Mercedes EQ

Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mercedes EQT, versiunea electrică a Clasei T: preț de 49.000 de euro în Germania

Mercedes-EQ a lansat oficial noua versiune electrică a utilitarei Clasa T. Noul model, botezat EQT, primește un motor electric de 122 de cai putere și este deja disponibil în Germania, cu un preț de pornire de 49.000 de euro.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz deschide primul său showroom exclusiv pentru mașini electrice

Divizia de mașini electrice Mercedes EQ și-a deschis oficial primul său showroom cu modele exclusiv electrice. Noul dealer se află în Japonia, iar acolo sunt expuse 5 modele cu zero emisii din gama Mercedes EQ.
Sambata, 05 Februarie 2022 | Modele noi

Mercedes-Benz va lansa variante SUV ale modelelor EQE și EQS, chiar anul acesta

Constructorul german a anunțat că variantele SUV ale modelelor electrice EQE și EQS vor fi lansate spre sfârșitul lui 2022. Astfel, noile mașini vor extinde gama de modele electrice existente în portofoliul Mercedes-Benz.
Miercuri, 18 August 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes va părăsi Formula E în 2022: “Experiența dobândită ne va ajuta în producția electricelor de serie”

Mercedes-Benz a anunțat că va părăsi Formula E în august 2022, după trei sezoane în competiția destinată monoposturilor 100% electrice.
Luni, 12 Iulie 2021 | Feature

Un prânz gourmet, alimentat cu energie ENGIE: am testat autonomia lui Mazda MX-30 până la Valea Doftanei

Câtă libertate de a explora țara îți oferă o mașină electrică cu numai 200 de kilometri autonomie? Dacă ai un pachet de energie potrivit, o să descoperi că nu ești atât de limitat și că poți să te bucuri de un prânz gourmet în afara Bucureștiului.
Sambata, 19 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Mercedes-Benz EQA

Noua gamă de mașini electrice Mercedes EQ ne-a trimis în Aventour la feminin cel mai mic SUV al său. Cele 8 fete au avut ocazia de a conduce noul EQA, omologul electric al lui GLA.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Premierele Mercedes-Benz în gama de electrice EQ pentru următorul an: nemții vor lansa SUV-urile EQA și EQB, și sedanurile EQE și EQS

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Tot în 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință cu noile EQB, EQE și EQS.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Până în 2025, Mercedes-Benz va avea peste 130 de versiuni electrificate în gamă: nemții investesc 10 miliarde de euro în noul proiect

Mercedes-Benz mizează pe electrificare. Nemții au aprobat un proiect în valoare de 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea modelelor electrice, mild-hybrid, plug-in hybrid și fuel-cell. Până în 2025, nemții vor să aibă în gamă peste 130 de astfel de versiuni electrificate.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Fără versiune electrică pentru Mercedes-Benz Clasa C: nemții vor lansa un sedan de clasă medie în gama EQ

Oficialii Mercedes-Benz spun că nu vom vedea un Clasa C 100% electric. Nemții vor să lanseze un sedan de clasă medie electric sub brandul EQ. Debutul este programat pentru 2022.
Vineri, 16 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Start pentru gama Mercedes EQ: primul SUV electric va fi prezentat în versiune de serie la Salonul Auto de la Geneva

Mercedes a anunțat că varianta de producție a SUV-ului din noua gamă electrică EQ va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, peste aproximativ două săptămâni.
Vineri, 22 Septembrie 2017 | Industrie

Investiție de un miliard de dolari: SUV-urile electrice de la Mercedes vor fi construite în SUA

Daimler va investi un miliard de dolari pentru extinderea fabricii sale din Statele Unite. Acolo vor fi produse SUV-uri electrice Mercedes din gama EQ și bateriile acestora.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes a demarat precomenzile pentru primul model electric EQ: 2.000 de norvegieni au plătit deja avansul pentru SUV

Conceptul electric Mercedes EQ va fi lansat în versiune de serie abia în 2019, însă 2.000 de norvegieni au plătit deja un avans pentru a-și rezerva un exemplar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 August 2017 | Masini electrice si hibride

Toamna curg conceptele de la Mercedes: hypercarul Project One, o compactă electrică și un hibrid plug-in cu hidrogen debutează în septembrie

Mercedes va dezvălui la Salonul Auto de la Frankfurt coneptul unei compacte electrice, o versiune de preserie a hypercarului Project One cu motor de Formula 1 și hibridul plug-in alimentat cu hidrogen GLC F-Cell EQ Power.
Marti, 01 August 2017 | Masini electrice si hibride

Locul lui Mercedes Clasa B electric va fi luat de o compactă nouă, cu zero emisii, lansată sub logo-ul gamei EQ

Chiar dacă a renunțat la Mercedes Clasa B electric, constructorul german nu va lăsa neacoperit segmentul compactelor cu zero emisii. Se pregătește un model nou în gama EQ.
Luni, 27 Martie 2017 | Industrie

S-a întors roata: chinezii amenință Mercedes cu marca înregistrată în cazul sub-brandului electric EQ

Sub-brandul EQ, pe care Mercedes îl va lansa pe piață oficial în 2019 pentru a denumi o gamă de modele electrice, este o denumire deja utilizată în China de constructorul local Chery.
Marti, 25 Octombrie 2016 | Industrie

Investiții masive în electrificare: Mercedes rezervă un miliard de euro pentru producția de baterii pentru viitoarele mașini electrice

Daimler se pregătește de lansarea oficială a brandului EQ, sub care vor fi dezvoltate modelele electrice ale companiei germane. În acest sens, nemții investesc un miliard de euro în dezvoltarea bateriilor. Jumătate din sumă merge în construcția celei de-a doua fabrici de baterii pe care Daimler o ridică în Germania.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Noua eră Mercedes începe azi: Conceptul Generation EQ anunță un SUV electric și sub-brandul electric EQ

Se aglomerează coada la curent. Mercedes-Benz a dezvpluit astăzi la Paris conceptul Generation EQ, care nu doar că anunță un viitor SUV electric, ci dă startul unui sub-brand electric care va conține 10 modele până în 2025.
Vineri, 12 August 2016 | Masini electrice si hibride

Mercedes a înregistrat numele unui brand electric: MEQ va fi rivalul declarat al lui BMW i și va lansa un adversar pentru Tesla Model S

Mercedes a înregistrat un nume nou, care ar urma să fie folosit pentru viitorul său brand de mașini electrice. Acesta se va numi MEQ și va lansa primul model în 2019.

Tag-uri similare

Mercedes EQ, Mercedes EQA, Mercedes EQB, Mercedes MEQ, tesla model S rival
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru