Mercedes EQA

Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Facelift-uri pentru Mercedes EQA și EQB: grile noi și mai multă autonomie

Mercedes-Benz a lansat o serie de actualizări pentru modelele electrice EQA și EQB. Noile modele primesc acum grile cu un design revizuit, sisteme multimedia îmbunătățite și autonomie mai mare.
Sambata, 19 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Mercedes-Benz EQA

Noua gamă de mașini electrice Mercedes EQ ne-a trimis în Aventour la feminin cel mai mic SUV al său. Cele 8 fete au avut ocazia de a conduce noul EQA, omologul electric al lui GLA.
Vineri, 11 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a treia zi: eterna Valea Oltului și un conac oltenesc la Măldărești

A treia zi din #Aventour la feminin ne-a adus din nou o rotire a mașinilor. Electricele au predat o lecție de încărcare, Valea Oltului ne-a primit cu multe lucrări, iar la Horezu am învățat multe despre oalele de lut.
Joi, 10 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a doua zi: Mica Elveție de la Zărnești și un curcubeu în Piața Mare din Sibiu

A doua zi din #Aventour la feminin a fost plină de momente memorabile. Am urcat pe drumuri neasfaltate la Plaiul Foii și ne-am bucurat de o ploaie cu soare și un curcubeu în Piața Mare de la SIbiu.
Sambata, 13 Februarie 2021 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQA în România: cel mai accesibil SUV electric al nemților costă sub 50.000 de euro

Mercedes-Benz a publicat prețul noului EQA în România. SUV-ul electric este disponibil în versiunea EQA 250 și vine cu o listă de dotări standard extrem de generoasă.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes-Benz EQA este noul membru al familiei electrice EQ: autonomie de peste 420 kilometri

Mercedes-Benz a lansat oficial noul EQA, cel mai accesibil model 100% electric din portofoliu. Debutul pe piața din Germania este programat pentru luna februarie 2021.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Premierele Mercedes-Benz în gama de electrice EQ pentru următorul an: nemții vor lansa SUV-urile EQA și EQB, și sedanurile EQE și EQS

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Tot în 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință cu noile EQB, EQE și EQS.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește un sedan electric de clasă mare: EQE va fi lansat până în 2022 și va avea autonomie de 600 de kilometri

Mercedes-Benz va lansa până la finalul anului 2022 un sedan electric de clasă mare. Acesta va concura cu Tesla Model S, iar primele informații anunță un sistem de propulsie cu 400 CP și o autonomie de până la 600 de kilometri.
Marti, 12 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes promovează conceptul electric EQA înainte de lansarea versiunii de serie în 2019

Mercedes a publicat un video cu conceptul electric EQA înainte de prezentarea oficială a versiunii de serie în cursul anului 2019.
Luni, 21 Mai 2018 | Modele noi

Mercedes pregătește producția unei compacte 100% electrice: modelul brandului EQ va fi primul Mercedes construit în Franța

Mercedes-Benz a anunțat că pregătește producția unei compacte 100% electrice. Noul model va face parte din gama electrică EQ și va fi primul Mercedes construit de nemți în Franța. Investiția totală pentru acest proiect este de circa 500 de milioane de euro.
Vineri, 12 August 2016 | Masini electrice si hibride

Mercedes a înregistrat numele unui brand electric: MEQ va fi rivalul declarat al lui BMW i și va lansa un adversar pentru Tesla Model S

Mercedes a înregistrat un nume nou, care ar urma să fie folosit pentru viitorul său brand de mașini electrice. Acesta se va numi MEQ și va lansa primul model în 2019.

Tag-uri similare

Mercedes EQ, Mercedes EQA, Mercedes EQB, Mercedes MEQ, tesla model S rival
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru