Mercedes-Benz Clasa G

Luni, 30 Ianuarie 2023 | Modele noi

Audi pregătește un rival pentru Mercedes-Benz Clasa G și Land Rover Defender

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Audi pregătește un model de teren nou, care să fie un rival direct pentru Mercedes-Benz Clasa G și Land Rover Defender. Viitorul model va fi electric, iar lansarea acestuia ar urma să fie programată pentru 2027.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Video

VIDEO: Liniuță în off-road cu Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler

Englezii au vrut să tranșeze supremația în off-road a trei modele care au o istorie impresionantă în teren accidentat: Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Economic

Mercedes-Benz Clasa G a ajuns la o producție totală de 400.000 de unități: "Cererea depășește cu mult capacitatea de producție"

Mercedes-Benz a anunțat că modelul off-road Clasă G a ajuns la pragul de 400.000 de unități produse. Clientul care va primi această unitate locuiește în Germania și deține încă 20 de unități Clasa G.
Luni, 30 Noiembrie 2020 | Feature

Pe drumuri mai puțin cunoscute alături de Mercedes-Benz Clasa G: experiență în off-road cu modelul-simbol al producătorului german

Divizia Mercedes-Benz România a organizat un eveniment off-road dedicat Clasei G. Specialiștii de la 100Tracks s-au ocupat de pregătirea traseului, iar pe parcursul a aproximativ 100 de kilometri am simțit pe pielea nostră ce poate face Clasa G în afara asfaltului.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Modele noi

Abilități îmbunătățite în off-road: actuala generație Mercedes-Benz Clasa G va primi o variantă 4x4²

Actuala generație Mercedes-Benz Clasa G va primi în scurt timp și o variantă 4x4². Unul dintre prototipuri a fost surprins deja în timpul sesiunilor desfășurate la Nurburgring Test Center.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Concepte

Mercedes a prezentat unicatul Project Geländewagen: modelul are la bază actualul Clasa G și dispune de modificări specifice modelelor de competiții

Mercedes-Benz a prezentat Project Geländewagen, un model unicat care a fost inspirat de mașinile de competiții. O replică a acestui vehicul va fi scoasă la licitație, iar banii obținuți vor fi donați unei asociații care se ocupă cu susținerea proiectelor de artă.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Clasa G: mai multe echipamente standard și personalizări suplimentare

Mercedes-Benz Clasa G va primi mai multe echipamente standard și mai multe opțiuni pentru personalizare începând din luna septembrie.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Tuning

Tratament special pentru Mercedes-Benz Clasa G din partea tunerului Brabus: gardă la sol mai mare cu 40 de milimetri și 330 CP oferiți de motorul diesel de 3.0 litri

Brabus a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetul Adventure dedicat modelului Mercedes-Benz G 350d. Tunerul german oferă atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri la nivelul performanțelor.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Tuning

Mercedes-Benz Clasa G, preparat de Lumma: 650 CP și 900 Nm pentru versiunea AMG G63

Mercedes-Benz Clasa G a primit îmbunătățiri din partea tunerului Lumma. Mulțumită pachetului de performanță pregătit de nemți, versiunea Mercedes-AMG G63 oferă 650 CP și 950 Nm.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Seat Tarraco, Honda CR-V și Mercedes-Benz Clasa G

Cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP a adus câte 5 stele pentru Honda CR-V, Seat Tarraco și Mercedes-Benz Clasa G.
Luni, 24 Decembrie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa G primește o motorizare diesel: propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie de 286 CP

Începând cu luna ianuarie 2019, noua generație Mercedes-Benz Clasa G va putea fi comandată și cu o motorizare diesel. Nemții introduc varianta G 350d echipată cu un propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie capabil să ofere 286 CP și 600 Nm.
Luni, 21 Mai 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa G va avea și o versiune diesel: varianta G350d 4Matic va fi disponibilă din decembrie

Mercedes-Benz Clasa G va putea fi comandat și într-o variantă diesel. Voci apropiate companiei spun că versiunea G350d 4Matic va fi lansată în luna decembrie a anului curent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Intern

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G în România: preț de pornire de 107.000 de euro

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G va fi lansată oficial pe piața din România în luna iunie. Prețul de pornire pentru versiunea G 500 echipată cu motorul V8 de 4.0 litri și 422 de cai este de 107.451 de euro cu TVA.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G: dimensiuni mai mari, exterior revizuit și performanțe mai bune în off-road

Mercedes-Benz a prezentat noua generație Clasa G. Modelul iconic are acum un exterior revizuit, dimensiuni mai mari, un interior îmbunătățit și promite performanțe mai bune în off-road.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa G: noi imagini teaser cu modelul care debutează în 15 ianuarie

Constructorul german Mercedes-Benz continuă campania care anunță lansarea lui Clasa G și oferă noi imagini teaser. Modelul va fi expus în premieră în 15 ianuarie.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Modele noi

Fotografii din timpul testelor: noua generație Mercedes-Benz Clasa G va avea un mod special pentru momentele dificile din off-road

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G va fi expusă în premieră în 15 ianuarie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții vin cu o serie de informații noi și cu câteva imagini din timpul testelor.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G: teaser video cu viitorul model

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitoarea generație Clasa G. Și de această dată, nemții au mizat pe imagini cu interiorul noului model.
Miercuri, 19 Iulie 2017 | General

Aniversare pe pământ austriac: au fost produse 300.000 de exemplare Mercedes-Benz Clasa G la uzina din Graz

38 de ani și 300.000 de exemplare Mercedes-Benz Clasa G asamblate la uzina Magna Steyr din Graz, Austria.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz G-Klasse Edition 35, o ediţie specială în loc de tort aniversar pentru legendarul off-roader

Mercedes-Benz a decis să aniverseze 35 de ani de la lansarea lui G-Klasse printr-o ediţie specială numită Edition 35. Aceasta este disponibilă pentru versiunile G350 BlueTec şi G500 şi implică anumite pachete de echipamente şi ornamente în plus faţă de modelul standard.

Tag-uri similare

modele noi Mercedes, modele noi Mercedes-Benz, noutati Mercedes, Clasa G, G-Klasse, Mercedes-Benz Clasa G, Mercedes-Benz G-Klasse, Gelandewagen, G-Klasse Edition 35, G300 Edition 35
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru