Model electric porsche

Sambata, 19 Martie 2022 | Industrie

Porsche va lansa un înlocuitor electric pentru 718 Cayman în 2025. Versiune hibridă pentru 911, confirmată

Porsche a anunțat că va lansa un nou model electric în 2025, care va înlocui actualul 718 Cayman. Constructorul german a mai confirmat că pregătește și o versiune hibridă pentru consacratul 911.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie

Cererea mare pentru Taycan duce la amânarea debutului versiunii Taycan Cross Turismo: noua variantă va fi prezentată în 2021

Porsche a decis să amâne debutul versiunii Taycan Cross Turismo până în prima parte a anului viitor. Cererea mare pentru actuala variantă de caroserie este motivul care a generat această decizie.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Porsche Macan electric: SUV-ul va avea o platformă nouă și va debuta în 2021

Viitorul Porsche Macan electric va avea la bază noua arhitectură Premium Platform Electric, platformă dezvoltată de constructorul din Stuttgart împreună cu Audi. Versiunea de top a SUV-ului electric ar urma să ofere 700 de cai putere.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Acesta este noul Porsche Taycan, primul model electric al mărcii germane: până la 761 CP și autonomie de 450 de kilometri

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Taycan. Primul model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi disponibil în versiuni Turbo și Turbo S. Cea mai generoasă dintre acestea va oferi până la 761 de cai putere. Bateria de 93.4 kWh este capabilă să asigure o autonomie de până la 450 de kilometri.
Joi, 28 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Porsche Taycan: nemții încep testele finale cu primul model electric de serie din istoria companiei

Porsche a publicat un clip video și două fotografii noi cu viitorul Taycan. Conform oficialilor, prototipurile de teste au "adunat" aproximativ 6 milioane de kilometri și au îndurat temperaturi cuprinse între -35 de grade Celsius și 50 de grade Celsius.
Vineri, 15 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitorul Porsche Taycan: modelul electric debutează în luna septembrie

Porsche a publicat două schițe cu viitorul Taycan, primul model electric de serie dezvoltat de constructorul german. Până în acest moment, nemții spun că au primit peste 20.000 de precomenzi pentru modelul electric pe care îl vom vedea în premieră în toamna acestui an.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Taycan, Taycan, Porsche electric, model electric porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru