Mercedes AMG GT

Duminica, 21 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, cel mai rapid AMG din istorie

Mercedes-AMG a prezentat oficial noul AMG GT 63 S E Performance. Acesta este cel mai rapid model AMG de serie din istorie până la 100 de km/h, datorită unui motor hibrid care dezvoltă 816 cai putere.
Marti, 19 Martie | Modele noi

Supercar entry-level, cu motor cu 4 cilindri: noul Mercedes-AMG GT 43 Coupe

Mercedes-AMG a prezentat oficial noul GT 43 Coupe, noua versiune entry-level a modelului de performanță. Aceasta aduce un motor cu 4 cilindri care dezvoltă 421 de cai putere și care integrează și un sistem mild-hybrid.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Intern

Prețuri noul Mercedes-AMG GT în România: start de la 199.600 de euro

Noul Mercedes-AMG GT este disponibil acum și în România. Noul model de performanță al germanilor pleacă de la 199.690 de euro în țara noastră.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT2 Pro, o mașină de curse de 749 CP și preț de 479.000 de euro

Mercedes-AMG a lansat oficial noul AMG GT2 Pro, o mașină creată special pentru circuit. Noul model este disponibil cu un motor V8 de 749 de cai putere, iar prețul fiecărui exemplar este de 479.000 de euro.
Vineri, 11 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Mercedes-AMG GT va fi dezvăluită în 17 august

Mercedes-AMG a confirmat oficial data lansării noii generații AMG GT. Noul model va fi dezvăluit publicului în 17 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Modele noi

Primele informații tehnice despre noul Mercedes-AMG GT: motoare V8 și tracțiune integrală

Mercedes-AMG a dezvăluit primele informații tehnice despre viitoarea generație a modelului de performanță AMG GT. La momentul lansării, noul model va primi motoare V8 adaptate pentru normele Euro 7, precum și un sistem de tracțiune integrală.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu urmașul supercarului Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG a publicat prima imagine oficială cu noua generație AMG GT. Noul model va fi dezvăluit, în prima fază, unui grup restrâns de oameni în luna iulie, înainte ca modelul să fie prezentat publicului larg.
Vineri, 11 Martie 2022 | Formula 1

Mercedes-AMG GT Black Series este noul Safety Car în Formula 1

Noul Mercedes-AMG GT Black Series va fi noul Safety Car în Campionatul Mondial de Formula 1. Modelul îl înlocuiește pe vechiul AMG GT R și, la fel ca în 2021, va alterna rolul său cu Aston Martin Vantage.
Marti, 01 Februarie 2022 | Modele noi

Mercedes dezvăluie prețurile lui AMG GT 63 S E Performance. Start de la 205.000 de euro

Cel mai puternic Mercedes-Benz de serie poate fi comandat în România și în mai multe piețe din Europa ,începând din luna aprilie. Prețul de pornire pentru noul Mercedes AMG GT 63 S E Performance este de peste 205.000 de euro.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | General

Record pe Nurburgring: Mercedes-AMG GT Black Series este cel mai rapid model de serie de pe Iadul Verde

Noul Mercedes-AMG GT Black Series a devenit cel mai rapid model de serie de pe circuitul de la Nurburgring. Supercar-ul constructorului german a parcurs varianta de 20.6 kilometri în 6 minute și 43.61 de secunde.
Sambata, 01 August 2020 | Modele noi

Noutăți în gama Mercedes-AMG GT: 530 de cai putere pentru versiunea de bază și mai multe echipamente disponibile standard

Mercedes-Benz a operat o serie de modificări în gama AMG GT. Versiunea de bază a supercar-ului dezvoltă acum 530 de cai putere, iar varianta AMG GT S dispare din ofertă. În plus, modelul va fi echipat standard cu suspensia AMG Ride Control și cu sistemul de frânare cu elemente ceramice.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Modele noi

Mercedes-AMG GT Black Series: noua versiune a supercarului are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde

Mercedes-AMG a publicat primele imagini și informații despre GT Black Series, o nouă versiune pentru supercarul GT. Aceasta utilizează un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri și 730 de cai putere care îi permite să ajungă de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: viitorul Mercedes-AMG GT Black Series va avea 720 CP

Mercedes-AMG pregătește lansarea noului AMG GT Black Series. Conform unor rapoarte noi, modelul producătorului german ar urma să dezvolte 720 CP și 850 Nm.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe: sistem plug-in hybrid de propulsie cu aproximativ 800 CP

Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) va fi prezentat în cursul acestui an, iar nemții pregătesc un sistem plug-in hybrid de propulsie care va oferi aproximativ 800 CP. Autonomia în modul electric ar urma să fie de circa 25 de kilometri.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-AMG GT Black Series, spionat la Nurburgring: nemții promit un model "extrovertit"

Mercedes-AMG GT Black Series va fi lansat în cursul acestui an. Versiunea de top a sportivului german a fost surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 31 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG face un nou pas către electrificare: versiunea cu patru uși a lui AMG GT va primi o variantă plug-in hybrid cu peste 800 CP

Mercedes-AMG va lansa în 2020 primul plug-in hybrid din gamă. Acesta va fi botezat AMG GT73 4Matic+ și ar urma să preia sistemul de propulsie prezentat în urmă cu doi ani pe prototipul AMG GT Concept.
Luni, 29 Aprilie 2019 | Modele noi

Clienții dictează: Mercedes-AMG va oferi doar versiuni cu tracțiune integrală

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a declarat că în viitor, toate modelele dezvoltate de divizia pe care o conduce vor fi disponibile exclusiv cu tracțiune integrală.
Joi, 28 Martie 2019 | Industrie

Mercedes a demarat producția lui AMG GT facelift: sportivul este asamblat la uzina din Sindelfingen, Germania

Mercedes-AMG GT facelift a intrat în producție. Modelul sport dezvoltat de constructorul german este asamblat în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania. Primul exemplar produs de nemți a fost un AMG GT R Pro, versiunea de top disponibilă în gamă.
Luni, 04 Februarie 2019 | Intern

Mercedes-AMG GT facelift este disponibil și în România: start de la 120.000 de euro

Mercedes a publicat lista de prețuri pentru AMG GT facelift. Sportivul constructorului german este disponibil în România începând cu 120.139 de euro cu TVA. Versiunea de bază oferă 476 de cai putere și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4 secunde.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | General

Versiunea cu patru uși a lui Mercedes-AMG GT stabilește un record pe Nurburgring: rivalul lui Porsche Panamera a devenit cel mai rapid model de serie cu 4 locuri de pe Iadul Verde

Mercedes-AMG GT S 63 4Matic+ a devenit cel mai rapid model de serie cu patru portiere de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul constructorului german a avut nevoie de 7 minute și 25 de secunde pentru a parcurge un tur complet pe Iadul Verde.

Tag-uri similare

AMG, noutati Mercedes-Benz, Mercedes AMG GT, poze Mercedes-Benz, Mercedes-Benz AMG, Mercedes-Benz AMG GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru