Mercedes-Benz Clasa A

Marti, 15 Iunie 2021 | Industrie

Mercedes-Benz nu renunță la modelele compacte: "Au contribuit la creșterea mărcii"

Șeful Mercedes-Benz a declarat că producătorul din Stuttgart rămâne fidel modelelor compacte. Cel puțin celor care sunt profitabile.
Sambata, 29 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz Clasa A plug-in hybrid a intrat în producție: modelul cu autonomie electrică de până la 69 de kilometri este fabricat la Rastatt

Mercedes-Benz a anunțat că a demarat producția versiunii Clasa A plug-in hybrid. Sistemul de propulsie este disponibil atât pe hatchback-ul de clasă compactă, cât și versiunea Clasa A Sedan, iar bateria de 15.6 kWh promite o autonomie electrică de până la 69 de kilometri.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa A și Clasa B primesc versiuni plug-in hybrid: 218 cai putere și autonomie electrică de până la 69 de kilometri

Mercedes-Benz a lansat versiuni plug-in hybrid pentru Clasa A și Clasa B care utilizează un motor pe benzină de 1.33 litri și un motor electric care împreună generează 218 cai putere. Autonomia electrică a sistemului PHEV este de până la 69 de kilometri.
Marti, 06 August 2019 | Industrie

Dieter Zetsche, fostul CEO Daimler: "Vânzările lui Mercedes-Benz Clasa A s-au dublat după începerea parteneriatului cu Renault pentru motoare"

Dieter Zetsche, fostul CEO Daimler, consideră că motoarele nu mai sunt atât de importante pentru clienți la achiziționarea unei mașini și oferă ca exemplu Mercedes-Benz Clasa A, ale cărui vânzări s-au dublat după startul parteneriatului cu Renault.
Sambata, 29 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește o versiune plug-in hybrid pentru Clasa A: viitorul A250e va oferi o autonomie electrică de până la 60 de kilometri

Actuala generație Clasa A va primi o versiune plug-in hybrid. Conform unor surse apropiate companiei, varianta va purta numele de A250e și va miza pe motorul de 1.3 litri pe benzină și pe un motor electric de 102 CP. Debutul este programat pentru toamna anului curent.
Luni, 27 Mai 2019 | Industrie

O nouă bornă atinsă de uzina Mercedes-Benz din Rastatt: 5 milioane de vehicule din clasa compactă produse în 22 de ani

Din 1997 și până astăzi, uzina Mercedes-Benz din Rastatt a produs 5 milioane de vehicule din gama compactă. De asemenea, oficialii companiei au anunțat și startul producției lui Clasa A Sedan în cadrul uzinei din Germania.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | General

Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul electric Jaguar I-Pace și compactele Ford Focus și Kia Ceed, printre cei 7 finaliști

Organizatorii concursului Maşina Anului 2019 în Europa au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Ford Focus și Kia Ceed, dar pe listă apar și două SUV-uri: Citroen C5 Aircross și Jaguar I-Pace.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Intern

Noi versiuni diesel pentru Mercedes-Benz Clasa A: 2.0 litri de 150 CP și 190 CP. În România, de la 33.800 de euro

Gama de motorizări diesel disponibilă pentru noul Clasa A a primit noi versiuni. Clienții pot opta pentru varianta A 200 d cu 150 CP sau pentru versiunea A 220 d cu 190 CP. În România, prețurile pleacă de la 33.774 de euro.
Luni, 23 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu viitorul Mercedes-Benz Clasa A Sedan: noul model debutează până la finalul anului și va avea cel mai bun coeficient aerodinamic din segment

Mercedes-Benz a publicat primele fotografii cu viitorul Clasa A Sedan. Modelul constructorului german are un coeficient aerodinamic de 0.22 și un interior preluat de pe versiunea hatchback. Lansarea noului Clasa A Sedan va avea loc până la finalul anului.
Duminica, 22 Aprilie 2018 | Industrie

Mercedes-Benz a început producția noii generații Clasa A: modelul de clasă compactă este asamblat în cadrul fabricii din Rastatt, Germania

A început producția noului Mercedes-Benz Clasa A. Pentru moment, nemții vor asambla modelul de clasă compactă în cadrul fabricii din Rastatt, Germania. În a doua parte a anului, Clasa A va fi produs și în Ungaria și Finlanda.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Intern

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A este disponibilă și în România: prețurile pornesc de la 30.300 de euro cu TVA

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A poate fi comandată și în România. Trei motorizări sunt disponibile pentru hatchback-ul de clasă compactă, iar prețul de pornire este de 30.297 de euro cu TVA.
Vineri, 02 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A: design revizuit, tehnologii de Clasa S și motorizări noi

Mercedes-Benz a prezentat noua generație Clasa A. Modelul compact are acum un design revizuit, un interior de ultimă generație care integrează tehnologii moderne și motorizări noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Clasa A: modelul debutează în 2 februarie

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A debutează în 2 februarie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții au publicat un teaser video nou.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi

Imagini cu viitorul Mercedes-Benz Clasa A "îmbrăcat" în camuflaj: nemții l-au adus în Los Angeles și oferă informații despre noul sistem de infotainment

Mercedes-Benz a prezentat noul sistem de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Noua generație Clasa A o să beneficieze de serviciile acestui sistem.
Joi, 21 Februarie 2013 | General

AUTOVOT 2013: BMW Seria 3, Mazda6 şi Mercedes-Benz Clasa A sunt cei trei câştigători

După aproape 10.000 de voturi din partea fanilor Automarket de pe Facebook, avem rezultatele finale ale AUOTOVOT 2013: BMW Seria 3 câştigă Categoria Premium, Mazda6 îşi adjudecă Categoria Maşini Accesibile, iar Mercedes-Benz Clasa A e maşina preferată de publicul feminin.
Miercuri, 10 Octombrie 2012 | Industrie

Mercedes-Benz pierde teren în bătaia cu Audi şi BMW la nivel mondial

Audi şi BMW au reuşit să-şi mărască avansul la capitolul vânzări în faţa celor de la Mercedes-Benz la nivel mondial în perioada ianuarie-septembrie 2012.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, vanzari BMW, vanzari Audi, vanzari Mercedes, Mercedes A-Klasse, Mercedes-Benz Clasa A
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru