Mercedes-benz glb

Luni, 26 Aprilie 2021 | Feature

Descoperim Dunărea cu Mercedes-Benz GLB (ultima zi): vizită într-un sat pescăresc și miracolul Deltei

Ultima zi din expediția noastră care își dorește să redescopere Dunărea alături de Mercedes-Benz GLB s-a consumat în Deltă, cea mai tânără bucată de pământ din România.
Vineri, 23 Aprilie 2021 | Feature

Descoperim Dunărea cu Mercedes-Benz GLB (ziua 2): am fost acasă la Mircea Dinescu și am vizitat podul Noua Europa

Expediția noastră de-a lungul Dunării a continuat de-a lungul unor localități dezolante din sudul României. Noroc cu aspirațiile culturale dezvoltate de Mircea Dinescu și cu un pod impresionant care ne leagă cu Bulgaria.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Feature

Descoperim Dunărea cu Mercedes-Benz GLB (ziua 1): Chipul lui Decebal sculptat în piatră și un hotel ca în Maldive

Am pus la cale o redescoperire a cursului Dunării pe teritoriul României. Am găsit intrarea în țară, am văzut chipul lui Decebal sculptat în piatră și am descoperit un resort ca în Maldive.
Joi, 30 Iulie 2020 | Tuning

Pachet complet de modificări pentru Mercedes-Benz GLB din partea Brabus: noutăți la exterior, suspensie sport și putere îmbunătățită pentru motorul de 2.0 litri

Tunerul Brabus a introdus un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Mercedes-Benz GLB 250. Motorul pe benzină de 2.0 litri dezvoltă acum 270 CP și 430 Nm.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Siguranta

Mazda CX-30 impresionează în testele Euro NCAP: 5 stele și calificativ 99% pentru protecția adulților. Opel Corsa a primit doar 4 stele

Mazda CX-30 a primit 5 stele și un calificativ de 99% pentru protecția adulților în cea mai recentă sesiune de teste Euro NCAP, la care Mercedes-Benz GLB și Ford Explorer au primit de asemenea 5 stele, în timp ce Opel Corsa a obținut doar 4 stele.
Vineri, 09 August 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește noi lansări în septembrie: un concept electric, noi modele plug-in hybrid și o versiune AMG pentru SUV-ul GLB

Mercedes-Benz va prezenta în luna septembrie un nou concept electric din gama EQ, noi modele plug-in hybrid și o versiune de performanță AMG pentru SUV-ul compact GLB.
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz EQB va fi lansat în 2021: SUV-ul electric va prelua o mare parte din designul noului GLB

Mercedes-Benz pregătește un SUV electric compact. EQB este numele său, iar conform primelor informații, acesta va prelua o mare parte din elementele de design care au debutat odată cu noul GLB. Conform surselor, autonomia oferită de EQB va fi de peste 480 de kilometri.
Marti, 11 Iunie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLB, poze și detalii oficiale: noul SUV compact preia motorizările lui Clasa A și poate fi comandat și în versiune cu 7 locuri

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul GLB. SUV-ul compact va fi poziționat între GLA și GLC și va fi disponibil și într-o versiune cu 7 locuri. Noul GLB a preluat gama de motorizări și tehnologiile disponibile pe Clasa A, în timp ce designul a fost inspirat de SUV-urile mai mari.
Luni, 10 Iunie 2019 | Modele noi

UPDATE: Un nou teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLB: SUV-ul cu 7 locuri are premiera mondială în 11 iunie

Mercedes-Benz a publicat un teaser video nou pentru modelul GLB, un SUV disponibil opțional cu 7 locuri care va fi dezvăluit în premieră mondială în 11 iunie.
Joi, 06 Iunie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu versiunea de serie a lui Mercedes-Benz GLB Concept: SUV-ul compact cu 7 locuri debutează în vara acestui an

Mercedes-Benz a publicat prima imagine teaser cu viitorul GLB. Noul SUV compact va fi disponibil și în versiune cu șapte locuri și va fi prezentat în următoarele luni.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Concepte

UPDATE: Primul teaser video cu viitorul concept Mercedes-Benz GLB: SUV-ul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai

Mercedes-Benz GLB Concept va fi expus în premieră la jumătatea lunii aprilie în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Conform surselor apropiate companiei, versiunea de serie va putea fi admirată în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLB va fi prezentat în cursul acestui an: noul SUV va avea și o versiune electrică EQB

Noul SUV compact Mercedes-Benz GLB va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Voci apropiate companiei spun că nemții pregătesc și o versiune electrică denumită EQB.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz GLB, surprins pe circuitul de la Nurburgring: noul SUV debutează la finalul anului viitor și va avea un design influențat de conceptul Ener-G-Force

Viitorul Mercedes-Benz GLB va fi prezentat la finalul anului viitor. Acum, SUV-ul producătorului german a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Designul va fi influențat de conceptul Ener-G-Force (foto), iar interiorul va primi elemente prezentate în premieră pe noul Clasa A.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz pregătite pentru 2019: CLA, CLA Shooting Brake, GLC facelift și noul GLB

Anul viitor o să fie unul aglomerat pentru Mercedes-Benz. Nemții au în plan lansarea noilor generații CLA și CLA Shooting Brake, dar și a versiunilor GLC facelift și GLC Coupe facelift. Tot în 2019, producătorul din Stuttgart va prezenta și noul SUV compact GLB.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz GLB a fost surprins în timpul testelor: noul SUV compact ar urma să debuteze în 2019

Mercedes-Benz are în plan lansarea unui nou SUV compact. Numele acestuia este GLB, iar un prototip a fost surprins în timpul testelor.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, mercedes-benz glb, GLB, mercedes glb
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru