Mercedes Clasa S

Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Acesta este primul Maybach hibrid: S580e are un motor de 510 CP

Mercedes-Maybach, divizia de lux a constructorului german, a prezentat noul S580e, un model bazat pe Clasa S. Acesta este primul model electrificat din istoria diviziei de lux și dispune de un agregat de 510 cai putere.
Duminica, 13 Septembrie 2020 | Economic

Mercedes: “Noul Clasa S va avea vânzări în creștere față de generația precedentă, iar marja de profit ar putea să crească”

Noul Mercedes Clasa S va avea vânzări mai mari decât generația anterioară, în timp ce marja de profit ar urma să fie similară sau chiar mai mare, potrivit estimărilor făcute de conducerea constructorului german.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S: până la 5 ecrane în interior, versiune plug-in hybrid cu autonomie de 100 de kilometri și noi sisteme de siguranță

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S oferă modificări estetice minore, însă compensează cu până la 5 ecrane la interior, motoare de până la 435 CP, o versiune plug-in hybrid cu autonomie de 100 de kilometri și numeroase tehnologii moderne.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Încă un teaser pentru noua generație Mercedes-Benz Clasa S: prezentarea oficială are loc în 2 septembrie

Mercedes-Benz a publicat un ultim teaser pentru noua generație Clasa S, care include imagini cu designul exterior, tapițeria scaunelor și ecranele disponibile la interior. Modelul va fi prezentat în 2 septembrie.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă va putea fi comandat cu 5 ecrane și va avea instrumentar de bord 3D

Mercedes-Benz a publicat primele fotografii cu interiorul viitorului Clasa S. Nemții au pus accent pe noul sistem de infotainment MBUX care promite o serie de îmbunătățiri. În plus, Clasa S va integra un instrumentar de bord 3D și un sistem Head-up Display cu realitate augmentată.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații despre noua generație Mercedes-Benz Clasa S: versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de circa 100 de kilometri și Head-up Display cu realitate augmentată

Mercedes-Benz a publicat un scurt clip dedicat noii generații Clasa S. Nemții anunță că viitorul vârf de gamă va fi disponibil într-o variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de circa 100 de kilometri. Prezentarea noului Clasa S va avea loc în luna septembrie.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX de la Mercedes-Benz pentru Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 8 iulie

Mercedes-Benz a publicat o imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX, care va debuta pe noua generație Clasa S. Prezentarea oficială a noului MBUX este programată pentru 8 iulie.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentat în luna septembrie: motorul V12 va fi păstrat în gamă

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în prima parte a lunii septembrie, conform declarațiilor făcute de Jürgen Weissinger, directorul departamentului de dezvoltare. Modelul va folosi o platformă nouă și va avea și versiune electrică.
Marti, 26 Mai 2020 | Modele noi

Prima imagine cu viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va fi lansat în a doua parte a anului. Versiunea electrică EQS sosește în 2021

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu viitoarea generație Clasa S. Vârful de gamă pregătit de constructorul german va fi prezentat în a doua parte a anului și va miza atât pe modificări de ordin estetic, cât și pe îmbunătățiri la interior. În 2021, nemții vor lansa și versiunea electrică EQS.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă al constructorului german va fi prezentat în acest an

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în acest an, iar producătorul german promite atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. Totodată, gama de motorizări va include și versiuni cu sisteme hibrid de propulsie.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Noua generație Mercedes Clasa S va avea tehnologii autonome de nivel 3: "Vor fi disponibile opțional"

Mercedes și-a stabilit ca obiectiv să introducă tehnologii autonome de nivel 3 pe viitoarea generație Clasa S, iar acestea vor fi disponibile opțional.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Mercedes Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio Exclusive Edition: ediție specială cu faruri LED și cristale Swarovski

Mercedes va prezenta la Geneva Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio în varianta Exclusive Edition, o versiune specială ce beneficiază de faruri LED cu cristale Swarowski și nuanțe exclusiviste la exterior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Masini autonome

Mercedes Clasa S cu sisteme autonome de nivel 3 vine în 2020: "Va costa la fel de mult ca alte opționale"

Mercedes va lansa în 2020 un pachet de sisteme autonome de nivel 3, iar Clasa S va fi primul model al mărcii care îl va utiliza. Prețul este încă incert, dar va fi la nivelul altor opționale disponibile pe Clasa S.
Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Interiorul lui Mercedes Clasa S Cabrio facelift, dezvăluit într-un teaser video

Mercedes va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noul Clasa S Cabrio facelift. Modelul a fost anticipat deja de un video.
Vineri, 14 Iulie 2017 | FRANKFURT 2017

Mercedes are vești bune pentru clienții săi de top: Clasa S Coupe și Cabrio vor primi un facelift în toamnă

Mercedes Clasa S Coupe și Cabrio vor primi un facelift în toamna acestui an, la început de septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la frankfurt.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Modele noi

S-a întors liderul segmentului de lux: Mercedes Clasa S facelift a fost dezvăluit oficial

Mercedes a făcut lumină în cazul noului Clasa S facelift. Nava amiral a germanilor vine cu motoare mai puternice și cu multă tehnologie.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Modele noi

Imagini noi dezleagă misterul noului Mercedes Clasa S: o nouă semnătură LED și ecrane repoziționate la interior

Mercedes a dezvăluit noi imagini ale navei sale amiral: Clasa S facelift va avea o nouă semnătură LED frontală și un interior care revizuiește ușor tehnologia existentă.
Luni, 10 Aprilie 2017 | Modele noi

Interiorul noului Mercedes Clasa S facelift, dezvăluit anticipat într-un comunicat de presă

Mercedes a dezvăluit o serie de imagini din interiorul noului Clasa S facelift. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Shanghai și va fi lansat alături de o mulțime de tehnologii noi.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Tehnologie

Mercedes Clasa S, cu un pas mai aproape să devină autonom: modelul ajustează singur viteza inclusiv în viraje și intersecții

Mercedes Clasa S va primi noi funcții autonome, iar cele mai importante vizează ajustarea automată a vitezei inclusiv în viraje și intersecții și păstrarea unei distanțe mai sigure față de celelalte mașini din trafic.
Luni, 19 Decembrie 2016 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa S Coupe Night Edition: pachet special pentru coupe-ul cu două uşi

Mercedes va prezenta în ianuarie la Detroit pachetul special Night Edition pentru Clasa S Coupe, iar livrările vor începe în luna aprilie.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes S-Klasse, Mercedes Clasa S
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru