Feedback

Ministerul Transporturilor

Luni, 09 Septembrie | Intern

CNAIR vrea să instaleze 18 stații de încărcare pentru mașinile electrice pe autostrăzile A1 și A2: compania pregătește documentele pentru startul licitației publice

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea să instaleze 18 stații de încărcare pentru mașinile electrice pe autostrăzile A1 și A2, potrivit unui document oficial al Ministerului Transporturilor. Deocamdată, CNAIR se află în etapa în care pregătește documentele pentru demararea licitației publice.
Joi, 09 August 2018 | Industrie

Nou scandal în Japonia: Mazda și Suzuki, acuzate de autorități că au omologat mașini în cadrul unor teste care nu ar fi trebuit validate

Ministerul Transporturilor din Japonia a anunțat că Mazda și Suzuki au omologat o serie de mașini la capitolele emisiil și consum de carburant printr-un test în cadrul căruia nu au fost respectate protocoalele de testare. Pe lista acuzaților se regăsește și Yamaha.
Joi, 01 Octombrie 2015 | Industrie

OPINIE: Domnilor Miniştri, amendaţi-vă testele oficiale de omologare!

Autorităţile din România au anunţat că mărcile VW Group prezente la noi vor plăti "diferenţa de Taxa de Mediu" între emisiile oficiale şi cele reale. Problema este că miniştrii noştri nu au înţeles aproape nimic din Criza Volkswagen şi că nu vor putea cere niciodată aceste sume.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Intern

Ministrul Transporturilor: "Autostrada Comarnic - Braşov va fi gata peste patru ani"

Autostrada A3 Comarnic-Braşov va fi construită în patru ani, anunţă Ioan Rus, Ministrul Transporturilor. Momentan, nu a fost derulată nici licitaţia privind compania responsabilă de studiul de fezabilitate al sectorului de drum.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Intern

Drumul Expres Piteşti - Sibiu va fi transformat ulterior în autostradă

Ministrul Transporturilor a anunţat că traseul Sibiu - Piteşti va fi transformat în autostradă, dar va fi construit iniţial în configuraţia de drum expres, titrează Ziarul Financiar.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Intern

Proiectul de lege privind interzicerea autostopului a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat un proiect de lege care prevede amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei pentru cei care transportă persoane fără autorizaţie. Pentru ca legea să fie aprobată mai este necesar acordul Parlamentului.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Intern

Plan autostrăzi: România ar trebui să aibă 3.700 kilometri de autostradă în 2022

Cu o săptămână înainte de termenul limită de prezentare, Ministerul Transporturilor a prezentat într-un cadru restrâns planul pentru viitoarele autostrăzi ale României, în vederea solicitării de finanţare europeană pentru acestea.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Intern

Proiect de lege: autostopul ar putea fi interzis

Un proiect de ordonanţă de urgenţă emis de Guvernul României ar putea face autostopul o practică interzisă la noi în ţară. Amenzile propuse pentru cei care iau pasageri de ocazie variază între 1.000 şi 5.000 de lei.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Intern

Schimbări la şcoala de şoferi: camere video şi GPS pe toate maşinile

O nouă normă a Ministerului Transporturilor dictează ca toate maşinile şcolilor de şoferi trebuie să fie echipate cu două camere video şi GPS. Măsura este aplicabilă din 13 noiembrie şi va duce la scumpirea şcolarizării.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Intern

Aeroportul Otopeni: Ministerul Transporturilor vrea zonă specială pentru taxiurile la comandă

Ministerul Transporturilor încearcă să îmbunătăţească imaginea Aeroportului Otopeni şi a României prin modificarea reglementărilor privind activitatea de taxi la aeroportul care deserveşte Capitala.
Joi, 12 Iulie 2012 | Intern

Tronsonul Cernavodă-Medgidia se deschide în 19 iulie

CNADNR a anunţat astăzi că tronsonul de autostradă Cernavodă-Medgidia va fi inaugurat săptămâna viitoare în regim de drum naţional. Se va circula pe o singură bandă a autostrăzii, în ambele sensuri.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Intern

Ministerul Transporturilor: "Nu recomandăm anvelopele de iarnă mai vechi de cinci ani"

Oficialii RAR au specificat că nu recomandă utilizarea anvelopelor de iarnă mai vechi de cinci ani sau cu o înălţime a profilului mai mică de patru milimetri. Acestea au nevoie doar de inscripţia M+S/M.S./M&S.
Sambata, 28 Noiembrie 2009 | Tuning

AC Schnitzer prepara un BMW 123d pentru Politia germana

Tunerul AC Schnitzer a modificat un BMW 123d pentru Politia germana. Acesta a fost creat in spiritul campaniei Tune It! Safe! si dezvolta 241 de cai putere.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru