Mercedes clasa c

Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul ar putea fi lansat în octombrie

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C a fost surprinsă în timpul testelor de iarnă desfășurate în zona de nord a Europei. Conform unui raport apărut în 2019, modelul de clasă medie ar urma să fie prezentat în luna octombrie.
Joi, 21 Februarie 2019 | Mediu

Germanii de la ADAC au testat 13 modele diesel pentru emisii: Honda Civic, singurul care a depășit limita pentru oxidul de azot

ADAC a evaluat 13 modele diesel în regim normal de condus pentru a vedea dacă acestea respectă testele de emisii, iar Honda Civic a fost singurul dintre ele care a depășit limita de 80 mg/km pentru oxidul de azot.
Duminica, 27 Mai 2018 | Industrie

Autoritățile germane suspectează Mercedes de trucarea testelor pentru emisii: 600.000 de unități Clasa C și Clasa G ar putea fi rechemate în service

Autoritatea Federală de Transport din Germania suspectează că Mercedes a utilizat un dispozitiv pentru trucarea emisiilor pe 600.000 de unități Clasa C și Clasa G, care ar putea fi rechemate în service, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Tehnologia diesel moare, dar nu se predă: Mercedes Clasa C și Clasa E vor fi disponibile în versiuni plug-in hybrid diesel-electric

Mercedes va lansa versiuni plug-in hybrid cu motorul diesel de 2.0 litri pe Clasa C și Clasa E, care vor oferi autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Găsiți diferențele: actualizare subtilă estetică și tehnologică pentru Mercedes-Benz Clasa C

În locul unui facelift adânc, Mercedes-Benz a ales varianta unui upgrade subtil la nivel estetic și tehnologic pentru mijlocul vieții actualei generații Clasa C.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Modele noi

Mercedes Clasa C facelift: rivalul lui BMW Seria 3 se lansează în martie cu un nou motor diesel

Mercedes Clasa C facelift se va lansa în martie la Geneva, va prelua numeroase elemente de la Clasa S și Clasa E și va utiliza un nou motor diesel de 2.0 litri.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Modele noi

Mercedes dezvăluie lansările din 2018: generație nouă pentru CLS, noul Clasa A Sedan și facelifturi pentru Clasa C și G

Mercedes a dezvăluit un program încărcat de lansări pentru 2018, printre care se numără o nouă generație CLS, dezvăluirea noului Clasa A Sedan, facelifturi pentru Clasa C și Clasa G, dar și lansarea hibridului pe hidrogen GLC F-Cell.
Duminica, 16 Octombrie 2016 | Modele noi

Mercedes Clasa C primește aere de Clasa S: iluminare, insonorizare și scaune mai confortabile

Mercedes introduce un pachet nou de opțiuni pentru cei care își achiziționează un Clasa C. Modelul de segment mediu primește o serie de elemente de confort de la fratele mai mare, S-Klasse.
Miercuri, 03 August 2016 | Modele noi

Constructorii se adaptează: viitoarea generaţie Mercedes Clasa C va fi mai uşoară, va consuma mai puţin şi va emite mai puţine noxe

Mercedes va utiliza mai mult aluminiu la construcţia viitoarei generaţii Mercedes Clasa C, cu scopul de a reduce masa, consumul de carburant şi emisiile de noxe.
Marti, 12 Iulie 2016 | Tehnologie

Adevărul despre farurile SUV-urilor compacte: 12 din 21 de mașini testate au picat testele de lumini

O serie de teste realizate de americanii de la IIHS dezvăluie erori de concepție a farurilor pentru majoritatea SUV-urilor compacte de pe piață. Din 21 de mașini testate, niciuna nu a primit calificativul maxim, iar jumătate au cel mai slab rating posibil.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Tehnologie

Adevărul despre farurile mașinilor actuale: Toyota Prius ”vede” mai bine noaptea decât BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes Clasa C

Un institut de siguranță a traficului a testat farurile a 31 de modele. Rezultatele au arătat că nu trebuie să cumperi neapărat o mașină premium scumpă pentru ”a vedea” mai bine noaptea.
Luni, 29 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Vara vine mai devreme în acest an: Mercedes a lansat primul său cabriolet bazat pe Clasa C

Noul Mercedes Clasa C Cabriolet oferă designul unui Clasa C Coupe într-un pachet care poate fi gustat și în aer liber.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

În sfârşit, este oficial: noua generaţie Mercedes Clasa E şi lista sa de motoare noi. România îl primeşte în aprilie

Mercedes a ridicat oficial cortina de pe noul Clasa E. După ce anterior am aflat detalii despre exterior şi interior, germanii dezvăluie acum informaţii despre o nouă generaţie de motoare diesel.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Modele noi

Primele fotografii cu noul Mercedes Clasa E: când germanii folosesc prea mult hârtia indigo

Mercedes-Benz a prezentat astăzi primele imagini ale noii generații Clasa E. Deși nu suntem surprinși că noul model preia liniile fraților săi de gamă, vă urăm succes în încercare de a deosebi C-Klasse, E-Klasse și S-Klasse pe șosea de acum înainte.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Dueluri de colecţie în Autovot: BMW X3 vs Mercedes Clasa C şi Opel Corsa vs. Renault Megane

Lupta se ascute cu cât ne apropiem de sferturile de finală. Astăzi avem din nou două dueluri importante: BMW X3 vs. Mercedes C-Klasse şi Opel Corsa vs Renault Megane.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

Mercedes C-Klasse Coupe, programat să se lanseze în noiembrie 2015

Mercedes va extinde gama actualului C-Klasse cu o variantă coupe, capabilă să rivalizeze cu BMW Seria 4. Modelul va sosi peste fix 12 luni, în noiembrie 2015.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes C-Klasse, Mercedes C-Klasse Coupe, mercedes clasa c, mercedes clasa c coupe, viitorul mercedes C-Klasse Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru