Mini

Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noile generații Mini Cooper și Countryman. Debut în toamnă

Mini a publicat o imagine oficială sugestivă cu noile generații electrice ale lui Cooper și Countryman. Cele două modele vor primi o platformă nouă și mai multe opțiuni de motoare electrice. Ambele modele vor debuta în toamna acestui an.
Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Un Mini cu pedigree de Nurburgring: Cooper JCW Bulldog Racing Edition

Mini a prezentat oficial noul Cooper JCW Bulldog Racing Edition, o ediție specială a hot hatch-ului britanic. Noul model primește piese speciale, modificate pentru circuit și care au fost dezvoltate chiar pe legendarul Nurburgring.
Miercuri, 09 August 2023 | Modele noi

Mini publică noi imagini cu viitoarea generație Countryman

Noua generație Mini Countryman apare, sub camuflaj, într-o serie de noi imagini. SAV-ul a fost testat prin regiunea Highlands din Scoția.
Sambata, 05 August 2023 | Intern

BMW se implică în adopția câinilor fără stăpân din România

BMW se implică în cadrul unui proiect care vizează adopția câinilor fără stăpân din România.
Joi, 27 Iulie 2023 | Modele noi

Mini dezvăluie oficial interiorul noii generații Cooper: display rotund cu efecte sonore speciale și sistem de operare nou

Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu interiorul viitoarei generații Cooper. Noul model primește un ecran multimedia rotund, care aduce un sistem de operare nou cu efecte sonore speciale și mai multe aplicații și funcții noi.
Joi, 20 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu interiorul noii generații Mini Cooper Electric

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini de la interiorul noii generații Mini Cooper Electric. Piesa de rezistență este, fără îndoială, ecranul central rotund de dimensiuni generoase.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Mini Countryman: temă bicoloră pentru exterior

Mini Countryman a primit o nouă ediție specială. Denumită oficial Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition, aceasta propune, înainte de toate, o temă exterioară bicoloră.
Joi, 18 Mai 2023 | Modele noi

Odă cutiei manuale: Mini John Cooper Works 1to6 Edition

Mini a lansat oficial o nouă ediție specială pentru hot hatch-ul John Cooper Works. Botezată 1to6 Edition, această ediție sărbătorește cutia de viteze manuală, iar noul model va fi produs în doar 999 de exemplare.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interioarele noilor Mini Cooper și Countryman: volan simplificat

Mini a publicat mai multe imagini oficiale cu interiorul viitoarelor generații Cooper și Countryman. Noile modele vor primi volane redesenate, cu un aspect mai simplu, precum și scaune noi cu mai multe opțiuni de personalizare și un ecran central rotund nou.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mini Cooper electric: autonomie de până la 400 de kilometri

Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul Mini Cooper electric. Noul model va fi disponibil în două versiuni de putere și capacitate a acumulatorului, iar acesta va oferi o autonomie de până la 400 de kilometri.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Industrie

Actualul Mini Hatch 3 uși: au fost produse 1 milion de exemplare

Constructorul britanic de automobile a produs exemplarul Mini Hatch 3 uși (din generația actuală) cu numărul 1 milion. Mașina aniversară este un Mini Cooper SE electric.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper Electric este aici: design nou și autonomie de 483 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial noua generație Cooper Electric, mai devreme cu un an decât era stabilită lansarea sa. Noul model aduce un design proaspăt, alături de un motor electric cu două variante de putere și autonomie de până la 483 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Aprilie 2023 | Tehnologie

Faceți cunoștință cu Spike, noul asistent virtual al celor de la Mini

Spike este noul asistent virtual creat de Mini pentru viitoarele sale modele de serie. Noul asistent și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, iar acesta va fi prezent la toate modelele mărcii britanice în viitorul apropiat.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mini Countryman electric: autonomie de 450 de kilometri

Mini a publicat imagini oficiale noi cu noua generație Countryman din timpul testelor oficiale. Noul model va fi primul Mini din istorie produs în Germania, acolo unde producția va începe în noiembrie.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Modele noi

Noul Mini Clubman Final Edition: limitat la 1.969 de exemplare

Britanicii de la Mini au publicat primele imagini și informații despre noul Mini Clubman Final Edition. Acesta va fi replicat în 1.969 de exemplare la nivel global.
Joi, 09 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Mini Aceman: primul crossover electric al mărcii oferă o autonomie de 400 de kilometri

Au apărut primele informații oficiale despre noul Mini Aceman, viitorul crossover electric al mărcii britanice. Potrivit noilor detalii, Aceman promite o autonomie de până la 400 de kilometri. Noul model va fi lansat în 2024.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Mini Cooper EV: 218 CP și autonomie de 390 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial primele informații despre viitoarea generație a lui Mini Cooper EV. Viitorul model electric va fi disponibil în două versiuni cu propulsoare diferite, iar lansarea acestuia va avea loc în vara lui 2024.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul Mini Countryman Electric: primul Mini produs în Germania

Mini a publicat primele imagini oficiale cu noua versiune electrică a lui Countryman. Modelul, camuflat în noile fotografii, va debuta în acest an și va fi primul al mărcii britanice care va fi produs în Germania.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric decapotabil: 184 CP și producție limitată

Mini a lansat oficial noul Cooper SE Convertible, varianta decapotabilă a modelului electric. Aceasta beneficiază de același propulsor de 184 de cai putere, însă va fi produsă într-o serie limitată pentru piața europeană.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediția specială Mini Cooper Seaside Edition marchează 30 de ani de la primul Mini decapotabil

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru varianta decapotabilă a lui Mini Cooper, numită Seaside Edition. Aceasta marchează 30 de ani de la apariția primului Mini decapotabil și este disponibilă pentru versiunile Cooper și Cooper S.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru