Mercedes maybach gls

Joi, 21 Noiembrie 2019 | Modele noi

Rival pentru Bentley Bentayga și Rolls-Royce Cullinan: Mercedes-Maybach GLS are versiune cu patru locuri și motor V8 de 558 CP

Mercedes-Maybach a prezentat noul GLS. SUV-ul producătorului german va fi disponibil în versiuni cu patru sau cinci locuri, iar singura motorizare disponibilă oferă 558 de cai putere și 730 Nm.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Teaser pentru noul Mercedes-Maybach GLS: SUV-ul va fi prezentat în 21 noiembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser pentru primul SUV Mercedes-Maybach. Noul Mercedes-Maybach GLS va fi prezentat în data de 21 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi prezentat în 21 noiembrie: modelul va avea la bază actualul Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Maybach va expune primul SUV din gamă în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China. Modelul are la bază actuala generație Mercedes-Benz GLS și promite mai mult spațiu pentru pasageri și modificări la interior.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Maybach GLS, surprins în timpul testelor: modelul ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles

Viitorul SUV Mercedes-Maybach GLS a fost spionat în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul constructorului german ar urma să fie prezentat la finalul lunii noiembrie.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS va primi și versiuni de performanță: divizia AMG va fi responsabilă de noul proiect

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat că noua generație GLS va fi disponibilă și în versiuni de performanță semnate de divizia AMG. Pentru moment, nemții nu au luat o decizie cu privire la o variantă Mercedes-Maybach.
Vineri, 18 Mai 2018 | Tehnologie

Mercedes-Maybach va introduce o tehnologie îmbunătățită pentru suspensii: "Șoferii vor putea merge mai bine pe drumurile dificile"

Mercedes-Baybach a dezvăluit că va îmbunătăți suspensia Magic Body Control și va introduce un nou mod de rulare pentru ca șoferii să conducă mai bine pe drumurile dificile.
Joi, 15 Martie 2018 | Concepte

Maybach 9: conceptul care anticipează noul Mercedes-Maybach GLS va fi dezvăluit în aprilie

Mercedes va dezvălui în luna aprilie la Shanghai conceptul Maybach 9 care va sta la baza viitorului SUV Mercedes-Maybach GLS, care va fi disponibil la vânzare începând din 2019.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | Modele noi

Următorul membru al familiei Maybach ar putea fi noua generaţie Mercedes E-Klasse

Mercedes va pune serios la treabă divizia de lux Maybach, proaspăt înfiinţată în toamna lui 2014. După S-Klasse şi GL, germanii se gândesc şi la un E-Klasse Maybach.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Divizia Mercedes-Maybach va da naştere unei versiuni de lux a SUV-ului GL

Preşedintele Daimler a confirmat iminenţa unei versiuni de lux, semnată de divizia Mercedes-Maybach, pentru unul dintre SUV-urile sale. Cel mai vehiculat nume este cel al vârfului de gamă Mercedes GL.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, Mercedes maybach, mercedes maybach gl, mercedes maybach gls, mercedes maybach suv
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru