un Range Rover decapotabil şi un Hyundai Elantra mai agresiv ca niciodată.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Mercedes recheamă în service noul A-Klasse pentru o defecţiune a airbag-ului

Mercedes a anunţat că va rechema în service actualul A-Klasse pentru o problemă care ar putea să influenţeze declanşarea corectă a airbagului. 6000 de maşini sunt afectate doar în Germania.
Vineri, 11 Ianuarie 2013 | Modele noi

Mercedes A180 CDI este cel mai economic model din istoria mărcii

Mercedes introduce o nouă versiune în gama actualului A-Klasse. Este vorba despre A180 CDI BlueEfficiency, gata să îşi adjudece titlul de cel mai economic Mercedes din istorie.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Tehnologie

Mercedes CLA va introduce un nou sistem de tracţiune integrală 4Matic

Mercedes a anunţat că viitorul sedan coupe CLA va fi promotorul unui noi sistem de tracţiune integrală 4Matic. Acesta va fi adaptat modelelor care vin cu tracţiune faţă şi va avea o distribuţie diferită a cuplului comparativ cu clasicul 4Matic.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, vehicule electrice, Ungaria, Mercedes AMG, A-Klasse, uzina, Mercedes A-Klasse, Mercedes B-Klasse, BMW MegaCity
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru