Mercedes-Benz Clasa E

Luni, 18 Septembrie 2023 | Industrie

Ecourile Dieselgate: Mercedes-Benz, acuzat că a folosit dispozitive de păcălire a emisiilor pe Clasa E

Mercedes-Benz a intrat sub lupa autorităților din Germania pentru că ar fi folosit dispozitive de păcălire a emisiilor pe un motor diesel celebru: V6 de 3.0 litri.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa E

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noua generație Clasa E, la 70 de ani de la debutul primului model. Pe lângă „fața nouă”, sedanul beneficiază de un nou interior și de motorizări hibride.
Joi, 22 Octombrie 2020 | Drive Teste

Mercedes-Benz Clasa E facelift a ajuns și în România: prim contact cu versiunile sedan, coupe și All-Terrain

Lansarea lui Mercedes-Benz Clasa E facelift în România a fost unul dintre primele evenimente din țară care au avut loc în timpul pandemiei. Am condus trei versiuni de caroserie și ne-am făcut o primă impresie despre noutățile propuse de nemți pe modelul de clasă mare.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz a prezentat versiunea cu ampatament mărit a lui Clasa E facelift: modelul va fi disponibil doar pe piața din China

Mercedes-Benz a prezentat Clasa E facelift L (versiunea cu ampatament mărit) în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Modelul va fi disponibil doar în china și va fi produs în uzinele Beijing Benz Automotive Co.
Marti, 03 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Acesta este Mercedes-Benz Clasa E facelift: modificări minore la exterior, interior cu ecrane de 12.3 inch și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Mercedes-Benz a prezentat Clasa E facelift. Modelul de clasă mare a "suferit" mici modificări la nivel estetic, a primit un interior plin cu tehnologii moderne și sisteme de asistență, iar gama de motorizări oferă variante mild-hybrid și plug-in hybrid. Pentru moment, vârful de gamă poartă numele de AMG E53 4Matic+.
Luni, 02 Martie 2020 | Modele noi

Teasere noi cu viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift: modelul de clasă mare va fi prezentat în 3 martie

Mercedes-Benz a publicat două teasere video cu viitorul Clasa E facelift. Conform reprezentanților constructorului german, prezentarea va avea loc în cursul zilei de 3 martie.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser video pentru viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift: modelul producătorului german va debuta în 3 martie și va avea motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul Clasa E facelift. Nemții pregătesc mici modificări estetice, sisteme de conducere semi-autonomă și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Prezentarea modelului va avea loc în 3 martie.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Modele noi

Primele imagini și detalii referitoare la Mercedes-Benz Clasa E facelift: versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid, interior îmbunătățit și tehnologii de conducere semi-autonomă

Câteva prototipuri camuflate ale viitorului Mercedes-Benz Clasa E facelift au fost expuse în Las Vegas. Nemții au anunțat că modelul de clasă mare va fi prezentat în scurt timp, debutul comercial fiind programat pentru vara acestui an. Viitorul Clasa E facelift va miza pe motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid și va beneficia de tehnologii noi de conducere semi-autonomă.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Intern

Noua generație de hibrizi plug-in Mercedes-Benz este disponibilă și în România: Clasa E 300de pleacă de la 60.300 de euro, iar Clasa S 560e pornește de la 125.400 de euro

Noul Mercedes-Benz E300de poate fi comandat și pe piața din România. Sedanul echipat cu un sistem hibrid plug-in diesel-electric are un preț de pornire de 60.310 euro. De asemenea, nemții vin și cu prețul pentru varianta S560e. Hibridul plug-in benzină-electric este disponibil doar în varianta cu ampatament mărit, iar prețul de pornire este de 125.426 de euro.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz Clasa E primește noi versiuni cu sistem hibrid de propulsie: până la 320 CP și autonomie în modul electric de 54 de kilometri

Mercedes-Benz introduce noi versiuni pentru Clasa E. Modelul constructorului german va fi disponibil în varianta E300e (plug-in hybrid benzină-electric) de 320 CP sau în versiunea E300de (plug-in hybrid diesel-electric) de 306 CP. Autonomia în modul electric ajunge până la 54 de kilometri.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz a pregătit îmbunătățiri pentru Clasa E Sedan și T-Modell: sisteme de asistență noi și versiune AMG E 53 4Matic+

Mercedes-Benz a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Clasa E Sedan și T-Modell. Nemții propun sisteme de asistență revizuite, un pachet sport de exterior și o versiune AMG nouă (AMG E 53 4Matic+).
Vineri, 21 Iulie 2017 | Tuning

Off-roader cu acte: Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain devine 4x4²

Un inginer german a transformat un Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain într-un vehicul demn de particula "4x4²". Oficialii constructorului au fost impresionați și iau în calcul lansarea unei serii limitate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iunie 2016 | Modele noi

Cel mai iubit break german se întoarce: Mercedes E-Klasse Estate a fost dezvăluit oficial

Mercedes a dezvăluit noul E-Klasse Estate, varianta break a modelului popular, gata să le ofere clienților un portbagaj de 670 de litri și până la 400 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Clasa E, Mercedes E-Klasse Estate, Mercedes E-Klasse break, Mercedes-Benz Clasa E Estate
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru