Mercedes ML

Joi, 26 Martie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz ML primeşte un facelift şi e redenumit oficial: faceţi cunoştinţă cu noul Mercedes GLE

Mercedes-Benz începe astăzi procesul de redenumire a modelelor proprii. Astfel, ML primeşte un facelift şi devine GLE. Noul SUV va fi disponibil în România în cursul acestei primăveri.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes a confirmat lansarea SUV-urilor GLE şi GLS în cursul acestui an

Mercedes a anunţat că 2015 este anul SUV-urilor. Constructorul german confirmă debutul faceliftul modelelor GL şi ML şi schimbarea numelor acestora.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Modele noi

Aston Martin ar putea primi platforme de la Mercedes-Benz

Aston Martin ar putea să extindă parteneriatul cu Mercedes-Benz prin implementarea unei platforme dezvoltate de divizia AMG. În prezent, englezii primesc motoare V8 şi elemente electronice de la Mercedes-Benz.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes a confirmat un rival pentru BMW X6, bazat pe ML

Mercedes vrea să profite de pe urma segmentului inaugurat de BMW X6. germanii au dat undă verde unui SUV coupe care se va bate cu BMW X6.
Marti, 22 Mai 2012 | General

Mercedes transportă celebrităţile Festivalului de la Cannes în maşini aurite

Mercedes vrea să se asigure că toate celebrităţile prezente pe covorul roşu de la Cannes vor fi tratate ca nişte capete încoronate. De aceea a pus la dispoziţie o flotă de limuzine şi SUV-uri îmbrăcate în aur.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Mercedes ML 63 AMG - primul teaser

Salonul Auto de la Los Angeles va găzdui premiera mondială a noului Mercedes ML 63 AMG. Deocamdată, germanii au prezentat un simplu teaser. Automarket va fi însă acolo pentru a vă arăta fotografiile reale ale noului SUV de performanţă Mercedes.
Miercuri, 26 Octombrie 2011 | Siguranta

EuroNCAP a testat 12 modele noi: Ford Ranger - primul pick-up cu 5 stele

EuroNCAP a oferit 5 stele modelelor Ford Ranger, Audi Q3, BMW Seria 1, Mercedes ML, Chevrolet Captiva, Hyundai Veloster, Opel Astra GTC şi Zafira Tourer, Toyota Yaris, Fiat Freemont şi Lancia Thema. Dezamăgirea a fost Lancia Voyager, cu doar 4 stele.
Marti, 25 Octombrie 2011 | LOS ANGELES 2011

OFICIAL: Noul Mercedes ML 63 AMG vine la Salonul de la Los Angeles

Mercede sa confirmat oficial că cea mai puternică versiune a noii generaţii a SUV-ului ML va fi lansată la Salonul Auto de la Los Angeles, la mijlocul lunii noiembrie.
Luni, 17 Octombrie 2011 | Intern

ANALIZĂ: Accidentul lui Şerban Huidu - ce lecţii rămân după o tragedie

Automarket a analizat cauzele care au dus la accidentul provocat de Şerban Huidu în 16 octombrie 2011. De la centuri la anvelope şi de la atitudine la viteză, vă prezentăm ce ar fi putut evita tragedia de pe DN1.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Mercedes SLS AMG Roadster şi conceptul F125

La standul Mercedes jurnaliştii s-au îngrămădit să prindă primele poze cu SLS AMG Roadster sau cu noua generaţie a lui ML. Vedeta standului a fost însă conceptul F125 Hydrogen Gullwing.
Marti, 26 Iulie 2011 | Modele noi

Mercedes s-a decis: va lansa un rival pentru BMW X6 în 2015

Mercedes a decis să dezvolte în următorii patru ani un rival pentru BMW X6. Modelul s-ar putea numi MLC şi ar urma să împrumute arhitectura noului ML.
Marti, 12 Iulie 2011 | O lume nebuna

China: Poliţia "camuflează" un Mercedes ML cu sigla Honda

Poliţia unuei provincii chineze a achiziţionat un Mercedes ML de 110.000 de dolari. Pentru a ascunde abuzul, poliţiştii au înlocuit sigla brandului german cu cea a japonezilor de la Honda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Mercedes-Benz ML

Cei de la Mercedes-Benz au dezvăluit galeria foto completă a noului ML. Debutul noii generaţii ML va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 07 Iunie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML echipat cu pachetul AMG au fost publicate pe internet de o sursă anonimă. SUV-ul de la Mercedes prezintă o îmbunătăţire majoră la nivel estetic.
Vineri, 29 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui Mercedes ML echipat cu pachetul AMG

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu viitoarea generaţie Mercedes ML, echipată cu pachetul AMG.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un SUV, rival pentru BMW X5

Jaguar caută să îşi lărgeasca gama de modele pentru a putea concura cu BMW şi Mercedes. Pe viitor, britanicii ar putea lansa un SUV de talia lui X5 şi ML cu ajutorul Land Rover.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Siguranta

Mercedes iniţiază un recall pentru ML în Germania şi în SUA

Mercedes-Benz a anunţat o campanie de rechemare în service pentru 183.000 de unităţi ML produse între 2000 şi 2002 şi vândute pe pieţele din SUA şi Germania. Problema este la sistemul de cruise control, care "uită" să se oprească.
Joi, 31 Martie 2011 | Industrie

Detalii noi despre parteneriatul Aston Martin - Mercedes

Mercedes şi Aston Martin se află de mult timp în tratative pentru împrumutul de tehnologie. De pe urma parteneriatului ar avea de câştigat subsidiarii Lagonda şi Maybach.
Joi, 17 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Viitorul Mercedes ML, surprins aproape nedeghizat

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului Mercedes-Benz ML cel mai apropiat de producţie în timpul testelor.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noile Mercedes ML şi B-Klasse vin în România la toamnă

Mercedes va aduce anul acesta pe piaţa din România noua generaţie CLS, faceliftul lui C-Klasse şi roadsterul SLK. Nu vor lipsi C-Klasse Coupe în vară şi B-Klasse şi noul ML în toamnă.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Hyundai, Volvo, VW, fotospion, Volvo XC90, BMW X5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru