Mercedes-Benz

Joi, 20 Aprilie 2023 | Industrie

Moment istoric: Mercedes-Benz a produs 500.000 de exemplare Clasa G

Constructorul german de automobile anunță că producția celebrului Clasa G a atins pragul de 500.000 de exemplare. Mașina aniversară este echipată cu o serie de elemente inspirate de cele ale primelor versiuni.
Luni, 10 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz EQG promite o baterie revoluționară: autonomie mai mare cu 20%

Mercedes-Benz EQG, viitoarea versiune electrică a Clasei G, va beneficia de un acumulator cu tehnologie revoluționară. Noul model va fi primul din lume care va avea o baterie ce conține siliciu de titan, de unde rezultă o autonomie mai mare cu 20%.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu exteriorul noului Mercedes-Benz Clasa E

Mercedes-Benz a publicat o primă imagine oficială cu exteriorul următoarei generații a Clasei E. Imaginea relevă puțin din partea laterală a berlinei de clasă executive. Lansarea va avea loc la finalul lui aprilie.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Mercedes-AMG S63 E Performance: preț de 208.000 euro

Constructorul german de automobile prezintă ediția specială Edition 1 pentru noul S63 E Performance. În Germania, prețurile pornesc de la 208.392 de euro.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Maybach GLS facelift: jante forjate de 23 de inch

Noutățile primite de Mercedes-Benz GLS facelift au fost preluate și de versiunea de lux care poartă emblema Maybach. Aceasta dispune de 557 cai putere.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz GLS facelift: grilă nouă și motorizări mild-hybrid

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul GLS facelift. SUV-ul a primit o serie de noutăți de design, atât la exterior cât și la interior.
Sambata, 01 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine a noului Mercedes-Benz GLS facelift

Mercedes-Benz a publicat o imagine a viitorului GLS facelift. Modificările vin după o carieră de 4 ani și vor fi dezvăluite în data de 4 aprilie.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Mercedes-Maybach electric se pregătește de lansare: EQS SUV

Constructorul german de automobile anunță că noul SUV de lux Mercedes-Maybach EQS SUV va debuta în 17 aprilie. Evenimentul live va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, dar și în mediul online.
Miercuri, 22 Martie 2023 | General

Scandal de corupție la Mercedes-Benz: doi angajați ai unei uzine din Germania, acuzați că au luat mită de milioane de euro

Mercedes-Benz se află într-un scandal amplu de corupție după ce doi angajați ai unei uzine din Germania au fost acuzați de luare de mită în valoare de milioane de euro. Autoritățile au făcut cercetări în acest sens la uzina mărcii din Sindelfingen.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Modele noi

Primul teaser cu succesorul lui Aston Martin DB11: sistem multimedia asemănător cu cel Mercedes-Benz

Aston Martin a publicat prima imagine teaser cu viitorul succesor al lui DB11. Noul model urmează să fie lansat mai târziu în acest an și ar urma să beneficieze de un sistem multimedia similar cu cel văzut la Mercedes-Benz.
Sambata, 18 Martie 2023 | Tehnologie

STUDIU ROMÂNESC: Tehnologii auto revoluționare pentru anul 2023

O organizație românească ce are ca misiune susținerea înțelegerii transformărilor viitorului a publicat un studiu care evaluează tehnologiile auto inovative ale anului 2023.
Joi, 16 Martie 2023 | Modele noi

Noile Mercedes-Benz GLA și GLB facelift: farurile LED sunt acum standard

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre faceliftul primit de GLA și GLB. Pe lângă noutățile de design, versiunile AMG au acum un sistem de propulsie mild-hybrid.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu Mercedes-Benz GLA și GLB facelift

Mercedes-Benz a publicat primele imagini sugestive cu viitoare facelift-uri pentru modelele GLA și GLB. Ambele modele vor fi prezentate în 16 martie.
Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe: versiuni PHEV cu peste 100 km autonomie electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație GLC Coupe. Lista cu noutăți include un interior nou, iar motorizările sunt toate electrificate.
Vineri, 10 Martie 2023 | RETRO

60 de ani de la debutul unei legende: Mercedes-Benz 230 SL

Constructorul german de automobile sărbătorește șase decenii de la debutul modelului 230 SL (W113). Acesta a fost produs din 1963 și până în 1971, fiind replicat în aproape 49.000 de exemplare.
Joi, 09 Martie 2023 | Intern

Mercedes-Benz inaugurează primul showroom de lux MAR20X din România

Mercedes-Benz a inaugurat oficial primul său showroom de lux din România sub noul concept MAR20X, care oferă servicii noi pentru clienți și un proces de vânzare mai eficient într-o incintă luxoasă. Primul astfel de showroom a fost inaugurat în cartierul Pipera din apropiere de București.
Joi, 02 Martie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz: Primul Clasa G cu motor V8 a debutat în urmă cu 30 de ani

Constructorul german de automobile marchează 30 de ani de la debutul primului Clasa G echipat cu motor V8. Este vorba despre 500 GE V8, model care a fost replicat în doar 446 de exemplare între 1993 și 1994.
Joi, 23 Februarie 2023 | Tehnologie

Mercedes-Benz pregătește un sistem de operare propriu. Dezvoltat împreună cu Google și Nvidia

Constructorul german de automobile oferă câteva detalii despre un nou sistem de operare propriu. Acesta va debuta din 2025 și este dezvoltat împreună cu nume mari, precum Google și Nvidia.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini cu interiorul noului Mercedes-Benz Clasa E: cameră pentru videoconferință și TikTok

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului Clasa E. Noul model va fi dotat cu ecranul masiv MBUX Superscreen, care se întinde pe tot bordul, alături de o cameră selfie și mai multe aplicații, printre care Angry Birds și Tik Tok.
Marti, 21 Februarie 2023 | Concepte

Mercedes-Benz prezintă conceptul Project Mondo G, creat în colaborare cu Moncler

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial un concept creat în colaborare cu casa de modă italiană Moncler. Botezat Project Mondo G, noul concept bazat pe Clasa G a fost prezentat în cadrul unui eveniment din Londra.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru