Mini John Cooper Works GP

Marti, 03 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

O nouă surpriză din partea Mini: producătorul britanic pregătește un Hot Hatch electric

Mini a demarat dezvoltarea unui Hot Hatch electric, conform unor surse apropiate companiei. Modelul va avea la bază actualul Cooper SE și va integra elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Tuning

Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru Mini John Cooper Works GP: Hot Hatch-ul britanic dezvoltă acum 350 CP

Tunerul Manhart introduce un pachet de performanță dedicat noului Mini John Cooper Works GP. În urma modificărilor, motorul de 2.0 litri dezvoltă 350 CP și 530 Nm.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Modele noi

Hot Hatch-ul Mini JCW poate fi comandat cu pachetul GP: kit-ul a fost inspirat de versiunea extremă Mini John Cooper Works GP

Mini introduce pachetul GP pe Hot Hatch-ul Mini John Cooper Works. Britanicii propun un kit de caroserie mai agresiv, elemente speciale pentru interior și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Modele noi

Mini a prezentat noul John Cooper Works GP: cel mai rapid model de serie al britanicilor are 306 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul John Cooper Works GP. Modelul britanicilor este echipat cu un motor de 2.0 litri cu 306 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde. Viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 265 km/h.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noul Mini John Cooper Works GP va fi expus în 20 noiembrie: Hot Hatch-ul britanic cu peste 300 CP va fi produs în doar 3.000 de unități

Mini va expune noul Hot Hatch John Cooper Works GP în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului britanic va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri care oferă peste 300 de cai putere.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Doctorat pe Nurburgring: viitorul Mini John Cooper Works GP își arată calitățile sportive pe Iadul Verde

Mini a publicat un clip și o serie de fotografii cu unul dintre prototipurile Mini John Cooper Works GP. Cadrele au fost realizate în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul Hot Hatch britanic va avea peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi

Viitorul Mini John Cooper Works GP, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi produs în 3.000 de unități și va avea un motor de peste 300 CP

Mini John Cooper Works GP a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Cel mai puternic Mini de serie din istoria constructorului britanic va fi lansat în 2020 și promite să ofere peste 300 CP.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Mini John Cooper Works GP: cel mai puternic Mini de serie va avea un motor de peste 300 CP

Mini a publicat primele imagini teaser cu viitorul John Cooper Works GP. Hot Hatch-ul va fi lansat în 2020, va miza pe un motor de peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Mini va lansa un nou John Cooper Works GP: producția Hot Hatch-ului începe în 2020

Conceptul Mini John Cooper Works GP a fost prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acum, reprezentanții constructorului britanic au anunțat că versiunea de producție va intra pe linia de asamblare în 2020.
Sambata, 12 Mai 2012 | Modele noi

OFICIAL: Mini John Cooper Works GP este cel mai rapid Mini de serie

Iată cel mai rapid Mini de serie. Poate face un tur al vechiului Nurburgring în 8 minute şi 23 de secunde. Este noul Mini John Cooper Works GP.

Tag-uri similare

Mini, Nurburgring, John Cooper Works, JCW, Mini John Cooper Works GP, GP, Mini United
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru