Modele noi Mercedes-Benz

Luni, 20 Februarie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz va prezenta noua sa familie de modele compacte în acest an

Mercedes-Benz se pregătește să dezvăluie o nouă generație de modele compacte mai târziu în acest an. Noile modele vor fi mai puține la număr și vor fi bazate pe o platformă nouă, care permite versiuni cu motoare termice și electrice.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL facelift: o față nouă și cutie automată cu nouă trepte pentru roadsterul german

Primele imagini oficiale ale noului Mercedes-Benz SL facelift au fost publicate pe internet înaintea dezvelirii de la Salonul Auto de la Los Angeles. După cum anticipa și primul teaser, roadsterul german are o față nouă și se bucură de mai multe schimbări.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL va primi un facelift: iată primul teaser

Mercedes-Benz se pregătește să lanseze un nou facelift al lui SL. Constructorul german a publicat prima imagine teaser a modelului pe care îl va dezveli la jumătatea lunii curente.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS aduce o restilizare cu schimbare de nume pentru fostul GL

Mercedes-Benz a prezentat noul GLS, un model pe care îl descrie drept S-Klasse-ul SUV-urilor. Vorbim, desigur, despre un facelift aplicat în gama GL.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz confirmă un rival direct al lui Tesla Model S

Odată cu prezentarea lui Mercedes IAA Concept la Salonul Auto de la Frankfurt, reprezentanții mărcii germane au promis că trăsăturile acestuia vor ajunge pe un model electric de serie, programat să fie rivalul direct al lui Model S.
Joi, 20 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-AMG C63 Coupe: 476 CP și 0-100 km/h în 4.0 secunde

Mercedes-AMG a prezentat noul C63 Coupe înainte de debutul public de la Frankfurt. Coupe-ul german este oferit în două variante de putere, care asigură 476 sau 510 CP.
Marti, 04 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz actualizează gamele B-Klasse, CLA și GLA cu motoare și echipamente noi

După facelift-ul lui A-Klasse, Mercedes-Benz a anunțat o actualizare tehnică în gama sa compactă. Pe lângă noi motorizări, toate compactele mărcii vor primi un sistemul adaptiv de rulare Dynamic Select. Anul 2016 va aduce introducerea Apple Car Play și MirrorLink.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Modele noi

Mercedes-AMG, divizia de performanță a mărcii germane, va lansa un model hibrid în 2020

Divizia de performanță AMG a mărcii Mercedes-Benz își propune să lanseze primul său model hibrid în termen de cinci ani. Sistemul hibrid va reduce consumul de carburant și emiisile de CO2, obiectiv necesar pentru respectarea normelor europene.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz actualizează gama Citan: start-stop în standard, diesel-uri Euro 6 şi noi opţionale

Mercedes-Benz a operat câteva îmbunătăţiri în gama Citan, aplicabile tuturor modelelor livrate după 1 iunie 2015. Printre altele, toate motorizările respectă norma Euro 6, au Start-Stop în standard şi 20 Nm în plus.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLC Coupé - prima schiţă a viitorului rival al lui BMW X4

Mercedes-Benz a prezentat prima schiţă oficială a lui GLC Coupe, frate mai mic al lui GLE şi rivalul direct al lui BMW X4.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Industrie

Daimler pregăteşte o campanie de reducere a costurilor la Mercedes-Benz

Nemţii de la Daimler vor derula un program de eficientizare a costurilor pentru marca Mercedes-Benz în următorii cinci ani. Aceasta are mai mulţi angajaţi decât BMW şi Audi, dar produce şi vinde mai puţine maşini.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz GLE, primul rival direct al lui BMW X6, se prezintă

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui GLE Coupe. Modelul este primul rival al lui BMW X6 şi este primul Mercedes denumit după strategia cea nouă a mărcii germane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz va lansa 12 modele complet noi până în 2020

Thomas Weber, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare al Mercedes-Benz, a anunţat lansarea a 12 modele complet noi în gama din Stuttgart până în 2020, niciunul dintre ele neavând un predecesor direct.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "B-Klasse Electric are specificaţii apropiate de BMW i3, dar a fost mai simplu să-l dezvoltăm"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, declară că versiunea electrică a lui B-Klasse, dezvoltată cu tehnologie Tesla, reprezintă o variantă comparabilă cu BMW i3, realizată cu un efort semnificativ mai mic pe partea de dezvoltare.
Luni, 03 Noiembrie 2014 | Concepte

Mercedes-Benz G Code Concept, studiul de design care prefigurează un potenţial crossover de segment B

Mercedes-Benz a publicat primele imagini şi informaţii ale lui G Code Concept, un studiu de design care prezintă posibilitatea unui crossover mai mic decât A-Klasse.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Motorizarea lui Mercedes AMG GT va echipa şi alte modele din gama Mercedes-Benz

Tobias Moers, şeful diviziei AMG, a confirmat faptul că motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri din gama AMG GT va echipa şi alte modele din portofoliul Mercedes-Benz.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz G-Klasse Edition 35, o ediţie specială în loc de tort aniversar pentru legendarul off-roader

Mercedes-Benz a decis să aniverseze 35 de ani de la lansarea lui G-Klasse printr-o ediţie specială numită Edition 35. Aceasta este disponibilă pentru versiunile G350 BlueTec şi G500 şi implică anumite pachete de echipamente şi ornamente în plus faţă de modelul standard.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mercedes-Benz B-Klasse facelift: imagini cu restilizarea MPV-ului premium

Mercedes-Benz a adus la Paris noul B-Klasse facelift. Monovolumul compact împrumută liniile de design impuse de noua strategie estetică a întregii game germane.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mercedes AMG GT, succesorul lui SLS AMG

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul AMG GT, succesorul lui SLS AMG. Acesta renunţă la motorizarea aspirată în favoarea unui V8 supraalimentat, oferit în două versiuni de putere: 462 şi 510 CP.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA primeşte un nou diesel, oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală

Gama de modele compacte de la Mercedes-Benz va primi o nouă motorizare diesel, iar CLA va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Salon Auto, Salonul Auto Paris, Paris, modele noi Mercedes-Benz, Mercedes CLS, Paris 2010, CLS, Mercedes-Benz CLS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru