Modele noi Nissan

Luni, 25 Martie | Industrie

Nissan: 30 de modele noi până în 2027. 14 dintre ele cu motor termic

Constructorul nipon de automobile intenționează să lanseze 30 de modele noi în următorii trei ani. Dintre acestea, 14 vor fi echipate exclusiv cu un motor termic.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R nu va primi o generație nouă până în 2020

Nissan nu pregătește lansarea unei noi generații a lui GT-R înainte de anul 2020, anunță australienii de la Motoring.com citând un oficial al mărcii nipone.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R și 370Z nu "scapă" de tehnologia conducerii autonome

Reprezentanții Nissan au confirmat că vor echipa în viitor modelele GT-R și 370Z cu tehnologii de conducere autonomă. Acestea vor fi utilizate pentru creșterea performanțelor vehiculelor.
Miercuri, 26 August 2015 | Autoipoteze

Viitorul model sport din seria Z de la Nissan va fi un crossover

Nissan se pregătește să introducă un crossover în gama Z din portofoliul său. Potrivit englezilor de la Autocar, niponii vor aduce la Frankfurt un concept care să anticipeze noul model.
Miercuri, 12 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Navara primește o nouă generație în toamnă: iată prima imagine a posteriorului

Nissan a prezentat o nouă imagine teaser al noii generații a lui Navara. Utilitara japonezilor va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat în luna septembrie a anului curent.
Luni, 03 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Juke-R 2.0, crossoverul de 600 CP, a fost confirmat pentru producție în serie limitată

Nissan a confirmat oficial decizia de a fabrica în serie limiată noul Juke-R 2.0. Japonezii vor fabrica maximum 17 unități ale crossover-ului de 600 CP.
Joi, 23 Iulie 2015 | Modele noi

Nissan Micra primește o nouă generație în 2016 și promite mai mult spațiu și materiale mai bune

Nissan se pregătește să-l înlocuiască pe Micra, iar următorul model, inspirat din conceptul Sway, promite mai mult spațiu și un interior cu materiale de calitate superioară.
Luni, 29 Iunie 2015 | General

Nissan Juke Nismo RS și-a adjudecat un nou record la mersul pe două roți

Nissan a stabilit un record inedit cu Juke Nismo RS la Goodwood: cea mai rapidă parcurgere pe două roți a distanței de o milă efectuată cu o mașină.
Joi, 25 Iunie 2015 | Concepte

Nissan Juke-R 2.0: 600 CP pentru varianta îmbunătățită a crossoverului

Nissan a prezentat primele imagini și informații ale variantei îmbunătățite a lui Juke-R. Modelul dezvoltă 600 CP și va fi expus la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu titulatura de concept.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Modele noi

Nissan Juke-R Nismo, primul teaser al noii variante de performanță a crossoverului

Nissan a publicat o imagine teaser a lui Juke-R Nismo. Vorbim despre o nouă variantă de performanță a crossoverului nipon, programată pentru debut în 25 iunie.
Marti, 26 Mai 2015 | Autoipoteze

Nissan GT-R va primi un sistem de propulsie hibrid de 700 CP derivat din prototipul de Le Mans

Nissan lucrează la următoarea generaţie a lui GT-R, despre care se spune că va avea un sistem de propulsie preluat de la prototipul folosit de marca niponă în Le Mans, GT-R LM Nismo.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care prefigurează înlocuitorul lui Micra, a debutat alături de gama Nismo

Nissan a prezentat la Geneva conceptul Sway. Acesta prefaţează înlocuitorul lui Micra şi vine cu un design inspirat de la fraţii săi mai mari. Standul Nissan prezintă şi noile 370Z Nismo, Juke RS Nismo şi GT-R Nismo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Februarie 2015 | Concepte

Nissan 370Z Nismo ar putea primi şi o versiune decapotabilă

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Chicago o versiune Nismo a lui 370Z Roadster. Aceasta este prezentată sub titulatura de concept şi nu a fost confirmată încă pentru producţia de serie.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Industrie

Carlos Ghosn prevede o creştere a vânzărilor de maşini în Europa anului 2015

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, estimează că piaţa din Europa va fi stabilă în 2015 şi consideră că există posibilitatea unor creşteri de până la două procente în funcţie de cum va evolua situaţia.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Nissan Pulsar în România: hatchback-ul compact al japonezilor porneşte de la 16.150 de euro

Importatorul Nissan în România a anunţat preţurile noului Pulsar, propunerea mărcii în segmentul hatchback-urilor compacte. Modelul pleacă del a 16.150 de euro în compania uneo motorizări 1.2 benzină turbo de 115 CP.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Nissan GT-R va mai primi un facelift înainte de lansarea următoarei generaţii

Înainte de lansarea viitoarei generaţii a lui GT-R, Nissan le promite fanilor şi clienţilor încă o restilizare pentru "Godzilla", a cărei dată de lansare nu a fost precizată.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Nissan Pulsar - japonezii au de acum un rival pentru Golf, Focus şi Astra

Nissan a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Pulsar, noul său model compact. Hatchback-ul este succesorul spiritual al lui Almera şi completează gama de compacte de la Nissan, care avea în componenţă doar modelul Qashqai.
Joi, 17 Iulie 2014 | General

Nissan îşi extinde prezenţa în lumea fotbalului: japonezii vor sponsoriza echipa Manchester City

Nissan a anunţat astăzi un nou parteneriat, de data aceasta cu City Football Group, compania care deţine clubul Manchester City.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Nissan Qashqai Nismo va avea un motor 1.8 turbo de 266 CP

Nissan va dezvolta o versiunea Nismo a lui Qashqai, pe lângă cea a lui Pulsar, spun surse din cadrul mărcii nipone. SUV-ul compact de performanţă va avea un motor 1.8 turbo, care va livra în jur de 266 CP.
Luni, 16 Iunie 2014 | Industrie

Nissan Vision Gran Turismo Concept, un model de competiţie destinat circuitelor virtuale

Nissan a prezentat astăzi conceptul Vision Gran Turismo, creat special pentru mediul virtual. Acesta va alerga pe circuitele din jocul Gran Turismo împotriva celorlalte modele care poartă sufixul "Vision Gran Turismo" alături de denumirea mărcii care le-a desenat.

Tag-uri similare

Nissan, Europa, Marea Britanie, Nissan Leaf, vehicule electrice, modele noi Nissan, Leaf, EV, vanzari Nissan, Portugalia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru