Mercedes Vito

Vineri, 25 Mai 2018 | Industrie

Mercedes trebuie să cheme în service 1.000 de exemplare Vito: autoritățile germane au găsit softuri care manipulau emisiile la motorul diesel de 1.6 litri

Grupul Daimler a primit ordin să cheme în service un număr de 1.000 de unități Mercedes Vito, după ce autoritatea germană KBA a descoperit unele softuri care manipulau emisiile în cazul motorului diesel de 1.6 litri.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz Vito a primit o nouă generaţie

Mercedes-Benz a prezentat noua generaţie a lui Vito, utilitara sa medie. După cum era de aşteptat, modelul preia numeroase trăsături de la Clasa V şi aduce elemente de siguranţă activă noi pentru acest segment.
Luni, 21 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes V-Klasse – primele imagini cu interiorul modelului care înlocuieşte Vito şi R-Klasse

Mercedes a publicat astăzi un set de imagini cu interiorul noului V-Klasse. Este modelul care va înlocui Vito şi monovolumul R-Klasse.
Joi, 29 Decembrie 2011 | Tuning

GALERIE FOTO: Interiorul celui mai luxos Mercedes Vito, creat de bulgari

Bulgarii de la Vilner şi-au dorit să creeze o variantă de lux a actualului Mercedes Vito. S-au inspirat din confortul oferit de avioane pasagerilor de la clasa întâi.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Faceti cunostinta cu primul Mercedes Vito electric!

Mercedes a dezvaluit in Spania prima versiune concept a unui Vito electric. Nemtii vor produce 100 astfel de exemplare pe care le vor testa la scara larga.

Tag-uri similare

utilitara electrica, Mercedes Vito, concept Mercedes Vito, Mercedes Vito electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru