Mercedes-Maybach Clasa S

Miercuri, 19 Mai 2021 | Intern

Prețuri Mercedes-Maybach Clasa S în România: versiunea cu motor V12 pornește de la 227.500 de euro

Noul Mercedes-Maybach Clasa S poate fi comandat în România. La noi în țară, limuzina de lux a germanilor este disponibilă în două versiuni, inclusiv una echipată cu motor V12.
Marti, 18 Mai 2021 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes-Maybach S680 debutează cu motor V12, 612 CP și 217.000 de euro preț de pornire

Constructorul german de automobile a deschis lista de comenzi pentru noul Mercedes-Maybach Clasa S. Cu această ocazie, producătorul din Stuttgart a publicat detaliile oficiale cu privire la versiunea Mercedes-Maybach S680 4Matic.
Sambata, 17 Aprilie 2021 | Modele noi

Mercedes-Benz anunță o versiune cu motor V12 pentru Maybach Clasa S

Mercedes-Maybach Clasa S va primi o versiune cu motor V12. Cel puțin asta reiese dintr-o imagine teaser publicată de constructorul german de automobile.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Modele noi

Noul Mercedes-Maybach Clasa S este aici: modelul de lux vine cu confort sporit la interior pentru pasagerii spate și numerose tehnologii noi

Noul Mercedes-Maybach Clasa S iese în evidență printr-o serie de opțiuni suplimentare de confort pentru pasagerii din spate. Germanii nu au detaliat încă motorizările, dar au precizat că modelul are tracțiune integrală și direcție integrală.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu Mercedes-Maybach Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 19 noiembrie

Daimler a publicat un teaser cu portiera din spate a lui Mercedes-Maybach Clasa S. Versiunea de lux va fi prezentată în 19 noiembrie și va avea un motor V12 de 6.0 litri, despre care se vehiculează că generează 630 de cai putere.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Maybach Clasa S va fi lansat în luna noiembrie: motor V12 de 6.0 litri și tracțiune integrală

Noul Mercedes-Maybach Clasa S va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou din China, eveniment care își deschide porțile în luna noiembrie. Ulterior, nemții vor lansa și versiuni de performanță semnate de divizia AMG.
Marti, 13 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Mercedes-Maybach Clasa S primește un facelift: schimbări la grilă și un ampatament cu 20 de centimetri mai lung față de Clasa S

Mercedes-Maybach Clasa S va primi o grilă nouă și va avea un ampatament cu 20 de centimetri mai mare decât versiunea cu ampatament mărit a lui Clasa S.
Joi, 05 Mai 2016 | Modele noi

Lungimea contează: viitorul Audi A8 ar putea primi o versiune specială care să lupte cu Mercedes-Maybach Clasa S

Noua generaţie a lui Audi A8 ar putea beneficia de a versiune specială cu amptament mărit care să concureze direct cu Mercedes-Maybach Clasa S.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru