Mobilitate electrica

Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Industrie

Audi confirmă concedierea a 9.500 de angajați până în 2025: “Trebuie să ne pregătim pentru viitor”

Audi a anunțat oficial că va concedia 9.500 de angajați din Germania, până în 2025. Constructorul vrea să devină “pregătit pentru viitor” și susține că va crea 2.000 de joburi noi în domenii precum mobilitatea electrică și digitalizarea. Ceilalți salariați Audi din Germania au joburile “asigurate” până în 2029.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Economic

“Pariul” Audi pentru următorii 5 ani: investiții de 14 miliarde de euro în mașini autonome și mobilitate electrică

Audi a anunțat că vrea să investească până la 14 miliarde de euro, în următorii 5 ani, în mobilitate electrică, digitalizare și mașini autonome. Investițiile totale se ridică la 40 de miliarde de euro până în 2023.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Economic

BMW așteaptă venituri mai mici în 2018 din cauza WLTP: constructorul invocă și investițiile suplimentare în mașini electrice

Grupul BMW a actualizat previziunile financiare pentru 2018, spunând că se așteaptă la venituri ușor mai mici din cauza noului ciclu de testare WLTP și a investițiilor suplimentare în mobilitatea electrică. Un alt motiv invocat pentru scăderea veniturilor se referă la incertitudinile din piață provocate de conflictele comerciale internaționale.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Germania vrea un milion de mașini electrice pe străzi până în 2022: schemă de sprijin din partea autorităților și a industriei auto

Germania și-a propus să atingă un număr de un milion de mașini electrice pe străzile publice până în 2022, se arată într-un plan al guvernului. Nemții ajută vânzările de electrice printr-un program financiar susținut de autorități și industria auto.

Tag-uri similare

masini electrice, Germania, statii de incarcare, guvern, obiectiv, planuri, mobilitate electrica, un milion
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru