Mirafiori

Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler va concedia “temporar” peste 3.000 de angajați în Italia: grupul pregătește uzina Mirafiori pentru producția de mașini electrice

Grupul Fiat-Chrysler va concedia mai mult de jumătate din angajații săi de la uzina Mirafiori din Torino, într-un proces de restructurare a fabricii care se pregătește să producă în curând mașini electrice. Potrivit FCA, cei 3.245 de angajați vor fi “disponibilizați temporar” până când fabrica va fi din nou gata de lucru.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Fiat amână lansarea viitorului SUV compact de la Jeep în favoarea lui Sedici

Fiat a decis să amâne lansarea SUV-ului mic de la Jeep în favoarea unui înlocuitor al lui Sedici. Odată cu amânarea lui B-SUV, Fiat amână şi o investiţie de un miliard de euro într-o uzină din Italia.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Industrie

Zece angajaţi Fiat sunt cercetaţi pentru furt. Prejudiciul total: peste un milion de euro

Zece angajaţi ai fabricii torineze Mirafiori au fost puşi sub acuzare pentru că au sustras şi vândut pe internet piese în valoare de peste un milion de euro.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Alfa Romeo va lansa un crossover în 2012

Sergio Marchionne a confirmat oficial astăzi lansarea unui SUV compact chiar de anul viitor. Crossover-ul se va bate pe segmentul premium cu BMW X3 şi Audi Q5.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Fiat: "Nu vindem Alfa Romeo nimănui, indiferent de ce ne oferă"

Vânzarea mărcii Alfa Romeo a fost negată din nou de oficialii Fiat, de data aceasta afirmaţiile fiind mult mai ferme. Italienii spun că nu ar vinde Alfa Romeo nici pentru o tonă de bani.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Sergio Marchionne, Alfa Romeo Giulia, modele noi, Giulia, Marchionne, modele noi Alfa Romeo, vanzari Alfa Romeo, Mirafiori
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru