Modele noi Dacia

Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Dacia a lansat în Franța cutia automată Easy-R. Costă 600 de euro și reduce consumul de carburant

Dacia a deschis în Franța listele de comenzi pentru modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stewpay echipate cu transmisia automatizată Easy-R. Modelele consumă mai puțin decât echivalentele lor cu transmisie manuală.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Intern

Dacia prezintă noul Duster Connected by Orange: Wi-Fi onboard, jante noi, cameră de marșarier și tapițerie specială

Dacia Duster a primit o ediție specială în România în parteneriat cu Orange. Modelul din Mioveni este echipat cu un hotspot care asigură 12 GB de internet pe lună, cameră de marșarier și un model nou de jante.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Duster Steel și Sandero Music: Dacia lansează două ediții speciale în Franța

Dacia oferă pe piața din Franța două ediții speciale ale modelelor sale: Duster Steel și Sandero Music. Ambele vin cu ornamente și dotări speciale.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Reportaj

REPORTAJ: Dusterist de weekend

Automarket a participat la cea de-a noua întrunire a Dusteriștilor, derulată de această dată sub tutela Dacia. Cum a fost la Duster Camp 2015 aflați din materialul de mai jos.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Intern

Dacia a demarat un program de plecări voluntare în vederea robotizării parțiale a uzinei din Mioveni

Renault a demarat o nouă fază în robotizarea uzinei Dacia din Mioveni. Potrivit Ziarul Financiar, compania are un program de plecări voluntare pentru angajații unor departamente.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Reportaj

Cealaltă faţă a Daciei. 10 ani în lumea bună

Dacia a aniversat la Paris 10 ani de la debutul în Franța, cea mai mare piață de desfacere pentru constructorul român. Iar noi am fost acolo pentru a vedea cum sărbătoresc francezii primul deceniu al mărcii Dacia în Hexagon.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Dacia a exportat echivalentul în piese a 5.2 milioane de mașini

Dacia sărbătorește exportul a 10 milioane de metri cubi de piese prin centrul logistic de la Mioveni. Volumul realizat reprezintă echivalentul a 5.2 milioane de vehicule și a fost atins după 10 ani de activitate a centrului.
Luni, 25 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Ghosn infirmă posibilitatea vânzării lui Kwid cu sigla Dacia

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a respins posibilitatea lansării lui Renault Kwid sub sigla Dacia, titrează cei de la Indian Autos Blog în urma unui interviu cu oficialul.
Vineri, 22 Mai 2015 | Intern

Constantin Stroe: "Maşinile noi ar trebui vândute fără TVA, pentru stimularea pieţei"

Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România, propune eliminarea TVA-ului pentru maşinile noi în vederea stimulării vânzărilor.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Modele noi

Dacia Duster primeşte o variantă comercială pentru piaţa din Regatul Unit

Dacia oferă o nouă versiune a lui Duster pe piaţa din Marea Britanie. Vorbim despre o variantă comercială a SUV-ului, în care bancheta spate este eliminată în favoarea unui portbagaj mai spaţios.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Intern

Dacia Logan 10 Ani este premiul cel mare al tombolei organizate la Târgul Gaudeamus 2014

La nouă ani de la începutul colaborării dintre Dacia şi Târgul de carte Gaudeamus, sponsorul auto al evenimentului va oferi cadou un "Logan 10 Ani" în urma unei tombole.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Industrie

Dacia a vândut trei milioane de maşini în ultimii zece ani

Dacia sărbătoreşte un important hotar în istoria sa, după ce marca din Mioveni a vândut trei milioane de unităţi de la momentul lansării lui Logan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Octombrie 2014 | Intern

Poliţia îşi reînnoieşte flota. Ministerul Afacerilor Interne a cumpărat 450 de unităţi Dacia Duster 4x4

MAI a anunţat achiziţia a 450 de Dacia Duster cu tracţiune integrală pentru structurile sale. Noile maşini vor reduce vârsta medie a flotei actuale, aceasta fiind compusă în proporţie de aproape 80% de vehicule mai vechi de 10 ani.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Industrie

Dacia va produce la Mioveni şi versiunea cu volanul pe dreapta a lui Duster

Fabrica Dacia din Mioveni va construi şi versiunea cu volanul pe dreapta a lui Duster, destinată pieţei din Regatul Unit. Aceasta era produsă doar în India, dar cererea a dus la necesitatea fabricării în două uzine.
Marti, 03 Iunie 2014 | Industrie

Succesul Dacia în Franţa, explicat de schimbarea modului în care francezii cumpără maşini

Reuşitele comerciale ale mărcii Dacia în Franţa au atras atenţia specialiştilor, care au demarat o analiză. Aceştia spun că există o logică în spatele popularităţii mărcii româneşti în Hexagon, bazată pe schimbarea percepţiei populaţiei referitoare la automobil.
Marti, 03 Iunie 2014 | General

La mulţi ani, Dacia Logan! 10 de ani de la lansarea revoluţiei auto accesibile

Dacia sărbătoreşte 10 de ani de la prezentarea primului Logan de serie în România. Între timp, modelul a ajuns la a doua generaţie şi are alături o gamă întreagă, recunoscută la nivel european.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

Dacia a fabricat 150.000 de unităţi Sandero 2 la Mioveni

Fabrica Dacia din Mioveni sărbătoreşte producţia a 150.000 de unităţi ale celei de-a doua generaţii Sandero. Modelul a fost lansat în septembrie 2012, la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 08 Mai 2014 | Industrie

Uzina Dacia din Mioveni a produs cinci milioane de automobile

Dacia sărbătoreşte producţia a cinci milioane de automobile la uzina sa din judeţul Argeş. Constructorul român se bucura de precedentul hotar de producţie, de patru milioane de automobile, în urmă cu trei ani.
Luni, 05 Mai 2014 | Industrie

Dacia în Franţa: creştere de 45.6% a înmatriculărilor în aprilie

Înmatriculările Dacia pe piaţa din Franţa au realizat o creştere remarcabilă în luna aprilie, de 45.6%, depăşind de opt ori ritmul mediu de creştere al pieţei din Hexagon.
Joi, 20 Martie 2014 | Intern

Dacia lansează o campanie gratuită de verificare de primăvară în reţeaua sa

Dacia a lansat astăzi o campanie de verificare gratuită ale modelelor mărcii în reţeaua sa din România. Pe lângă verificările gratuite, clienţilor li se oferă şi oferte speciale pentru consumabile.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Logan, modele noi Dacia, succesor Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru