Mikkelsen

Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Vineri, 08 Martie 2013 | WRC

Ogier: "Nu sunt noul Sebastien Loeb"

Sebastien Ogier şi-a exprimat frustrarea că este comparat insistent cu Sebastien Loeb şi susţine că este dintr-o cu totul altă generaţie decât conaţionalul său care a câştigat nouă titluri mondiale.
Luni, 10 Decembrie 2012 | WRC

OFICIAL: Andreas Mikkelsen, al treilea pilot VW în sezonul 2013 de WRC

Volkswagen a confirmat oficial că Andreas Mikkelsen va fi al treilea pilot al echipei în sezonul 2013 din Campionatul Mondial de Raliuri. Obiectivul echipei pentru anul viitor este să obţină podiumuri.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | WRC

Mikkelsen: "Sunt foarte aproape să semnez cu Volkswagen"

Andreas Mikkelsen a confirmat că este foarte aproape să semneze contractul cu Volkswagen pentru a pilota un Polo R WRC în sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Marti, 23 Octombrie 2012 | WRC

Volkswagen: "Mikkelsen, favorit să piloteze al treilea Polo R WRC"

Volkswagen a confirmat că Andreas Mikkelsen este principalul favorit să concureze cu un al treilea Polo R WRC în sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Tag-uri similare

Volkswagen, Mikkelsen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru