Mini Countryman

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Countryman S ALL4: șasiu adaptiv și motor mild-hybrid cu 218 CP

Constructorul german de automobile a prezentat noua versiune Countryman S ALL4, bazată pe cea mai nouă generație a modelului. Aceasta oferă un motor pe benzină, cu sistem mild-hybrid la 48V, și 218 cai putere.
Vineri, 10 Noiembrie 2023 | Industrie

Primul Mini fabricat în Germania: noul Countryman a intrat în producție

Noul Mini Countryman a intrat în producția de serie, la uzina BMW din Leipzig. Este primul model al mărcii britanice care va fi asamblat în Germania.
Marti, 24 Octombrie 2023 | Modele noi

Mini prezintă noul Countryman SE All4: 313 CP și 433 km autonomie

Mini a publicat primele imagini și informații despre noul Countryman SE All4, pur electric. Modelul este echipat cu două motoare electrice, care dezvoltă 313 CP, și poate parcurge până la 433 de kilometri cu un plin de baterie.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Countryman: devine electric și este primul Mini produs în Germania

Mini a lansat oficial noua generație Countryman, care primește și versiune electrică. Noul model este primul Mini produs în Germania, iar acesta aduce un design nou la exterior și la interior, precum și autonomie de peste 460 de kilometri.
Miercuri, 09 August 2023 | Modele noi

Mini publică noi imagini cu viitoarea generație Countryman

Noua generație Mini Countryman apare, sub camuflaj, într-o serie de noi imagini. SAV-ul a fost testat prin regiunea Highlands din Scoția.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interioarele noilor Mini Cooper și Countryman: volan simplificat

Mini a publicat mai multe imagini oficiale cu interiorul viitoarelor generații Cooper și Countryman. Noile modele vor primi volane redesenate, cu un aspect mai simplu, precum și scaune noi cu mai multe opțiuni de personalizare și un ecran central rotund nou.
Sambata, 21 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații despre succesorul SUV-ului Mini Countryman: modelul va avea versiune electrică și va fi produs în uzina BMW din Leipzig

Oficialii Mini au anunțat că succesorul SUV-ului Countryman va fi lansat în 2023 și va fi asamblat la uzina Grupului BMW din Leipzig, Germania. În plus, modelul va fi disponibil atât cu motoare cu ardere internă, cât și în versiune electrică.
Luni, 24 August 2020 | Intern

Prețuri Mini Countryman facelift în România: SUV-ul producătorului britanic pornește de la aproape 28.400 de euro

Mini Countryman facelift poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului britanic are un preț de pornire de 28.382 de euro și poate fi comandat cu motoare diesel sau benzină, dar și într-o versiune plug-in hybrid.
Luni, 15 Iunie 2020 | Modele noi

Mini pregătește două modele noi: britanicii au în plan un SUV electric și unul de clasă medie

Mini va lansa două SUV-uri noi în următorii ani. Britanicii vor dezvolta un model electric în colaborare cu Great Wall și un SUV de dimensiuni apropiate de cele ale actualului BMW X3.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

Mini Countryman facelift a fost prezentat oficial: britanicii propun îmbunătățiri exterioare, accesorii noi de interior și versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 61 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la Countryman facelift. SUV-ul producătorului britanic "a suferit" modificări exterioare, dar în același timp a primit și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Gama de motorizări a fost adaptată normelor de poluare Euro 6d.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Mini Countryman primește o baterie cu o capacitate mai mare: autonomia în modul electric crește până la 57 de kilometri

Mini a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Countryman va primi o baterie ceva mai generoasă. Noul acumulator are o capacitate de 10 kWh, iar autonomia electrică ajunge acum până la 57 de kilometri.
Luni, 26 August 2019 | General

Mini împlinește 60 de ani: de la legendarele Morris Mini-Minor şi Austin Seven până la noul model electric Cooper SE

Mini aniversează 60 de ani de la debut. În tot acest timp, modelul britanic a devenit o adevărată legendă a industriei. Anul acesta, britanicii sărbătoresc frumoasa vârstă prin lansarea lui Mini Cooper SE, primul model electric de serie al companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

BMW vrea să întărească brandul Mini prin lansarea unor SUV-uri compacte: “Este un segment în continuă creștere”

Lansarea unor SUV-uri compacte în gama Mini va duce la întărirea brandului britanic, potrivit planurilor grupului BMW. “Toate brandurile se uită către acest segment de piață, este într-o continuă creștere,” au declarat oficialii BMW.
Luni, 02 Iulie 2018 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Mini: cutie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj pentru Countryman și Clubman și filtru de particule pe toate motorizările pe benzină

Mini a pregătit o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Toate motorizările pe benzină vin acum cu filtru de particule și respectă noile norme Euro 6d-TEMP, iar Clubman și Countryman primesc ecranul tactil de 8.8 inch și transmisia automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Intern

Flotă de 135 de exemplare Mini în România: mașinile au fost livrate pe parcursul a două săptămâni

BMW Group România a livrat cea mai mare flotă de exemplare Mini din Europa de Sud-Est. Cele 135 de mașini au fost livrate în două săptămâni, în lunile noiembrie și decembrie.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Siguranta

Skoda Kodiaq a trecut testul siguranței: 5 stele EuroNCAP. Nissan Micra a primit 4 stele, Suzuki Swift doar 3

Skoda Kodiaq a primit 5 stele în cel mai recent test de siguranță EuroNCAP, în timp ce Nissan Micra a primit un calificativ de 4 stele. Suzuki Swift a fost recompensat cu numai 3 stele.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Familia John Cooper Works se mărește din nou: Mini Countryman are și el versiune de performanță

Mini lărgește familia sa de modele de performanță John Cooper Works. Cel mai nou membru este Countryman JCW, un crossover de performanță cu 228 de cai putere.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Modele noi

Mini Countryman devine ecologic: a doua generaţie primeşte sistem plug-in hybrid şi este cel mai mare Mini din istorie

Mini Countryman este primul model al constructorului britanic cu sistem plug-in hybrid cu autonomie electrică de 40 de kilometri, iar dimensiunile sale au crescut pentru a deveni cel mai mare Mini din istorie.
Luni, 17 Octombrie 2016 | Modele noi

Mini Countryman va avea o versiune hibridă: imagini și detalii cu viitorul SUV englez

Mini a anunțat oficial că a doua generație Countryman va avea și o versiune hibridă. Englezii au publicat deja un set oficial de imagini cu prototipul camuflat.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Mini va renunța și la Paceman, pe lângă Coupe și Roadster

Mini se pregătește de o restructurare a gamei, iar aceasta include eliminarea a trei modele din ofertă. Pe lângă Coupe și Roadster, Mini va renunța și la Paceman în viitorul apropiat.

Tag-uri similare

Citroen, Mini, Salon Auto, Geneva, WRC, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, design, Geneva 2010, reclama
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru