Mercedes

Vineri, 11 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Mercedes-AMG GT va fi dezvăluită în 17 august

Mercedes-AMG a confirmat oficial data lansării noii generații AMG GT. Noul model va fi dezvăluit publicului în 17 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Miercuri, 09 August 2023 | Tuning

Noul Mercedes-Maybach S680, tunat de Brabus: motor V12 de 850 CP și preț de 470.000 de euro

Compania de tuning Brabus a lansat un nou pachet de tuning pentru modelul de lux Mercedes-Maybach S680. Noul pachet aduce un motor V12 mai puternic, precum și o serie de modificări estetice.
Vineri, 04 August 2023 | Intern

Prețuri noul Mercedes-AMG GLC 43 în România: start de la 86.600 de euro

Noul Mercedes-AMG GLC 43, versiunea de performanță a SUV-ului compact, este disponibil oficial în România. Modelul de performanță pornește de la 86.630 de euro în țara noastră.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Modele noi

Primele informații tehnice despre noul Mercedes-AMG GT: motoare V8 și tracțiune integrală

Mercedes-AMG a dezvăluit primele informații tehnice despre viitoarea generație a modelului de performanță AMG GT. La momentul lansării, noul model va primi motoare V8 adaptate pentru normele Euro 7, precum și un sistem de tracțiune integrală.
Luni, 10 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz adoptă standardul de încărcare Tesla pentru mașinile sale electrice vândute în Statele Unite

Mercedes-Benz a anunțat oficial că modelele sale electrice vor adopta standardul de încărcare NACS al celor de la Tesla pe piața din Statele Unite. Constructorul german devine, astfel, al cincilea producător major care merge pe această cale.
Luni, 03 Iulie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Mercedes-Benz CLE Coupe, înlocuitor pentru Clasa C Coupe și Clasa E Coupe

Mercedes-Benz a publicat prima imagine oficială cu noul CLE Coupe. Acesta este un model nou care va fi înlocuitorul direct al modelelor Clasa C Coupe și Clasa E Coupe. Debutul noului model va avea loc în următoarele zile.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Mercedes-Benz Clasa G: AMG G63 Grand Edition

Mercedes-AMG a prezentat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță G63. Noua ediție se numește Grand Edition și aduce o vopsea specială neagră cu accente aurii. Producția este limitată la 1000 de exemplare.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Adio motor V8 pentru Mercedes-Benz Clasa G. Versiune de adio G500 V8 Final Edition

Mercedes-Benz a prezentat oficial o ediție de adio pentru Clasa G. Noul model se numește G500 V8 Final Edition și este ultima versiune a modelului de teren care primește un motor V8. Producția va fi limitată la doar 1500 de exemplare.
Sambata, 17 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente, afectată de ploaie torențială

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Canada. Septuplul campion mondial a fost urmat de coechipierul său George Russell, într-o sesiune prelungită și afectată de ploaie torențială.
Marti, 13 Iunie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 8000 de exemplare EQE, EQS și EQS SUV

Mercedes-Benz a inițiat o campanie de rechemare pentru modelele electrice EQE, EQS și EQS SUV. Campania vizează peste 8000 de exemplare vândute în Statele Unite, iar în centrul atenției se află o problemă la sistemul software. Aceasta poate duce la o pierdere de putere în timpul mersului.
Luni, 22 Mai 2023 | Accidente exotice

Un exemplar Mercedes-AMG One, distrus de flăcări în timpul transportului

Unul din cele 275 de exemplare ale lui Mercedes-AMG One a fost distrus de flăcări pe o șosea din Marea Britanie. Exemplarul era transportat într-o remorcă, însă nu se cunoaște cauza incendiului.
Sambata, 29 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, victorie în cursa de sprint din Azerbaidjan

Sergio Perez a câștigat prima cursă de sprint din sezonul 2023 de Formula 1, desfășurată pe circuitul stradal de la Baku, Azerbaidjan. Mexicanul de la Red Bull a terminat în fața lui Charles Leclerc, care a plecat din pole, iar Max Verstappen a terminat pe locul 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | F1 TOP

Formula 1 anunță un format nou pentru cursele de sprint: nu vor mai decide ordinea de start pentru Grand Prix

Formula 1 a anunțat un nou format pentru cursele sprint din acest sezon, prima astfel de etapă fiind în Azerbaidjan. Formatul nou introduce două sesiuni de calificare separate, iar rezultatele obținute în cursa de sprint nu mai afectează ordinea grilei pentru cursa de duminică.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa E

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noua generație Clasa E, la 70 de ani de la debutul primului model. Pe lângă „fața nouă”, sedanul beneficiază de un nou interior și de motorizări hibride.
Joi, 06 Aprilie 2023 | General

Mercedes-AMG One a doborât recordul pentru mașinile de serie la Monza

Hypercar-ul Mercedes-AMG One tocmai a stabilit un timp record pe circuitul de la Monza din Italia. Astfel, noul model de performanță al germanilor este cea mai rapidă mașină de serie pe acest circuit.
Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu Mercedes-Benz GLA și GLB facelift

Mercedes-Benz a publicat primele imagini sugestive cu viitoare facelift-uri pentru modelele GLA și GLB. Ambele modele vor fi prezentate în 16 martie.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini cu interiorul noului Mercedes-Benz Clasa E: cameră pentru videoconferință și TikTok

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului Clasa E. Noul model va fi dotat cu ecranul masiv MBUX Superscreen, care se întinde pe tot bordul, alături de o cameră selfie și mai multe aplicații, printre care Angry Birds și Tik Tok.
Marti, 21 Februarie 2023 | Concepte

Mercedes-Benz prezintă conceptul Project Mondo G, creat în colaborare cu Moncler

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial un concept creat în colaborare cu casa de modă italiană Moncler. Botezat Project Mondo G, noul concept bazat pe Clasa G a fost prezentat în cadrul unui eveniment din Londra.
Luni, 20 Februarie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz va prezenta noua sa familie de modele compacte în acest an

Mercedes-Benz se pregătește să dezvăluie o nouă generație de modele compacte mai târziu în acest an. Noile modele vor fi mai puține la număr și vor fi bazate pe o platformă nouă, care permite versiuni cu motoare termice și electrice.
Joi, 16 Februarie 2023 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa G va avea un frate mai mic. Noul model va primi motoare clasice și electrice

Potrivit unor informații noi din presă, Mercedes-Benz pregătește un nou model, care să fie un Clasa G de dimensiuni mai mici. Din primele informații, noul model ar urma să primească un motor termic și unul electric, iar lansarea este programată în 2026.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru