Mercedes Clasa E

Luni, 28 August 2023 | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa E în România: start de la 62.600 de euro

Noua generație Mercedes-Benz Clasa E este disponibilă acum în România. Berlina premium din clasa executive pornește de la 62.600 de euro în țara noastră.
Joi, 22 Octombrie 2020 | Drive Teste

Mercedes-Benz Clasa E facelift a ajuns și în România: prim contact cu versiunile sedan, coupe și All-Terrain

Lansarea lui Mercedes-Benz Clasa E facelift în România a fost unul dintre primele evenimente din țară care au avut loc în timpul pandemiei. Am condus trei versiuni de caroserie și ne-am făcut o primă impresie despre noutățile propuse de nemți pe modelul de clasă mare.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Intern

Prețuri pentru Mercedes-Benz Clasa E facelift: sedanul pleacă de la peste 54.000 de euro, iar break-ul are un preț de pornire de 57.000 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri a lui Clasa E facelift pentru piața din România. Clienții pot alege versiuni sedan, break și All Terrain, iar gama de motorizări include variante diesel, benzină și plug-in hybrid.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Fără versiuni AMG 63 pentru Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift: "Cele două variante de caroserie nu vor avea motorizări V8"

Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift nu vor primi versiuni AMG din seria 63. În aceste condiții, cea mai potentă variantă va purta indicativul AMG E53 și va oferi 435 CP.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift: ambele modele vor fi prezentate în 27 mai

Mercedes-Benz a publicat o imagine cu interiorul lui Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift, care vor împrumuta sistemul de infotainment MBUX cu ecran de 12.3 inch disponibil deja pe Clasa E facelift.
Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi

Primele imagini teaser cu viitoarele Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift: cele două modele vor debuta în 27 mai

Mercedes-Benz a publicat primele imagini teaser cu viitoarele Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift. Cele două modele vor fi prezentate în 27 mai în cadrul unei conferințe online.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser video pentru viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift: modelul producătorului german va debuta în 3 martie și va avea motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul Clasa E facelift. Nemții pregătesc mici modificări estetice, sisteme de conducere semi-autonomă și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Prezentarea modelului va avea loc în 3 martie.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Modele noi

Primele imagini și detalii referitoare la Mercedes-Benz Clasa E facelift: versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid, interior îmbunătățit și tehnologii de conducere semi-autonomă

Câteva prototipuri camuflate ale viitorului Mercedes-Benz Clasa E facelift au fost expuse în Las Vegas. Nemții au anunțat că modelul de clasă mare va fi prezentat în scurt timp, debutul comercial fiind programat pentru vara acestui an. Viitorul Clasa E facelift va miza pe motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid și va beneficia de tehnologii noi de conducere semi-autonomă.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Tehnologia diesel moare, dar nu se predă: Mercedes Clasa C și Clasa E vor fi disponibile în versiuni plug-in hybrid diesel-electric

Mercedes va lansa versiuni plug-in hybrid cu motorul diesel de 2.0 litri pe Clasa C și Clasa E, care vor oferi autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Luni, 30 Octombrie 2017 | General

Noutăți pentru Mercedes Clasa E Coupe și Cabriolet: cele două modele primesc sistem micro-hibrid cu acumulator de 48 de volți

Mercedes a dezvoltat pentru Clasa E Coupe și Clasa E Cabriolet un motor pe benzină de 2.0 litri și 300 de cai putere care va fi acompaniat de un acumulator de 48 de volți.
Joi, 31 August 2017 | Industrie

Mercedes Clasa E E350d, retras de la vânzare în Germania: nemții vor modifica motorul pentru a emite mai puțin oxid de azot

Mercedes a decis să suspende vânzarea Clasei E E350d în Germania ca urmare a unui proces de recertificare prin care va modifica motorul diesel V6 de 3.0 litri pentru a emite mai puține noxe.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Cel mai important trofeu auto merge în Franța: Peugeot 3008 este Mașina Anului în Europa!

Peugeot 3008 a câștigat la limită trofeul European Car of the Year în 2017, după ce a învins Alfa Romeo Giulia și Mercedes Clasa E.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Martie 2017 | GENEVA 2017

Mai mare și mai încăpător: noul Mercedes Clasa E Cabriolet se prezintă oficial

Mercedes pregătește terenul pentru vară lansând la Salonul de la Geneva noua generație Clasa E Cabriolet. Acest tip de caroserie aniversează 25 de ani de la lansarea primei generații.
Vineri, 17 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Noua generație Mercedes Clasa E Cabriolet, aproape de lansare: decapotabila premium vine în martie

Mercedes a confirmat că va prezenta în luna martie la Salonul Auto de la Geneva noua generație Clasa E Cabrio, versiunea decapotabilă a sedanului premium de clasă mare.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Modele noi

Noul Mercedes Clasa E Coupe Edition 1: versiunea specială de lansare va fi produsă în doar 555 de exemplare

Mercedes a anunțat că va produce doar 555 de exemplare ale versiunii speciale Clasa E Coupe Edition 1. Aceasta este atent personalizată și vine cu dotări extra.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Premii auto

Care va fi Maşina Anului 2017 în Europa? Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, favoriţii listei de 7 finalişti

Organizatorii concursului Maşina Anului 2017 au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, însă pe listă este şi Toyota C-HR.
Marti, 01 Noiembrie 2016 | Accidente exotice

Mercedes Clasa E, victima răzbunării unui Tesla Model S care i-a aterizat pe capotă

Un Tesla Model S scăpat de sub control a aterizat în curtea unui dealer Mercedes și a luat cu el, pe lumea cealaltă, un Mercedes Clasa E aflat în parcare.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O zi cu modelele Mercedes-Benz pe circuit

Am fost la Academia Titi Aur să descoperim cum funcţionează sistemele de siguranţă de pe Clasa E. N-am rezistat tentaţiei şi am pus la încercare modelele de performanţă AMG şi electricul Clasa B.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru noile Mercedes Clasa E și Peugeot 3008

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sesiuni de teste de siguranță organizate de grupul independent european. Ambele modele care au intrat sub lupă au primit punctajul maxim la nivel de siguranță.
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Aventuri pe meleaguri străine: Mercedes Clasa E All-Terrain atacă zona ocupată de Audi A6 Allroad și Volvo V90 Cross Country

După ce s-a infiltrat în zona SUV-urilor coupe așezându-se ca un spin în coasta celor de la BMW, Mercedes încearcă aceeași mișcare în clasa break-urilor cross, acolo unde noul Clasa E All-Terrain încearcă să atace o zonă ocupată tradițional de Audi și Volvo.

Tag-uri similare

Mercedes, E-Klasse, Mercedes E-Klasse, Clasa E, Mercedes Clasa E, Clasa E Cabrio, Mercedes E-Klasse Cabriolet, Mercedes Cabriolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru