Mitsubishi Outlander PHEV

Luni, 04 Octombrie 2021 | Modele noi

Detalii noi despre viitorul Mitsubishi Outlander PHEV: 7 moduri de rulare și o nouă tracțiune integrală

Mitsubishi a dezvăluit noi detalii despre viitorul Outlander PHEV, adică versiunea plug-in hybrid, așteptată să debuteze în martie 2022. Modelul va beneficia de modificări substanțiale.
Joi, 23 Iulie 2020 | Modele noi

Primele detalii despre noul Mitsubishi Outlander plug-in hybrid: mai multă putere și autonomie electrică mai mare

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a lui Outlander va primi până la sfârșitul acestui an un motor mai puternic și o baterie cu autonomie mai mare.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | Economic

Sărbătoare în Japonia: Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unități vândute la nivel global

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Outlander a atins pragul de 200.000 de unități comercializate la nivel global, la aproximativ 6 ani de la lansarea pe piață.
Luni, 18 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

China domină topul celor mai vândute modele plug-in hybrid în 2018: BMW Seria 5, cel mai popular model PHEV care se comercializează și în Europa

Modelele chinezești Byd Tang și Byd Qin sunt cele mai vândute modele plug-in hybrid la nivel global în 2018, iar podiumul este ocupat de versiunea PHEV a lui BMW Seria 5.
Marti, 12 Martie 2019 | Economic

Mitsubishi Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din Europa în 2018: al patrulea an consecutiv pe prima poziție

Mitsubishi a anunțat că Outlander PHEV a fost cel mai vândut plug-in hybrid din Europa și în 2018, pentru al patrulea an consecutiv. În total, începând din 2013, modelul s-a comercializat în peste 126.000 de unități.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | Intern

Mitsubishi recheamă în service în România toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență

Mitsubishi a anunțat că va rechema în service toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență, iar japonezii vor remedia și un posibil defect la controlul stabilității. În total sunt afectate 275 de unități în România.
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele detalii despre noua generație Mitsubishi Outlander PHEV: cel mai vândut plug-in hybrid va avea autonomie electrică de 100 kilometri

Mitsubishi susține că viitoarea generație a lui Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din lume, va avea autonomie electrică de până la 100 de kilometri.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Economic

Bătaie strânsă între mașinile care nu-i interesează pe români: Topul celor mai vândute mașini electrice și hibride în Europa

În primele cinci luni ale anului, pentru titlul de cea mai bine vândută mașină electrică din Europa s-a dat o luptă strânsă. Învingător a ieșit Nissan Leaf. În clasamentul mașinilor hibride, Outlander PHEV nu a avut nici o emoție.
Marti, 19 Iulie 2016 | General

Noi suntem atenți la Volkswagen Polo, ei la mașinile hibride: Poliția din Ucraina a cumpărat 651 de exemplare Mitsubishi Outlander PHEV

Poliția din Ucraina a plasat o comandă pentru 651 de exemplare Mitusbishi Outlander PHEV, crossover-ul hibrid care are o autonomie electrică de 60 de kilometri.
Joi, 18 Iunie 2015 | Modele noi

Mitsubishi Outlander PHEV facelift: versiunea hibridă primește modificări importante

Versiunea hibridă alimentată la priză a actualului Mitsubishi Outlander se bucură de o serie de modificări importante la nivel estetic și mecanic.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S: japonezii ne prezintă primele imagini ale pachetului de design creat pentru SUV-ul hibrid

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat un concept special bazat pe Outlander PHEV. Acesta prezintă o altă versiune estetică a SUV-ului hibrid, fiind descris ca un pachet special de design.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Intern

Preţuri Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid în România: hibridul 4x4 pleacă de la 45.500 euro

Importatorul Mitsubishi în România a anunţat disponibilitatea lui Outlander PHEV pe piaţa internă. Modelul hibrid cu tracţiune integrală pleacă de la 45.496 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Doar 4 stele pentru BMW i3, Nissan Note, Ford EcoSport şi VW Transporter

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele celei mai noi sesiuni de testare. Rezultatele nu au fost atât de bune pentru BMW i3, Ford Ecosport, Nissan Note şi Volkswagen Transporter. Toate au obţinut patru stele.
Marti, 22 Octombrie 2013 | Modele noi

Mitsubishi Outlander PHEV - SUV-ul hibrid alimentat la priză ajunge şi în Europa

Mitsubishi a lansat noul Outlander hibrid şi pe piaţa europeană. Modelul poate fi alimentat la priză şi poate parcurge doar în mode electric 52 de kilometri. Autonomia totală depăşeşte însă 800 de kilometri.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid, informaţii noi

Mitsubishi a dezvăluit informaţii tehnice noi despre noul său Outlander Plug-in Hybrid. Acesta are o autonomie de 880 kilometri şi se poate încărca la 80% din capacitate în 30 minute.

Tag-uri similare

Mitsubishi, Salonul Auto Paris, Paris 2012, Salon Auto Paris, Outlander, Mitsubishi Outlander, modele noi Mitsubishi, noutati Mitsubishi, Mitsubishi Outlander PHEV, Outlander PHEV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru