Mercedes-Benz Clasa S

Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Acesta este primul Maybach hibrid: S580e are un motor de 510 CP

Mercedes-Maybach, divizia de lux a constructorului german, a prezentat noul S580e, un model bazat pe Clasa S. Acesta este primul model electrificat din istoria diviziei de lux și dispune de un agregat de 510 cai putere.
Joi, 15 Aprilie 2021 | Tuning

Brabus semnează primul pachet de modificări pentru noul Mercedes-Benz Clasa S

Brabus a dezvoltat un pachet de modificări pentru noua generație Mercedes-Benz Clasa S. Acesta include atât îmbunătățiri estetice, cât și mai multă putere pentru versiunile S500 și S400 d.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Maybach Clasa S va fi lansat în luna noiembrie: motor V12 de 6.0 litri și tracțiune integrală

Noul Mercedes-Maybach Clasa S va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou din China, eveniment care își deschide porțile în luna noiembrie. Ulterior, nemții vor lansa și versiuni de performanță semnate de divizia AMG.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S: până la 5 ecrane în interior, versiune plug-in hybrid cu autonomie de 100 de kilometri și noi sisteme de siguranță

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S oferă modificări estetice minore, însă compensează cu până la 5 ecrane la interior, motoare de până la 435 CP, o versiune plug-in hybrid cu autonomie de 100 de kilometri și numeroase tehnologii moderne.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Încă un teaser pentru noua generație Mercedes-Benz Clasa S: prezentarea oficială are loc în 2 septembrie

Mercedes-Benz a publicat un ultim teaser pentru noua generație Clasa S, care include imagini cu designul exterior, tapițeria scaunelor și ecranele disponibile la interior. Modelul va fi prezentat în 2 septembrie.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Schiță oficială cu noua generație Mercedes-Benz Clasa S: premieră mondială în 2 septembrie

Mercedes-Benz a publicat o schiță oficială cu noua generație Clasa S și se pregătește de premiera mondială care va avea loc în data de 2 septembrie pe noua platformă Meet Mercedes Digital.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Detalii despre interiorul noii generații Mercedes-Benz Clasa S: sistemul de iluminare va oferi avertizări la activarea unor sisteme de asistență

Sistemul de iluminare al noii generații Mercedes-Benz Clasa S va avea 250 de LED-uri care vor oferi avertizări luminoase la activarea unor sisteme de asistență.
Luni, 10 August 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-AMG S63 ar putea avea sistem plug-in hybrid de propulsie: modelul german ar urma să dezvolte aproximativ 800 CP

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va avea și versiune de performanță AMG S63. Conform surselor, modelul va fi echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie capabil să ofere aproximativ 800 CP.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noua generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va avea suspensie activă, direcție integrală și numeroase sisteme de asistență

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini cu noua generație Clasa S din timpul unor teste de siguranță și a dezvăluit că modelul va primi suspensie activă, direcție integrală, airbag-uri noi și numeroase sisteme de asistență.
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi primul model cu airbag-uri care vor proteja pasagerii din spate în cazul accidentelor frontale

Mercedes-Benz a anunțat că noua generație Clasa S va fi primul model echipat cu airbag-uri care vor avea rolul de a proteja pasagerii din spate în cazul unor accidente frontale.
Joi, 16 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii despre noua generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va avea modificări minore de design

Noua generație Meredes-Benz Clasa S va beneficia de modificări minore la designul exterior, în special la nivelul farurilor, stopurilor și grilei, potrivit unor imagini surprinse în timpul testelor.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă va putea fi comandat cu 5 ecrane și va avea instrumentar de bord 3D

Mercedes-Benz a publicat primele fotografii cu interiorul viitorului Clasa S. Nemții au pus accent pe noul sistem de infotainment MBUX care promite o serie de îmbunătățiri. În plus, Clasa S va integra un instrumentar de bord 3D și un sistem Head-up Display cu realitate augmentată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații despre noua generație Mercedes-Benz Clasa S: versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de circa 100 de kilometri și Head-up Display cu realitate augmentată

Mercedes-Benz a publicat un scurt clip dedicat noii generații Clasa S. Nemții anunță că viitorul vârf de gamă va fi disponibil într-o variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de circa 100 de kilometri. Prezentarea noului Clasa S va avea loc în luna septembrie.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX de la Mercedes-Benz pentru Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 8 iulie

Mercedes-Benz a publicat o imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX, care va debuta pe noua generație Clasa S. Prezentarea oficială a noului MBUX este programată pentru 8 iulie.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentat în luna septembrie: motorul V12 va fi păstrat în gamă

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în prima parte a lunii septembrie, conform declarațiilor făcute de Jürgen Weissinger, directorul departamentului de dezvoltare. Modelul va folosi o platformă nouă și va avea și versiune electrică.
Marti, 26 Mai 2020 | Modele noi

Prima imagine cu viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va fi lansat în a doua parte a anului. Versiunea electrică EQS sosește în 2021

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu viitoarea generație Clasa S. Vârful de gamă pregătit de constructorul german va fi prezentat în a doua parte a anului și va miza atât pe modificări de ordin estetic, cât și pe îmbunătățiri la interior. În 2021, nemții vor lansa și versiunea electrică EQS.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă al constructorului german va fi prezentat în acest an

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în acest an, iar producătorul german promite atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. Totodată, gama de motorizări va include și versiuni cu sisteme hibrid de propulsie.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Modele noi

Oficial: Noua generație Clasa S și SUV-ul electric EQA vor fi prezentate în acest an

Anul acesta, Mercedes-Benz va introduce o nouă generație Clasa S. De asemenea, producătorul german a confirmat și prezentarea SUV-ului electric EQA, model care va avea la bază platforma actualei generații GLA.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Industrie

Aniversare pentru actuala generație Mercedes-Benz Clasa S: 500.000 de unități produse începând cu 2013

Mercedes-Benz are motive de sărbătoare: actuala generație Clasa S a ajuns la 500.000 de unități produse din 2013 și până astăzi. Noua generație Clasa S va fi prezentată în cursul anului viitor și va primi, printre altele, un sistem de conducere semi-autonomă de Nivel 3.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz lansează versiunea plug-in hybrid S560e: 476 CP și autonomie electrică de până la 50 de kilometri

Mercedes-Benz Clasa S este disponibil în noua versiune plug-in hybrid S560e. Modelul producătorului german oferă 476 CP și 700 Nm, iar autonomia în modul electric ajunge până la 50 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, S-Klasse, noutati Mercedes-Benz, clasa S, Mercedes-Benz Clasa S, Mercedes-Benz S-Klasse, poze Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru