Mercedes

Luni, 17 Octombrie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG EQE SUV: până la 687 CP și 488 kilometri autonomie

Noul Mercedes-EQ EQE SUV poate fi comandat și două versiuni de performanță AMG. Denumite Mercedes-AMG EQE 43 și EQE 53, acestea oferă până la 687 de cai putere și 488 kilometri autonomie, cu o singură încărcare.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-EQE SUV: acesta este al cincilea SUV electric al germanilor

Mercedes EQE SUV este al cincilea SUV electric din gama germanilor. Este omologul înălțat al sedanului EQE, care, la rândul său, este omologul electric al Clasei E. Complicat și divers.
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Modele noi

Mercedes confirmă data lansării lui EQE SUV. Va avea două motoare electrice și tracțiune integrală

Mercedes-Benz a oferit mai multe detalii tehnice despre viitorul model electric EQE SUV. Noul model va avea două motoare electrice și tracțiune integrală. Totodată, am aflat și când va fi dezvăluit noul model. Acesta va fi prezentat în 16 octombrie.
Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG C63 S E Performance debutează cu 680 CP și motor plug-in hybrid

Constructorul german de automobile a publicat primele detalii și imagini cu noul model de performanță C63 S E Performance. Așa cum bine știi, acesta renunță la motorul V8 în favoarea unui sistem de propulsie plug-in hybrid cu propulsor de 2.0 litri.
Luni, 05 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, victorie în fața propriilor suporteri! Russell și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat cursa sa de casă pentru al doilea an la rând. Pilotul olandez își mărește avantajul în clasamentul piloților la peste 100 de puncte față de Charles Leclerc și Sergio Perez. În spatele campionului mondial au terminat George Russell și pilotul monegasc.
Miercuri, 10 August 2022 | Industrie

OFICIAL: Au fost produse primele exemplare Mercedes-AMG One. Vor fi realizate doar 275

Hypercar-ul Mercedes-AMG One a intrat în producție. Vor fi realizate doar 275 de exemplare, iar primele vor fi livrate la sfârșitul acestui an.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Tuning

Mercedes-Maybach Clasa S, tunat de Mansory: jante de 22 de inch și 720 CP

Compania germană Mansory a lansat un pachet de tuning pentru Mercedes-Maybach Clasa S. Acesta include o serie de elemente din fibră de carbon, o evacuare nouă și ECU propriu.
Vineri, 08 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Max Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint. Accidente pentru piloții Mercedes

Max Verstappen a obținut cel mai bun timp în calificările de vineri din Austria. Campionul mondial își trece în cont un pole nou și va pleca în cursa de sprint de pe primul loc, în fața piloților Ferrari. Cei de la Mercedes au avut o sesiune dezastruoasă, ambii piloți ieșind în decor în ultima parte a calificărilor.
Luni, 20 Iunie 2022 | F1 TOP

F1: Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Canadei. Sainz și Hamilton pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Carlos Sainz și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Vineri, 27 Mai 2022 | Industrie

Mercedes-Benz va renunța la cutia de viteze manuală în 2023

Mercedes-Benz a anunțat, oficial, că va renunța să mai comercializeze modele echipate cu o cutie de viteze manuală din 2023. Renunțarea la cutiile manuale și trecerea exclusivă la cele automate fac parte din planurile de electrificare ale mărcii germane.
Sambata, 07 Mai 2022 | F1 TOP

F1 Miami: George Russell, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere

După a doua sesiune de antrenamente libere plină de incidente, George Russell a stabilit cel mai rapid timp al zilei. Locul doi a fost ocupat de Charles Leclerc, iar Sergio Perez a completat podiumul.
Vineri, 06 Mai 2022 | Concepte

Noul Mercedes-AMG "The Flip" este un concept creat în colaborare cu artistul Will.I.Am

Constructorul german de automobile a creat un concept în colaborare cu artistul Will.I.Am. Denumit "The Flip", acesta va fi prezentat în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 din Miami.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Tuning

Noul Brabus 900 este un Mercedes-Maybach GLS cu 900 de cai putere

Compania germană de tuning a publicat primele imagini și informații cu modelul Brabus 900. Acesta este bazat pe Mercedes-Maybach GLS 600 și are sub capotă un motor de 4.5 litri care dezvoltă 900 de cai putere.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Modele noi

Ediție specială Mercedes-Maybach S680 by Virgil Abloh. Producție limitată la 150 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială a modelului de lux Clasa S, numită S680 by Virgil Abloh. Mașina poartă numele regretatului designer, care a ales culorile pentru noua ediție specială și a colaborat în mai multe proiecte cu constructorul german. Noul model va fi produs în doar 150 de exemplare.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT Track Series. Motor V8 de 724 de cai putere și producție limitată la 55 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială a lui AMG GT, destinată circuitului. Aceasta se numește AMG GT Track Series și are o serie de modificări estetice și tehnice, precum și un motor puternic de 724 de cai putere. Doar 55 de astfel de exemplare vor fi construite.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Varianta SUV a lui Mercedes-Benz EQS va fi dezvăluită în 19 aprilie. Mașina va fi produsă în SUA

Mercedes-Benz a anunțat că noul EQS SUV va fi dezvăluit publicului în 19 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Viitorul model electric va fi construit în Statele Unite la uzina din Vance, Alabama.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

AMG sărbătorește 55 de ani cu ediția specială Mercedes-AMG G63 Edition 55

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială de performanță a modelului Clasa G, numită G63 Edition 55. Ediția limitată a fost creată pentru a marca 55 de ani de existență a diviziei de performanță AMG.
Marti, 22 Martie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-AMG SL în România. Modelul decapotabil pornește de la 169.000 de euro

Noua generație Mercedes-AMG SL a ajuns, oficial, în România. Modelul decapotabil de performanță este disponibil în versiunile SL 55 AMG 4Matic+ și SL 63 AMG 4Matic+. Prețul noului model pleacă de la 169.000 de euro.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz se va concentra mai mult pe modelele de lux și electrice în 2022

Constructorul german a anunțat că se va concentra să vândă mai multe modele de lux și electrice în acest an. Motivul din spatele deciziei este acela de a genera venituri mai mari pe parcursul anului.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz pierde titlul de cel mai mare producător de mașini de lux din lume

Constructorul german a pierdut titlul de cel mai mare producător de mașini de lux din lume după ce a vândut 2.05 milioane de mașini în 2021. BMW le-a luat fața celor de la Mercedes cu 2.2 milioane de mașini vândute, un record pentru marca bavareză.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru