Mercedes AMG GT R

Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-AMG GT Black Series, spionat la Nurburgring: modelul de performanță va oferi circa 700 CP și va fi lansat în 2020

Mercedes-AMG GT va primi o versiune extremă Black Series. Unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul sesiunii de la Nurburgring. Conform primelor informații, modelul va avea un motor de 4.0 litri biturbo, însă "nu va fi un V8 tipic AMG".
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Prima imagine cu viitorul Mercedes-AMG GT R Pro: ediția limitată debutează la Los Angeles

Mercedes-AMG GT R Pro va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Tot în cadrul evenimentului de peste Ocean, nemții vor aduce și gama AMG GT facelift.
Marti, 25 Iulie 2017 | Modele noi

Gata de atac: Mercedes a prezentat noul AMG GT4, versiune de circuit cu 510 cai putere bazată pe AMG GT R

Mercedes a publicat primele imagini și informații cu noul AMG GT4, model de circuit derivat din AMG GT R. Debutul în fața publicului va avea loc în acest weekend cu ocazia cursei de 24 de ore de la Spa.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Modele noi

La numai trei ani de la debut, Mercedes AMG GT primește un facelift și o versiune nouă, denumită AMG GT C

Mercedes a expus la Salonul Auto de la Detroit faceliftul supercarului AMG GT. Pe lângă revizuirile modelului, germanii au introdus și o nouă versiune AMG GT C Coupe, cu 557 de cai putere.
Luni, 04 Iulie 2016 | General

Se înmulțesc roboții: Mercedes AMG GT R va juca rolul lui Drift în cel mai noi film Transformers

Michael Bay, regizorul seriei de filme Transformers, a anunțat că proaspăt lansatul supercar Mercedes AMG GT R va juca rolul unui robot pe nume drift.
Luni, 27 Iunie 2016 | Modele noi

Un supercar antrenat să mârâie și să muște: Mercedes AMG GT R este cea mai puternică versiune de stradă a sportivei germane

Mercedes a dezvăluit la Goodwood noul AMG GT R, o versiune de 585 de cai putere a supercarului deja consacrat. Modelul vine cu o mulțime de noutăți tehnologice care îmbunătățesc experiența pe circuit.
Joi, 16 Iunie 2016 | O lume nebuna

Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Modele noi

Primele teasere pentru Mercedes AMG GT R: versiune de performanţă mai "cuminte" decât modelul de curse GT3

Mercedes AMG a publicat primele teasere cu modelul GT R, care va fi prezentat în 24 iunie ca versiune mai puţin spectaculoasă a maşinii de curse GT3.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru