Mini Rocketman

Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un hatchback pentru marca MINI

Mini ar putea să nu renunţe până la urmă la modelul de serie bazat pe conceptul Rocketman. Noul model ar putea fi dezvoltat de BMW Group împreună cu partenerii de la Toyota şi vândut de marca britanică.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Autoipoteze

Mini Rocketman este luat din nou în considerare pentru producţie

Rocketman, cel mai mic model Mini propus după ce Grupul BMW a preluat marca din Oxford, are o nouă şansă la producţie, spun englezii de la Auto Express. Acesta ar putea fi lansat doar dacă britanicii colaborează cu un alt producător.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Industrie

Mini: ”Vom renunţa la modelele care nu au avut succes”

Mini a anunţat că va renunţa la modelele care nu s-au dovedit a fi profitabile imediat ce cariera lor va lua sfârşit. Locul le va fi luat de produse diferite.
Luni, 16 Iulie 2012 | Industrie

Gama Mini va conţine 10 modele noi până în 2020

Mini va dezvolta până în 2020 un sedan, un break şi un SUV coupe. Fanii mărcii britanice vor avea astfel la dispoziţie o linie completă de modele şi caroserii din care să-şi aleagă viitoarea maşină.
Joi, 14 Iunie 2012 | Concepte

Mini Rocketman Concept a primit o nouă evoluţie

Mini a prezentat o nouă galerie foto a conceptului Rocketman, care a primit o caroserie modificată şi un design schimbat, inspirat de modelele clasice din gama sa şi de steagul Regatului Unit.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mini Rocketman nu va intra în producţie

Conceptul Mini Rocketman nu va mai avea o versiune de serie, anunţă englezii de la Car. Aparent, costurile de dezvoltare ale celui mai mic model din gama Mini ar fi fost prea mari.
Joi, 19 Mai 2011 | Autoipoteze

Informaţii despre cel mai mic Mini, versiunea de serie a lui Rocketman

Mini Rocketman, conceptul expus anul acesta la Geneva, va avea o versiune de serie, care va aminti tuturor de legendarul Mini al anilor '60.
Marti, 08 Martie 2011 | Modele noi

Mini Rocketman ar putea fi produs în serie

Ian Robertson, directorul de vânzare şi marketing BMW, a declarat că noul concept Rocketman va fi produs în serie şi va inspira viitoarea gamă Mini.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Un rival pentru Smart la standul Mini

Mini a prezentat conceptul Rocketman la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prefigurează un viitor rival pentru Smart Fortwo şi a debutat alături de cel mai puternic diesel din gama producătorului britanic - Cooper SD.
Luni, 28 Februarie 2011 | Video

VIDEO: Mini prezintă noul Rocketman Concept

Cei de la Mini au prezentat în mai multe clipuri noul lor concept, intitulat Rocketman. Modelul are un consum mediu de 3 litri la sută, dar motorizarea este încă un secret.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Mini Rocketman Concept vine la Geneva

Englezii de la Mini vor prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Geneva, pe nume Rocketman. Acesta este creat în amintirea legendarului concept al lui Alec Issigonis.

Tag-uri similare

Mini, Geneva, Geneva 2011, modele noi Mini, concept Mini, Mini Rocketman, Rocketman Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru