Model de serie

Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Toyota: Primul model de serie echipat cu baterii cu stare solidă va debuta până în 2025

Șeful Institutului de Cercetare Toyota a declarat că primul model de serie al companiei, echipat cu baterii cu stare solidă, va debuta pe piață până în 2025. Acesta nu va fi un vehicul pur electric.
Joi, 26 Martie 2015 | Modele noi

Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso: un altfel de Ferrari, creat în doar cinci exemplare

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, carosierul italian Carrozzeria Touring Superleggera a prezentat un concept bazat pe Ferrari F12 Berlinetta. El se numeşte Berlinetta Lusso şi va fi produs în doar cinci exemplare.
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Murray T25 şi T27, modelele de oraş ale celui care a creat McLaren F1, ajung pe stradă în 2016

Gordon Murray, omul care a dat naştere supercarului McLaren F1, a reuşit să găsească un producător pentru modelele sale revoluţionare de oraş: T25 şi T27. Producţia de serie va începe în 2016.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Concepte

Hyundai continua ofensiva: ix-Metro, un viitor crossover mic

Hyundai va aduce la Frankfurt un nou concept, botezat ix-Metro, care ar urma sa dea nastere peste doi ani unui crossover de talie mica.
Vineri, 29 Mai 2009 | Modele noi

Soarta conceptului Citroen GT se decide luna viitoare

Un oficial Citroen a declarat ca in urmatoarele patru saptamani va fi luata o decizie privind soarta conceptului GT. Cel mai probabil acesta va da nastere unui supercar de serie exclusivist.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | Fotospion

Noul BMW X1, surprins pe platoul de filmare

O fotografie recenta a dezvaluit liniile versiunii de serie a modelului BMW X1. Crossover-ul imprumuta majoritatea liniilor promovate de conceptul cu acelasi nume, dezvaluit anul trecut la Frankfurt.
Miercuri, 01 Aprilie 2009 | General

Infiniti nu va produce Essence dar va prelua elemente de design

Un oficial Infiniti a anuntat astazi ca Essence, conceptul prezentat la Geneva, nu va fi produs in serie. El va inspira insa viitoarele modele ale diviziei de lux.
Miercuri, 04 Martie 2009 | GENEVA 2009

GENEVA LIVE: Giugiaro Namir, cel mai rapid concept hibrid

Giugiaro a surprins din nou publicul cu un concept futurist. numele sau este Namir si are toate sansele sa devina cel mai rapid hibrid daca va fi produs in serie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru