Mercedes-Benz Clasa C

Miercuri, 25 Mai 2022 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Kia EV6, 4 stele pentru Peugeot 308 și Opel Astra

În cea mai recentă sesiune de teste de siguranță, organizația Euro NCAP, a testat 6 mașini: Kia EV6, Mercedes-Benz Clasa C, Opel Astra, Peugeot 308, Volvo C40 Recharge și Volkswagen Multivan.
Marti, 30 Martie 2021 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa C în România: varianta sedan pornește de la 43.500 de euro

Noua generație Mercedes-Benz Clasa C poate fi comandată și la noi în țară. Modelul german este disponibil atât în varianta sedan, cât și break (T-Modell), iar livrările vor începe în vara acestui an.
Marti, 23 Februarie 2021 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa C: design apropiat de Clasa S și motorizări electrificate

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații cu privire la noua generație Clasa C. Pentru a respecta noile standarde de emisii, gama de motorizări este electrificată și compusă numai din unități cu patru cilindri.
Luni, 15 Februarie 2021 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz Clasa C

Mercedes a publicat două imagini ale noii generații Clasa C. Modelul german va fi echipat cu noul sistem multimedia MBUX, regăsit și pe fratele mai mare Clasa S.
Joi, 12 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Mercedes-AMG C53: modelul german va miza pe noul propulsor de 2.0 litri introdus de nemți pe AMG A45

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C va fi disponibilă și în versiune AMG C53. Conform surselor, modelul va fi echipat cu același motor de 2.0 litri cu patru cilindri disponibil în prezent pe Mercedes-AMG A45.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C, surprinsă la Nurburgring: modelul de clasă medie ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Paris

Mercedes-Benz pregătește lansarea noii generații Clasa C. Modelul de segment mediu a fost surprins în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, prezentarea noii generații Clasa C ar urma să aibă loc în luna octombrie.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Intern

Mercedes-Benz recheamă în service în România aproape 2.000 de mașini diesel: actualizare software pentru motoare după Dieselgate

Mercedes-Benz a anunțat că va rechema în service în România aproape 2.000 de mașini diesel pentru o actualizare software de motor după scandalul Dieselgate.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa C ar putea debuta la Salonul Auto de la Paris din 2020: nemții pregătesc modificări de design, versiune All-Terrain și variante electrificate

Noua generație Mercedes-Benz Clasa C va fi expusă oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2020, conform unor surse apropiate companiei. Nemții pregătesc mici modificări estetice, un interior îmbunătățit, sisteme de conducere semi-autonomă de Nivel 3 și chiar și o versiune complet electrică.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor: modelul de segment mediu va fi prezentat în 2020

Mercedes-Benz Clasa C, modelul care an de an reușește performanțe excelente în materie de vânzări, va primi o generație nouă în 2020. Conform primelor informații, nemții pregătesc mici modificări estetice și un interior mult mai modern.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre versiunea Mercedes-Benz C300de: plug-in hybrid diesel-electric cu 306 CP și autonomie electrică de până la 57 de kilometri

Mercedes-Benz a publicat detalii noi despre versiunea C300de. Varianta plug-in hybrid diesel-electric oferă 306 CP și 700 Nm. Autonomia în modul electric ajunge până la 57 de kilometri, iar livrările demarează la jumătatea anului viitor.
Sambata, 19 Mai 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C: interior modern, tehnologii de ultimă oră și versiune All Terrain

Noua generație Mercedes-Benz Clasa C este așteptată în 2021. Nemții vor pregăti un interior mult îmbunătățit, tehnologii moderne, dar și o versiune All Terrain. Aceasta din urmă ar putea prelua soluțiile pe care azi le întâlnim pe Clasa E All Terrain: gardă la sol mai mare, protecții suplimentare și tracțiune integrală standard.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Aprilie 2018 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa C facelift în România: start de la 38.800 de euro

Mercedes-Benz Clasa C facelift poate fi comandat și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune costă 38.800 de euro și este oferită cu motor de 1.5 litri pe benzină de 184 de cai putere ajutat de un sistem micro-hibrid. Break-ul are un preț de pornire de 40.573 de euro.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Fără versiune electrică pentru Mercedes-Benz Clasa C: nemții vor lansa un sedan de clasă medie în gama EQ

Oficialii Mercedes-Benz spun că nu vom vedea un Clasa C 100% electric. Nemții vor să lanseze un sedan de clasă medie electric sub brandul EQ. Debutul este programat pentru 2022.
Joi, 12 Martie 2015 | Modele noi

Mercedes C-Klasse Coupe se lansează în toamnă şi promite să fie mai atrăgător decât S-Klasse Coupe

Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an, va găzdui debutul oficial al noii generaţii Mercedes C-Klasse Coupe.
Marti, 16 Decembrie 2014 | Premii auto

Au fost anunțați cei șapte finaliști pentru titlul de „Mașina Anului 2015 în Europa”

Cei 58 de membri ai juriului Mașina Anului în Europa au desemnat cei șapte finaliști pentru ediția 2015. Volkswagen Passat, Ford Mondeo și Nissan Qashqai se numără printre cei nominalizați.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa C a ajuns la a patra generaţie. Avem informaţiile şi fotografiile oficiale

La exact 20 de ani de la lansarea primului C-Klasse, Mercedes-Benz lansează a patra generaţie a celui mai bine vândut model al său. Iar aceasta vine cu un design inspirat din S-Klasse şi cu tehnologie demnă de cel puţin anul 2014.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz C-Klasse, deconspirat înainte de lansarea oficială

Belgienii de la Auto55 au obţinut imaginile oficiale ale noii generaţii C-Klasse şi le-au publicat înainte de dezvelirea oficială, programată pentru 16 decembrie. Noul C-Klasse arată precum o versiune mai mică a lui S-Klasse, fără ca acest lucru să fie dizgraţios.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, C-Klasse, noutati Mercedes, Clasa C, Mercedes-Benz C-Klasse, poze Mercedes, poze Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Clasa C
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru