Michael Schumacher

Miercuri, 28 August 2013 | Formula 1

VIDEO: Documentarul "1" despre măsurile de securitate din F1, lansat în 1 octombrie

"1" este un nou documentar despre Formula 1 care va analiza măsurile de securitate din Formula 1 şi care va fi lansat pe internet în 1 octombrie.
Marti, 27 August 2013 | Formula 1

Vettel: "Schumacher a fost sursa mea de inspiraţie"

Sebastian Vettel afirmă că Michael Schumacher a fost sursă lui de inspiraţie la începutul carierei şi admite că trebuie să-şi stabilească permanent noi obiective pentru a putea rămâne motivat.
Duminica, 25 August 2013 | Formula 1

Schumacher exclude o revenire în Formula 1 la Red Bull

Michael Schumacher a exclus orice posibilitate de a-şi face o nouă revenire spectaculoasă în Formula 1 la Red Bull Racing.
Miercuri, 21 August 2013 | Formula 1

Schumacher va concura la Race of Champions 2013

Michael Schumacher a devenit primul pilot confirmat pentru ediţia din acest an a Cursei Campionilor, iar germanul îşi propune să câştige al şaptelea titlu consecutiv în cursa pe naţiuni.
Miercuri, 21 August 2013 | F1 TOP

TOP 10: Cele mai surprinzătoare transferuri din istoria Formulei 1

Stirling Moss, Fernando Alonso şi Michael Schumacher sunt doar trei dintre piloţii care au efectuat cele mai surprinzătoare transferuri din istoria Formulei 1.
Vineri, 09 August 2013 | Formula 1

Monopostul Benetton al lui Schumacher din 1991, vândut la licitaţie

Un anonim a plătit 225.000 de euro pentru a intra în posesia monopostului cu care Michael Schumacher a obţinut primele puncte în Formula 1.
Joi, 01 August 2013 | Formula 1

Schumacher, surprins de victoriile obţinute de Mercedes în 2013

Michael Schumacher a admis că nu se aştepta ca Mercedes să obţină victorii în acest sezon, însă susţine că nu regretă decizia de a se retrage din activitate.
Joi, 25 Iulie 2013 | F1 TOP

TOP 10: Piloţi cu clasări consecutive în puncte

Kimi Raikkonen a devenit recent pilotul cu cele mai multe clasări consecutive în puncte în Formula 1 într-un top 10 dominat de câţiva dintre cei mai mari piloţi din ultimul deceniu al competiţiei.
Luni, 22 Iulie 2013 | Formula 1

Schumacher nominalizează patru piloţi ca fiind cei mai buni în prezent

Michael Schumacher consideră că Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen şi Lewis Hamilton sunt cei mai buni din lume, însă evită să facă comparaţii directe între ei.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Formula 1

Schumacher: "Poate aş fi rămas în F1 dacă aş fi luptat pentru titlu"

Michael Schumacher a dezvăluit că ar fi fost tentat să rămână în Formula 1 dacă ar fi avut oportunitatea să lupte pentru titlul mondial în sezonul 2012.
Marti, 28 Mai 2013 | Formula 1

VIDEO: Tur onboard cu Schumacher pe circuitul de la Nordschleife

Automarket vă prezintă o înregistrare onboard cu turul efectuat recent de Michael Schumacher pe celebrul circuit de la Norschleife cu un monopost Mercedes din sezonul 2011.
Marti, 21 Mai 2013 | Formula 1

Schumacher evită să critice pneurile Pirelli

Michael Schumacher a admis că unele echipe nu reuşesc să gestioneze noile pneuri Pirelli din acest sezon, însă a evitat să critice producătorul italian.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Mai 2013 | Formula 1

GALERIE FOTO: Schumacher, tur demonstrativ pe Nurburgring

Michael Schumacher a efectuat un tur demonstrativ pe circuitul de la Norschleife cu ocazia cursei de 24 de ore de la Nurburgring.
Joi, 09 Mai 2013 | Formula 1

Schumacher a câştigat peste 800 de milioane de dolari în Formula 1

Michael Schumacher a obţinut venituri de 810 milioane de dolari pe parcursul carierei sale în Formula 1, în timp ce Ron Dennis este cel mai bogat şef de echipă.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Formula 1

Schumacher va pilota un monopost Mercedes din 2011 pe Nordschleife

Michael Schumacher va parcurge un tur pe legendarul circuit Nordschleife la volanul unui monopost de Formula 1 Mercedes din sezonul 2011.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Formula 1

Schumacher va dezvolta sisteme de securitate şi de confort pentru Mercedes

Michael Schumacher a devenit ambasadorul Mercedes şi va dezvolta sisteme de securitate şi de confort pentru maşinile de serie ale constructorului german.
Marti, 26 Martie 2013 | O lume nebuna

Ford îşi cere scuze pentru reclamele ofensatoare difuzate în India

Reprezentanţii Ford şi-au cerut scuze pentru reclamele ofensatoare pe care le-au difuzat în India în vederea promovării modelulului Figo.
Duminica, 04 Decembrie 2011 | Motorsport

Echipa Germaniei a câștigat Cupa Națiunilor la Race of Champions

Echipa Germaniei a câștigat pentru a cincea oară consecutiv Cupa Națiunilor din cadrul Race of Champions. Astăzi, piloții se înfruntă din nou în cadrul competiției individuale.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | F1 TOP

FEATURE: Maeştrii calificărilor pe străzile din Monte Carlo

Automarket vă prezintă o selecţie a celor mai buni piloţi în calificări la Monte Carlo, cel mai dificil circuit din calendarul Formulei 1.
Duminica, 17 Aprilie 2011 | General

Stadionul din Frankfurt va găzdui Cursa Campionilor 2011

Cursa Campionilor 2011, evenimentul care anunţă finalul sezonului competiţional din sporturile cu motor se va desfăşura anul acesta pe stadionul din Frankfurt. De la ediţia de anul acesta nu va lipsi perechea de aur a Germaniei, Sebastian Vettel şi Michael Schumacher.

Tag-uri similare

Ferrari, Fiat, Kimi Raikkonen, Schumacher, Top Gear, performanta, Michael Schumacher, promovare, demonstratie, Race of Champions
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru