Model electric honda

Joi, 07 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric. Debut în 2024

Constructorul nipon de automobile a publicat o imagine teaser cu un viitor model electric. Acesta va debuta în data de 9 ianuarie, cu ocazia CES 2024.
Vineri, 08 Septembrie 2023 | Industrie

Electricele Honda, încărcare la stațiile Tesla din 2025

Constructorul japonez de automobile a semnat un parteneriat cu Tesla pentru ca electricele mărcii să se încarce de la stațiile brand-ului american, din 2025. Acest acord este doar pentru SUA și Canada.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Intern

Honda e poate fi comandat în România: primul model electric al constructorului nipon este disponibil doar în varianta de top pentru un preț de pornire de aproape 40.000 de euro

Honda e, primul model electric al niponilor, poate fi comandat și în România. Pe piața din țara noastră, japonezii propun doar versiunea de top Advance cu motor de 154 de cai putere. Prețul de pornire anunțat este de 39.980 de euro, livrările urmând să înceapă în luna octombrie.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Țintă stabilită: Honda își propune să vândă cel puțin 10.000 de unități Honda e pe an

Oficialii Honda îți doresc ca modelul electric Honda e să fie comercializat în cel puțin 10.000 de unități pe an. Până în acest moment, 40.000 de europeni și-au expirmat interesul de a cumpăra un exemplar Honda e.
Marti, 21 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Honda deschide pre-comenzile pentru primul model electric din gamă: Honda e poate fi rezervat pentru suma de 800 de euro

Modelul electric Honda e poate fi pre-comandat în patru țări din Europa. Primul model electric din gama Honda promite o autonomie de peste 200 de kilometri. Conform oficialilor Honda, livrările vor debuta în primăvara anului viitor.
Miercuri, 08 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea în gama Honda: viitorul Jazz va primi o versiune hibridă, iar Honda E va fi numele primului model electric din portofoliul japonezilor

Honda a anunțat oficial că viitoarea generație Jazz va putea fi echipată cu un sistem hibrid de propulise. Totodată, japonezii au ales și numele primului model electric de serie din gamă: Honda E.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Update foto: Honda E Prototype, versiunea de pre-serie a primului model electric din gama niponilor: tablou de bord complet digital și autonomie de până la 200 de kilometri

Honda a dezvăluit E Prototype, versiunea de pre-serie a primului model electric din gama constructorului japonez. Expus la Salonul Auto de la Geneva, E Prototype promite o autonomie de 200 de kilometri.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Concepte

Versiunea de pre-serie a primului model electric Honda va fi prezentată la Geneva: prima imagine teaser

Honda a publicat prima schiță cu versiunea de pre-serie a primului model electric din gamă. Viitorul prototip va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar versiunea de serie va debuta până la finalul anului curent.

Tag-uri similare

Honda, model electric honda, Honda Urban EV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru