Mercedes Clasa B

Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Mercedes-Benz va renunța la motorul diesel Renault de 1.5 litri și îl va înlocui cu propria unitate de 2.0 litri și 116 CP

Mercedes-Benz Clasa A și Clasa B nu vor mai fi disponibile cu motorul diesel de 1.5 litri furnizat de Renault, potrivit unor informații neoficiale. În schimb, cele două modele vor primi o unitate Mercedes-Benz de 2.0 litri și 116 cai putere.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: Tesla Model 3, cel mai bun rezultat pentru sisteme de asistență. Skoda Scala, cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta

Tesla Model 3 a devenit mașina cu cel mai bun rezultat pentru sistemele de asistență în testele Euro NCAP din 2019, în timp ce Skoda Scala a obținut cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta. Ambele modele au primit 5 stele, la fel ca Mercedes-Benz Clasa B și GLE.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Intern

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B poate fi comandată și în România: start de la 28.200 de euro

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B poate fi comandată și în România. Cinci motorizări sunt disponibile, iar prețul de pornire este de 28.215 euro cu TVA.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Reinventarea monovolumului: Mercedes-Benz Clasa B are design nou, 5 motorizări și tehnologii preluate de la Clasa A și Clasa S

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B beneficiază de un design complet nou cu ampatament mărit, două motoare pe benzină și trei diesel de până la 190 CP și tehnologii preluate de la Clasa A și Clasa S.
Marti, 13 Martie 2018 | Modele noi

Noi planuri pentru Mercedes: germanii vor lansa un înlocuitor pentru Clasa B și modele compacte cu 7 locuri

Mercedes a confirmat că va lansa un înlocuitor pentru Clasa B, dar și modele compacte cu 7 locuri care vor lua forma unor SUV-uri sau monovolume.
Marti, 01 August 2017 | Masini electrice si hibride

Locul lui Mercedes Clasa B electric va fi luat de o compactă nouă, cu zero emisii, lansată sub logo-ul gamei EQ

Chiar dacă a renunțat la Mercedes Clasa B electric, constructorul german nu va lăsa neacoperit segmentul compactelor cu zero emisii. Se pregătește un model nou în gama EQ.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Economic

BMW le dă peste nas cârcotașilor: monovolumul Seria 2 se vinde ca pâinea caldă

BMW Seria 2 Active Tourer ne demonstrează că nu trebuie să ai propulsie spate și să fii sportiv ca să fii îndrăgit de clienți. Modelul german este al treilea cel mai vândut monovolum în Europa, anul acesta.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O zi cu modelele Mercedes-Benz pe circuit

Am fost la Academia Titi Aur să descoperim cum funcţionează sistemele de siguranţă de pe Clasa E. N-am rezistat tentaţiei şi am pus la încercare modelele de performanţă AMG şi electricul Clasa B.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru