Mi.To

Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Industrie

Alfa Romeo MiTo ar putea reveni ca un model compact cu zero emisii

Șeful diviziei Alfa Romeo din Marea Britanie a sugerat că MiTo ar putea reveni în portofoliul mărcii ca un model compact cu zero emisii. Până în 2030, constructorul italian va lansa în fiecare an câte un model nou.
Vineri, 17 August 2018 | Modele noi

Alfa Romeo va elimina Mito din gamă în 2019: italienii îndrumă clienții spre Giulia și viitorul SUV de mici dimensiuni

Alfa Romeo a confirmat că va elimina din gamă hatchback-ul cu 3 uși Mito la începutul anului viitor și speră să atragă clienții spre Giulia și viitorul SUV de mici dimensiuni poziționat sub Stelvio.
Vineri, 09 Martie 2018 | General

Adio uniformă de hatchback: viitoarea generație Alfa Romeo Mito ar putea deveni un SUV

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, este convins că viitorul Alfa Romeo Mito nu o să mai fie un hatchback. Zvonurile spun că micuțul model italian s-ar putea transforma într-un SUV.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Operație estetică sumară: un nou facelift pentru Alfa Romeo Mito

Cel mai mic model din gama mărcii Alfa Romeo a primit la Geneva un al doilea facelift. Acesta modifică subtil fața modelului și aduce
Luni, 29 Aprilie 2013 | Modele noi

Următoarea generaţie a lui Alfa Romeo MiTo va primi mai multe versiuni de caroserie

Alfa Romeo MiTo va primi un succesor în 2016, spun americanii de la Car&Driver. Potrivit primelor informații, modelul va fi oferit în mai multe versiuni de caroserie, inclusiv un crossover.
Luni, 17 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Alfa Romeo MiTo SBK debutează la Paris

Alfa Romeo lansează la Paris două ediţiie speciale ale lui MiTo. Ambele poartă denumirea SBK şi celebrează sponsorizarea campionatului mondial de superbike.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Fiat amână lansarea viitorului SUV compact de la Jeep în favoarea lui Sedici

Fiat a decis să amâne lansarea SUV-ului mic de la Jeep în favoarea unui înlocuitor al lui Sedici. Odată cu amânarea lui B-SUV, Fiat amână şi o investiţie de un miliard de euro într-o uzină din Italia.
Marti, 30 August 2011 | FRANKFURT 2011

Alfa Romeo MiTo primeşte un diesel ultra-economic: 3.5 litri/100 km

Alfa Romeo MiTo va primi în această toamnă două motoare care îi vor scădea preţul. 0.9 Twinair şi 1.3 JTDM promit prestaţii interesante, dieselul coborând consumul până la 3.5 litri/100 km în regim mediu mixt.
Marti, 15 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Alfa Romeo aduce MiTo generaţie 2011 şi MiTo Quadrifoglio la Geneva

Versiunea Quadrifoglio Verde a lui Alfa Romeo MiTo va debuta la Salonul Auto de la Geneva alături de un mic "facelift" care afectează doar interiorul şi gama de culori a modelului.
Marti, 29 Iunie 2010 | Modele noi

Abarth va modifica şi modele Alfa Romeo

Şeful mărcii Abarth a anunţat că marca pe care o conduce se va ocupa şi de modificarea modelelor Alfa Romeo. Un kit pentru MiTo a fost deja exclus din moment ce există deja o versiune mai performantă a acestuia.
Joi, 27 Mai 2010 | Modele noi

Viitorul Giulia este esenţial pentru viitorul mărcii Alfa Romeo

Deşi este la aproape 17 luni distanţă de lansarea pe piaţă, Alfa Romeo Giulia este un model esenţial pentru viitorul marcii din Milano. Acesta va fi rivalul direct al lui BMW Seria 3, cu performanţe comparabile şi spiritul latin caracteristic modelelor Alfa.
Marti, 25 Mai 2010 | General

Poliţiştii australieni atrag atenţia tinerilor cu un Alfa Romeo MiTo

Italienii de la Alfa Romeo îşi continuă colaborarea cu poliţia din Sydney, de data aceasta cu ajutorul lui MiTo. Poliţiştii au primit o maşină în custodie pentru a atrage atenţia tinerilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 13 Februarie 2010 | General

Cea mai mare parada Alfa Romeo intra in Cartea Recordurilor

Cu ocazia centenarului Alfa Romeo, un dealer din Marea Britanie a organizat cea mai mare parada Alfa din lume.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul Audi A1 versus Mini, Citroen DS3 si MiTo

Automarket a realizat o comparatie intre noul Audi A1 si principalii adversari ai sai din segment. Am analizat dimensiunile, motorizarile de top, interioarele si performantele oferite de aceste modele de segment B.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Industrie

Sergio Marchionne: "Alfa Romeo nu este de vanzare!"

Sergio Marchionne a clarificat zvonurile care anuntau vanzarea marcii Alfa Romeo sau fuziunea acesteia cu Dodge. Marca italiana va trai in continuare, dar are o lupta grea in fata pe segmentul sau.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Modele noi

BMW ar putea colabora cu Alfa Romeo

Bavarezii de la BMW ar putea colabora cu italienii de la Alfa Romeo pentru a dezvolta platforma viitorului Mini. Aceasta colaborare va exista concomitent cu parteneriatul semnat cu PSA.
Duminica, 15 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Play with gas - spot amuzant pentru noul Alfa Romeo MiTo GPL

Versiunea pe gaz a lui Alfa Romeo MiTo le-a dat ocazia italienilor sa nascoceasca un spot de promovare amuzant, cu mesaj in spiritul celui mai mic model Alfa.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: 1.4 MultiAir de 170 de cai pentru Alfa Romeo MiTo

Noua tehnologie MultiAir a permis dezvoltarea unui motor de 1.4 litri si 170 de cai care echipeaza din aceasta toamna gama modelului de segment mic Alfa Romeo MiTo.
Joi, 03 Septembrie 2009 | General

Alfa Romeo a lansat blugii MiTo

Italienii de la Alfa Romeo au colaborat cu o casa de moda londoneza pentru a crea o linie de blugi pentru dame. Blugii Alfa Romeo Mito vor fi vanduti in scop caritabil, contra sumei de 85 de euro perechea.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Alfa Romeo MiTo Imola, editie limitata in Japonia

Alfa Romeo a lansat pe piata japoneza MiTo Imola Edition, o versiune speciala a subcompactei, care va fi produsa in doar 150 de exemplare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru