Mercedes CLA

Luni, 04 Septembrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Conceptul din care se va naște viitorul Mercedes-Benz CLA electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial conceptul Concept CLA-Class, care anunță o viitoare versiune electrică a modelului de serie cu același nume. Noul concept aduce o arhitectură complet nouă și promite o autonomie de 750 de kilometri.
Sambata, 06 Aprilie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Mercedes-AMG CLA 35: modelul constructorul german va avea motor de 2.0 litri de 306 CP

Mercedes-AMG a publicat prima imagine teaser cu viitorul CLA 35. Modelul ar putea fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care debutează la jumătatea lunii aprilie. Sub capota lui AMG CLA 35 se va afla același motor turbo de 2.0 litri cu 306 CP și 400 Nm.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Noua generație Mercedes-Benz CLA Shooting Brake: design nou, dimensiuni mai generoase și tehnologii de siguranță preluate de pe Clasa S

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație CLA Shooting Brake. Modelul de clasă compactă preia tehnologiile de pe noul Clasa A, primește un design nou și un interior restilizat.
Joi, 21 Februarie 2019 | Industrie

Mercedes-Benz a demarat producția noii generații CLA: modelul compact este asamblat în cadrul fabricii din Kecskemét, Ungaria

Noua generație Mercedes-Benz CLA a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Kecskemét, Ungaria. Modelul constructorului german va fi disponibil începând cu luna mai.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz CLA: design revizuit, dimensiuni mai mari și sistem multimedia cu control prin gesturi

Noua generație Mercedes-Benz CLA a fost prezentată în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show. Modelul de clasă compactă are acum un design revizuit, dimensiuni mai mari comparativ cu vechea generație și tehnologie preluată de la Clasa S.
Marti, 09 Mai 2017 | Modele noi

Primele detalii despre noua generație Mercedes CLA: compacta va împrumuta designul conceptului Mercedes-AMG GT

Mercedes a decis ca noua generație a compactei CLA să preia numeroase elemente de design de la conceptul Mercedes-AMG GT, pentru a se diferenția mai bine de viitorul Clasa A Sedan.
Vineri, 23 Decembrie 2016 | Modele noi

Mercedes suprapopulează gama sa compactă: chiar dacă există CLA, germanii vor lansa și A-Klasse Sedan

Mercedes vrea să își extindă și mai mult prezența în segmentul compact. Germanii vor lansa și un A-Klasse Sedan la sfârșitul anului 2018.
Marti, 19 Iulie 2016 | Modele noi

BMW Seria 1 Sedan debutează în China, dar ar putea face carieră frumoasă și în Europa

BMW a dezvăluit noul Seria 1 Sedan, un model construit pe o platformă nouă, cu tracțiune față, care se va vinde doar în China și va rivaliza cu Audi A3 sedan și Mercedes CLA.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Tehnologie

Adevărul despre farurile mașinilor actuale: Toyota Prius ”vede” mai bine noaptea decât BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes Clasa C

Un institut de siguranță a traficului a testat farurile a 31 de modele. Rezultatele au arătat că nu trebuie să cumperi neapărat o mașină premium scumpă pentru ”a vedea” mai bine noaptea.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Modele noi

Echipa câștigătoare nu se schimbă: Mercedes CLA și CLA Shooting Brake primesc un facelift subtil

Mercedes nu mizează pe modificări substanțiale la nivelul gamei CLA odată cu un facelift subtil care relanseză sedanul-coupe compact al mărcii. Apar însă noi elemente la interior, iar sistemele tehnologice și motorizările primesc un update.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac vrea să atace Mercedes CLA cu un sedan coupe

Cadillac îşi propunse să ofere în scurt timp un sedan coupe de talia modelelor Mercedes CLA şi Audi A3 Sedan. Modelul americanilor va asigura intrarea în gamă şi va creşte popularitatea brandului în rândul tinerilor.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Modele noi

Mercedes CLA primeşte mai multe îmbunătăţiri

Mercedes a anunţat o serie de îmbunătăţiri pentru versiunea 2015 a modleului CLA. Coupe-ul cu patru uşi se bucură de echipamente noi şi de o motorizare diesel mai puternică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 August 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, programat pentru debut în 15 ianuarie 2015

La mai bine de o lună de la confirmarea oficială a celei de-a doua versiuni de caroserie a lui CLA, un blog specializat în marca din Stuttgart anunţă data de lansare a lui CLA Shooting Brake.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA primeşte un nou diesel, oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală

Gama de modele compacte de la Mercedes-Benz va primi o nouă motorizare diesel, iar CLA va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală.
Joi, 03 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes CLA Shooting Brake, confirmat oficial şi anunţat pentru primăvara lui 2015

Mercedes a confirmat oficial lansarea variantei de caroserie CLA Shooting Break. Derivatul cu portbagaj al actualului CLA va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Designerul şef al Mercedes-Benz: "CLA atrage clienţii tineri şi ne aduce cumpărători de la alte mărci"

Mercedes-Benz CLA, coupe-ul cu patru uşi al producătorului german, atrage clienţi mai tineri pentru marca din Stuttgart, iar jumătate dintre ei vin de la alte mărci, spune designerul şef al Mercedes-Benz.
Vineri, 28 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Episodul dedicat celor mai tari creaţii din lumea tuningului ne aduce astăzi în interiorul unui pick-up „vânătoresc” şi ne facem să visăm la sute de cai putere cu ajutorul micilor Mercedes CLA45 AMG şi Audi TT-RS.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz introduce al treilea schimb la fabrica din Ungaria

Nemţii de la Mercedes-Benz vor introduce al treilea schimb la uzina din Kecskemet începând cu luna mai. În primă fază, acesta va opera doar o zi pe săptămână şi are rolul de a răspunde la cererea crescută pentru B-Klasse şi CLA.
Luni, 10 Februarie 2014 | Modele noi

Mercedes va coordona lansarea modelului compact Infiniti

Viitorul model compact Infiniti, inspirat de conceptul Q30, va avea la bază arhitectura cu tracţiune faţă a modelelor A-Klasse şi CLA. Mai mult, Mercedes va chiar superviza direct naşterea compactei japoneze.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (1)

Materialul nostru dedicat creaţiilor din lumea tuningului revine şi în 2014. Avem pentru voi mai multe kituri pentru Aventador, dar şi primul tuning dedicat lui Lamborghini Huracan.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes CLA, Mercedes Style Coupe, Mercedes-Benz Style Coupe, Style Coupe Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru