Modele noi Opel

Vineri, 09 Octombrie 2015 | Tehnologie

Opel prezintă prototipul unui Insignia capabil să evite singur accidentele

Opel a modificat o Insignia pentru a putea evita singură accidentele. Mașina este în stadiul de prototip și a fost gândită pentru proiectul de cercetare UR:BAN.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Top 5: cele mai importante premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt

Înainte de prima zi dedicată presei de la Salonul Auto de la Frankfurt, Automarket vă prezintă cinci cele mai importante premiere mondiale care vor fi expus la acest eveniment.
Luni, 24 August 2015 | Autoipoteze

Opel Insignia primește în 2017 un succesor cu design inspirat de conceptul Monza

Opel lucrează la următoarea generație a lui Insignia. Noul model de clasă medie va fi mai ușor și va avea un design inspirat din cel al conceptului Monza, titrează englezii de la Car.
Miercuri, 19 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Opel Karl ecoFLEX: motor de 75 CP și consum de 4.1 litri la sută

Opel a anunțat specificațiile variantei ecoFLEX a lui Karl, modelul de oraș care îl înlocuiește pe Agila. Versiunea ecologică a modelului german anunță un consum mixt de 4.1 litri la sută și emisii CO2 de 94 de grame pe kilometru.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Modele noi

Opel pregătește o variantă de competiție a noii generații Astra

Opel a prezentat primele schițe ale variantei de competiție a noii generații Astra. Testele prototipului vor începe din toamna acestui an.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Modele noi

Opel prezintă scaunele ergonomice ale noii generații Astra. Au ventilație, masaj și reglaj electric

Noua generație a lui Opel Astra va putea fi comandată alături de scaune ergonomice. Acestea sunt disponibile cu dotări precum încălzire, ventilație, masaj și reglaj electric.
Vineri, 10 Iulie 2015 | General

Opel Kadett B, strămoșul lui Astra, aniversează 50 de ani de la debut

Kadett B, succesorul postbelic al modelului compact de la Opel și strămoșul lui Astra, aniversează 50 de ani de la debutul pe piață.
Marti, 23 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Mokka primește un motor 1.6 CDTI de 110 CP și alte noutăți

Opel va aduce câteva noutăți în gama Mokka. Printre acestea se numără o nouă versiune de putere a motorizării 1.6 diesel, disponibilitatea sistemului OnStar în lista de opționale și culori noi.
Vineri, 19 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Astra 1.4 Turbo: 150 CP și consum mixt de 4.9 litri la sută

Opel a anunțat primele specificații ale noii motorizări 1.4 Turbo din gama Astra K. Propulsorul alimentat cu benzină este oferit în două variante de putere și are un consum mixt de 4.9 litri la sută.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Opel a lansat a treia generaţie a transmisiei automatizate Easytronic în gama Adam

Opel Adam va fi oferit şi într-o variantă cu transmisie robotizată, pentru prima dată de la debutul pe piaţă al modelului. Varianta va fi echipată cu noua generaţie a transmisiei Easytronic.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra va avea faruri cu matrice de LED-uri în echiparea opţională

Opel a prezentat o imagine oficială a blocurilor optice cu matrice de LED-uri care vor echipa următoarea generaţie Astra. Acestea vor funcţiona în compania unui asistent de fază lungă.
Miercuri, 06 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra primeşte o nouă generaţie: primele imagini ale noului model

Opel a confirmat oficial debutul noii generaţii Astra la Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an. Odată cu anunţul, nemţii au prezentat primele imagini ale prototipului lui Astra K.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Industrie

Şeful Opel: "Vom fi profitabili în 2016"

Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel, a anunţat că marca germană va reveni la profit în 2016. Afirmaţia este bazată pe rezultatele peste aşteptări întâlnite de marcă în ultima perioadă.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Modele noi

Opel Adam Rocks S: 150 CP pentru crossoverul german de clasă mini

Opel a anunţat o nouă versiune a lui Adam Rocks, echipată cu un motor de 150 CP. Aceasta preia partea mecanică de la Adam S şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.5 secunde.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Opel Corsa primeşte o motorizare 1.4 Turbo de 150 CP

Opel a anunţat introducerea unei motorizări 1.4 Turbo de 150 CP în oferta Corsa. Varianta aceasta vine doar în compania a două niveluri de echipare şi poate fi comandată şi cu pachetul OPC.
Marti, 10 Februarie 2015 | Modele noi

Opel Astra 1.6 CDTI primeşte modificări pentru reducerea consumului

Opel a anunţat modificarea versiunilor 1.6 CDTI ale lui Astra pentru reducerea consumului de carburant şi a emisiilor de CO2. Ambele variante de putere ale acestei motorizări au consumul şi emisiile reduse în baza acestei modificări.
Vineri, 30 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Corsa OPC debutează în martie cu un motor 1.6 Turbo de peste 200 CP

Opel va lansa la Salonul Auto de la Geneva varianta OPC a noii generaţii Corsa. Modelul va avea un motor 1.6 Turbo aşteptat să dezvolte 210 CP.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Vânzările Opel în Europa au crescut cu 3% în 2014

Opel a vândut aproape 1.1 milioane de unităţi în Europa în decursul anului care s-a încheiat săptămâna trecută. Marca germană a înregistrat creşteri pe mai mult de 15 pieţe ale Bătrânului Continent.
Miercuri, 31 Decembrie 2014 | Modele noi

Șeful Opel: "Viitoarea noastră navă amiral nu va fi o berlină"

Karl-Thomas Neumann, șeful GM Europe și al mărcii Opel, a declarat că Insignia va fi cea mai mare berlină a producătorului german, planurile sale pentru viitorul lor vârf de gamă implicând un alt tip de caroserie.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Modele noi

Opel Corsa OPC Line, o gamă de accesorii pentru subcompacta germană

Opel a prezentat primele imagini ale gamei de accesorii OPC Line pentru Corsa. Acestea îi aduc un aspect mai sportiv modelului de clasă mică din Rüsselsheim.

Tag-uri similare

Opel, fotospion, modele noi Opel, Astra, Opel Astra, Opel Astra GTC, Astra GTC, fotospion Opel, Opel Astra coupe, Astra Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru